7610 Süpernova Model Telefonun TV Ayarlarını Yapmak (?)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ay_bulut

ay_bulut

Üye
    Konu Sahibi
7610 Süpernova Model Telefonun TV Ayarlarını Yapmak (?)
2 hafta önce nokia 7610 süpernova telefon aldım iyi güzel hoş bi telefon yanlız telefonu alırken ürünü satan adam bana televizyonda izleniyor dedi (gprs üzerinden) fakat telefonun tv ayarlarını yapmak için aramadığım site kalmadı bir türlü olmuyor. bana yardımcı olacak ustalara ihtiyacım var. şimdiden teşekkür eder.
saygılarımı sunarım.

Catty

Catty

Emekli Yönetici
Hattınız neydi ?

mami24

mami24

Üye
bi bulanık televizyon yüzündenmi kafayı yiyeceksin...

ve hattınız ney?

ay_bulut

ay_bulut

Üye
    Konu Sahibi
bi bulanık televizyon yüzündenmi kafayı yiyeceksin...

ve hattınız ney?
Hattım VODAFONE
ayrıca telefonun hertürlü özelliklerinden yararlanmak benimde hakkım.
tv de olsa kötümü olur.

Catty

Catty

Emekli Yönetici
Müşteri Hizmetlerini Arayınız,Biraz Karışık.

eQooo

eQooo

Üye
yahu java tel. küçücük ekran ne işin var tvyle...

maivesiyah

maivesiyah

Üye
bence hiç uğraşma o kadar emek vericeksin ama sonuç pek iç açıcı olmaz

ay_bulut

ay_bulut

Üye
    Konu Sahibi
müşteri hizmetlerinide aradım onlarda yapamadı. hangi oparötere bağlansam real one player girin diyor sanki varda. anlaşılan seyredemicez herhalde

Odysseus

Odysseus

Üye
Madem TV izlemek isteğiyle yanıp tutuşuyorsun kafayı yiyecek duruma geldin neden bu telefon yerine Anycool ya daTrident'in TV li modellerini alıp Ücretsiz TV izleme olanağına kavuşmadın. GPRS üzerinden TV izleyerek ödeyeceğin paradan haberin var mı?

ay_bulut

ay_bulut

Üye
    Konu Sahibi
Madem TV izlemek isteğiyle yanıp tutuşuyorsun kafayı yiyecek duruma geldin neden bu telefon yerine Anycool ya daTrident'in TV li modellerini alıp Ücretsiz TV izleme olanağına kavuşmadın. GPRS üzerinden TV izleyerek ödeyeceğin paradan haberin var mı?
telefonun tv ayarlarını bulamadım diye telefonda yanlış seçim yaptım anlamına mı geliyor. benim gayet hoşuma gidiyor . bende biliyorum çin malı almasını burda bir paylaşım platformu varsa ve herkes bir şeyleri paylaşıyorsa benim de bir istegim oldu. buna yardımcımı olmanız mı gerekiyor yoksa akıl verip milleti çin mallarına mı yöneltmeniz mi gerekiyor. ayrı yeten telsim hattı kulanıyorum tv izlemenin ücretsiz oldugunu biliyorum.:oke:

Odysseus

Odysseus

Üye
Yanlış anlaşıldım galiba. Ben Çin malı al demedim ki sana. Konu başlığını değiştirmişsin de önceki başlık ve yazıda tamamen benim söylediklerime işaret ediyordu. Bu arada madem konu açıyorsunuz yorumlara da açık olmanız gerekir. Saygılar. Ha bu arada biliyorsundur tabi ama telsim yok artık

Doğan

Üye
Yanlış anlaşıldım galiba. Ben Çin malı al demedim ki sana. Konu başlığını değiştirmişsin de önceki başlık ve yazıda tamamen benim söylediklerime işaret ediyordu. Bu arada madem konu açıyorsunuz yorumlara da açık olmanız gerekir. Saygılar. Ha bu arada biliyorsundur tabi ama telsim yok artık

kesinlikle :oke:

alperen1313

alperen1313

Üye
arkadaşım öncelikle vodafone da tv seyredebilmen için cihazının mvs hizmetini desteklemesi lazım ancak 7610 süpernovalarda mvs hizmeti yok...
vodafone müşteri hizmetlerinden de alabileceğin blgi bundan ibaret olur..
bilginize

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt