a21a ( Ahmet Abim) Doğum Günün Kutlu olsun.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
    Konu Sahibi
a21a ( Ahmet Abim) Doğum Günün Kutlu olsun.
Değerli abim en kötü günün böyle olsun...Doğum gününüz kutlu olsun.:oke:

Saygılar

• Beğen
Tepkiler: a21a ve NeedLeFLuff

JaNbErG

JaNbErG

Emekli Yönetici
Doğum günün kutlu olsun ahmet abi ailenle nice mutlu yaşlara:)

"The Patriot"

"The Patriot"

Üye
doğumgününüz kutlu olsun

Ozan

Ozan

Admin
Çok hızlısınız arkadaşlar maşallah hemen açılmış konu :)

Ahmet abi' cim doğum günün kutlu olsun, Allah sana daha nice mutlu sağlıklı ve istediğin gibi yıllar vererek, bizlerin yanında olmanı sağlasın

Seviyoruz seni :dgunu:

NeedLeFLuff

NeedLeFLuff

Üye
Doğum gününüz kutlu olsun Ahmet abi...

Catty

Catty

Emekli Yönetici
Yardımcı , bir o kadarda cana Yakın , abiliğini koruyan abimin doğum gününü en içten dileklerimle kutlar bu doğum gününün diğer doğum günlerine mutlu bir şekilde ulaştırmasını dilerim :)..

a21a

a21a

Emekli Yönetici
Herkese teşekkür ederim..

45 yaşından gün aldım.. Bu forumda üyelerin yaş ortalamasına bakarsak çoğunluk benim çocuklarım ile aynı yaşlarda ve ben bu ortamda olmaktan sonsuz derecede mutluyum..
Büyüklerin devamlı söylediği bir laf vardır. '' yaşınızın kıymetini bilin'' diye. Evet yaşınızın kıymetini bilin. Ama ne demektir bu ? Nasıl bilinir yaşın kıymeti. ? Yaşın kıymetini bilmek için gidip bir yerde kutlama mı yapmak gerekir. yoksa havai fişekmi patlatılır. ?
Değil.. Ancak o yaşlar uçup gidince anlaşılır bu sözün ne manaya geldiği... Aslında size tavsiye edilen şey ''bu yaşta olduğunuzun farkına varın'' dır. Evet genç olduğunuzun farkına varın. bunun farkında olun. Çünki geçen gün geri gelmiyecek.. yarınlara hiç bir şekilde karamsar bakmayın. Umutlu olun.. Umut ile en zorlu savaşları bile kazanırsınız bundan emin olun. Sağlığınızın değerini bilin... Kötü alışkanlıklardan uzak durun... Kimsenin kalbini kırmayın. Bir tartışmada haklı da olsanız, alttan alan kişi siz olun...
Ve en önemlisi ; büyüklerinizin tecrübe ile kazanılmış önerilerine önem verin, kayle alın.. Modası geçmiş fikirler olarak değerlendirmeyin.

Herkesi kucaklıyorum...Öpüyorum. Benden başka bugün doğan herkesin doğum gününü bende kutluyorum
.
:)

BaşıBozuk

BaşıBozuk

Üye
doğum gününüz kutlu olsun.

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
Ahmet ağabeyim,

Doğum gününü kutlarım.

Catty

Catty

Emekli Yönetici

45 yaşından gün aldım.. Bu forumda üyelerin yaş ortalamasına bakarsak çoğunluk benim çocuklarım ile aynı yaşlarda ve ben bu ortamda olmaktan sonsuz derecede mutluyum..
Büyüklerin devamlı söylediği bir laf vardır. '' yaşınızın kıymetini bilin'' diye. Evet yaşınızın kıymetini bilin. Ama ne demektir bu ? Nasıl bilinir yaşın kıymeti. ? Yaşın kıymetini bilmek için gidip bir yerde kutlama mı yapmak gerekir. yoksa havai fişekmi patlatılır. ?
Değil.. Ancak o yaşlar uçup gidince anlaşılır bu sözün ne manaya geldiği... Aslında size tavsiye edilen şey ''bu yaşta olduğunuzun farkına varın'' dır. Evet genç olduğunuzun farkına varın. bunun farkında olun. Çünki geçen gün geri gelmiyecek.. yarınlara hiç bir şekilde karamsar bakmayın. Umutlu olun.. Umut ile en zorlu savaşları bile kazanırsınız bundan emin olun. Sağlığınızın değerini bilin... Kötü alışkanlıklardan uzak durun... Kimsenin kalbini kırmayın. Bir tartışmada haklı da olsanız, alttan alan kişi siz olun...
Ve en önemlisi ; büyüklerinizin tecrübe ile kazanılmış önerilerine önem verin, kayle alın.. Modası geçmiş fikirler olarak değerlendirmeyin.

Herkesi kucaklıyorum...Öpüyorum. Benden başka bugün doğan herkesin doğum gününü bende kutluyorum
.

Bizde seni kucaklıyor ve öpüyoruz abicim..Çok güzel akıcı bir üslupla öğüt vermişsin , çok teşekkürler :)

Doğan

Üye

.

Öncelikle Doğum gününüzü kutluyorum Ahmet abi Çok güzel bi konuşma olmus Allah Ailenizle Sağlıklı, mutlu sonra da bol kazanclı yaşamayı nasip etsin Tekrar nice yıllara... :)

CryDaqqeR

CryDaqqeR

Üye

pastan benden olsun istedim mumlar az ama idare et artık Pastanın da dediği gibi We Love You :D

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Abim, doğum günün kutlu olsun; sevdiklerinle nice yıllara. :)

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
Ahmet ağabey biraz geç oldu ama işlerimden dolayı şu aralar fazla takip edemiyorum...Geçmiş doğum günün kutlu olsun...Nice mutlu yıllara...:dgunu:

Mustafa Furkan

Mustafa Furkan

Üye
Doğum günün kutlu olsun Ahmet Abi.. Nice güzel yıllar geçirmen dileğiyle.. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt