Cepten Msn Kullanmak

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
thuglife

thuglife

Üye
    Konu Sahibi
Cepten Msn Kullanmak
Arkadaşlar genctürksel ile cepten msn'e bağlanma ücreti ne kadar? birde 50mb lik internet paketi avantajlımı msn ve internet icin, ücreti ne kadar?

• Beğen
Tepkiler: celilcemre

Catty

Catty

Emekli Yönetici
Turkcell Msn , gençturkcell'li için haftada 7 kontör eğer katılmak isterseniz MSN yazıp 7777'ye gönderin , 50 MB haftalık internet paketi ise , son yapılan özel iletişim vergisinin indirimi ile 20 kontördür.

thuglife

thuglife

Üye
    Konu Sahibi
Turkcell Msn , gençturkcell'li için haftada 7 kontör eğer katılmak isterseniz MSN yazıp 7777'ye gönderin , 50 MB haftalık internet paketi ise , son yapılan özel iletişim vergisinin indirimi ile 20 kontördür.

Peki türksel messenger mı kullanmak zorundayız haftada 7 kontör olması için? veya kendi istediğimiz herhangi bir programda olurmu? paket alsak msn çok veri harcıyormu paketten? birde 50 mb lik paket hala 20 kontör mü, çünki bugün 100mb lik paket alalım dedik 65 kontör istedi.

sweety_boy_43

Üye
50mb paketi kullandğnz erşm nktasyla turkcell msn i kullanamazsnz.kullanablmenz içn abone olmanz gerekmektir.
SORUNUZ BU DEĞL AMA BİLGNİZ OLSUN

yeniçeri_53

yeniçeri_53

Üye
100mb 30 kontor değıl mi :s

thuglife

thuglife

Üye
    Konu Sahibi
50mb paketi kullandğnz erşm nktasyla turkcell msn i kullanamazsnz.kullanablmenz içn abone olmanz gerekmektir.
SORUNUZ BU DEĞL AMA BİLGNİZ OLSUN

Bilgi için teşekkürler,ama nasıl yani, nereye abone olmamız lazım, ne için abone olacağız? 50m lik paket aldığımızda, bu paket üzerinden msn e bağlanmak içinmi abone olacağız?

--------------- Ekleme ---------------

100mb 30 kontor değıl mi :s

Valla bende öyle sanıyordum ama 65 kontör istedi:bilmem:

Catty

Catty

Emekli Yönetici
Arkadaşlar Net yazıp 2233 'e yollamalısınız

cecman

cecman

Üye
DATA NET 00122.00062.05628 yazıp 4546 ya göndermeniz gerekio direkt aktiflenio

Catty

Catty

Emekli Yönetici
30 kontöre 100 MB internet almak için

sweety_boy_43

Üye
Bilgi için teşekkürler,ama nasıl yani, nereye abone olmamız lazım, ne için abone olacağız? 50m lik paket aldığımızda, bu paket üzerinden msn e bağlanmak içinmi abone olacağız?

--------------- Ekleme ---------------

Valla bende öyle sanıyordum ama 65 kontör istedi:bilmem:

50mb paketnzle tüm sitelere girebilrsnz.paketnz üzernden msn programlara erişebilmenz içn çeştli msn programları(ebuddy,kankamsn,nimbuzz,agile messenger,mig33) var bunlardan hangsni kullanmak istersenz telefnunuza indrmelsnz.msn kullanrken mevcut paketnzden kb ödeyerek kullanrsnz.msn ler cok az kb harcıyor.sorularnızı yazn cvp vermeye hazırm

thuglife

thuglife

Üye
    Konu Sahibi
50mb paketnzle tüm sitelere girebilrsnz.paketnz üzernden msn programlara erişebilmenz içn çeştli msn programları(ebuddy,kankamsn,nimbuzz,agile messenger,mig33) var bunlardan hangsni kullanmak istersenz telefnunuza indrmelsnz.msn kullanrken mevcut paketnzden kb ödeyerek kullanrsnz.msn ler cok az kb harcıyor.sorularnızı yazn cvp vermeye hazırm

Sağol kardeş ilgin için, peki 50m paket almak, normal haftada msn için 7 kontörden dahamı karlı? ve 50mb almak için ne yapmam lazım ?

Catty

Catty

Emekli Yönetici
Daha kârlı tabii ...Almak için 7 yazıp 2260 'a yollayınız

thuglife

thuglife

Üye
    Konu Sahibi
Daha kârlı tabii ...Almak için 7 yazıp 2260 'a yollayınız

Sanırım bu bir haftalık internet paketi, peki 1 haftada 50 mb bitmedi ve elimde hala 30mb var, bu ne olacak? siliniyormu?

ilo53

ilo53

Üye
evet siliniyo

thuglife

thuglife

Üye
    Konu Sahibi
o zaman sakat, ben 1 haftada bitiremem o kadar mb yi :D

thuglife

thuglife

Üye
    Konu Sahibi
30 kontör karşılığı 100 mb lik internet paketi aldım ve telefonumda slick isimli programı kullanıyorum ama bir türlü Msn'e ve İcq' ya baglanamadım acaba bağlanabilmem için ne yapmam lazım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt