Vista için güzel bir tema

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
    Konu Sahibi
Vista için güzel bir tema

Bilgisayarıma kurdum gercekten çok hoş
Not:Vista işletim sistemi içindir imzasız

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
Saydamlık kazandırılmış.

maxin70

Üye
bunun xp si yokmu:)

rozetli55

rozetli55

Üye
link bozuk hata veriyor

kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
    Konu Sahibi
Şimdi denedim gayet güzel çalışıyor

azim_alim38

azim_alim38

Üye
teşekkürler güzel bir tema

fakasupi

Üye
kurulum nasil olacak biraz bilgi versen...icinde binbirtürlü dosya var bunun...her klasör icindeki sistem dosyalarini orjinalleriyle degistirecekmiyiz?

kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
    Konu Sahibi
. si yardımcı yardımcı programlar vasıtasıyla:

Bu seçenekte direk vista için yapılmış temaları tune-up vs. program ile başka hiçbir işlem yapmadan kullanabileceğiniz gibi. Ayrıca programlara özel temaları kendi programlarını kullanarakta yükleyip kullanabilirsiniz.Örneğin windowbilins 6 programı yüzlerce teması ile vista kullanıcılarının emrinde.Her iki progamda lisans aradığından illegal yöntemler ile temin edeceğiniz yerde muhtemelen kullanımı anlatılıyor olacağında programla ile ilgili detaya girmiyorum.

2. si tema kullanmamıza engel olan sistem dosylarını elimizdeki editlenmiş olanlarıyla değiştirerek, sistemin tema kullanmamıza izin vermesini sağlamak.

Linkten indirceğiniz üç dosyayı C:\Windows\System32 klasörünün içerisindekilerle değiştirmemiz gerekmektedir.Fakat bunu taşı değiştir şeklinde yapamayız.Önceikle C:\Windows\System32 dosyasının içerisindeki aynı addaki dll dosyasını bulup üzerinde sağ tıklayıp yönetici olarak çalıştır diyerek dosya üzerindeki yönetici haklarını alıyoruz. Tekrar sağ tıklayıp yeniden adlandır diyerek adını örneğin shsvcs.dll dosyası için shsvcs.dll.onceki şeklinde değiştiriyoruz.Bu işlemleri her üç dll dosyasınada yaptıktan sonra linkten indirdiğimiz doyaları onların yerine (C:\Windows\System32 içerisine ) taşıyor veya kopyalıyoruz.

Sistemimizi patch ladık sıra geldi temaların yüklenmesine.Elimizde olan yada indirdiğimiz temaları C:\Windows\Resources\Themes klasörünün içerisine kopyalıyoruz ve sistemi yeniden başalatıyoruz. Artık kişiselleştirme- penere rengi ve görünümü seçeneğinden temalarımı seçip kullanabiliriz.Burada dikkat etmemiz gereken tüm temaların windows aero adında olduğu. Bu şekilde yazmasına aldanmayın onlar bizim yüklediğimiz temalar tıklayıp etkinleştirip kullanabilirsiniz. Hayırlı olsun.

Doğan

Üye
sağolasın....

rozetli55

rozetli55

Üye
dostum verdiğin 2 link de hata veriyor

kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
    Konu Sahibi

sanırım yeterince ikna edici

--------------- Ekleme ---------------

kendim indirip collector hesabına upload ettim kolay kolay silinmez.büyük olsılıkla rapidden dosya indirdiğiniz için 15 dakıka bekleme süresine takılıyorsunuzdur.Modemi kapatıp acın tekrar deneyin

--------------- Ekleme ---------------

kendim indirip collector hesabına upload ettim kolay kolay silinmez.büyük olsılıkla rapidden dosya indirdiğiniz için 15 dakıka bekleme süresine takılıyorsunuzdur.Modemi kapatıp acın tekrar deneyin

harunfb

Üye
arkadaşlar nasıl kuruyoruz yardımcı olurmusunuz

kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
    Konu Sahibi
ilk sayfada anlattım dostum

karacamurat52

Üye
yaa kardeş sen dedin yaa hani .dll dosyalarını değiştiriyoruz diye işte ben değiştirdim ama ondan sonra bilgisayar açılmadı ne yapmam gerekiyor daha açıklayıcı adım adım yazabilirmisin allah rızası için kardes şimdiden teşekkürler

RaFi_4115

RaFi_4115

Üye
Güzel emeğine sağlık deneyeceğim...:oke:

fatihs60

Üye
ellerin dert görmesin kardeşim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt