Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
MaxiCep'ten Ayrıl.... !
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Catty
Emekli Yönetici
Konu Sahibi
MaxiCep'ten Ayrıl.... !
-mıyorum Ayrılmayacağımda !
Mustafa Furkan
Üye
Nasıl korkuttun bizi anlatamam... Çok tehlikeli şakalar bunlar Bilal..
İlk ve Son Şakaydı..Ben MaxiCep'in İçindekileri seviyorum..Dolayısıyla zaten MaxiCep'i seviyorum..Seviyorum ..Seviyorum .. Başkasınıda seviyorummmm
Salih Baba™
Üye
Bi an dedim Yaprak Dökümüne kaldığımız yerden devam mı diye ama bu saatten sonra ayrılan fazla çıkmaz kalan herkes Maxinin Kemikleşmiş üyeleridir diye düşünüyorum....
BaşıBozuk
Üye
Salih Baba™;1374557' Alıntı:
Bi an dedim Yaprak Dökümüne kaldığımız yerden devam mı diye ama bu saatten sonra ayrılan fazla çıkmaz kalan herkes Maxinin Kemikleşmiş üyeleridir diye düşünüyorum....
Ayın üyeliği almakla iş bitmiyor bence , daha fazla görev düşüyor insana..Sonuçta yüzbinlerce üyenin arasından seçilip sıyrılıyorsun.Ayrıca Ayın Üyeliğini alıp Siteden Ayrılanları Şiddetül Vahşet ile kınıyorum .
Ayın üyeliği almakla iş bitmiyor bence , daha fazla görev düşüyor insana..Sonuçta yüzbinlerce üyenin arasından seçilip sıyrılıyorsun.Ayrıca Ayın Üyeliğini alıp Siteden Ayrılanları Şiddetül Vahşet ile kınıyorum .
Ali'nin dediği gibi ağır konuştun.. Bence hiç bu konulara girmeyelim..
Praetor
Emekli Yönetici
MaxiCep'ten gidenlerin gittiği yerlere bakıyorum da, gerçekten üzülüyorum onlara
Burasının ne kadar büyük olduğunu görmemek için kör olmak lazım.
Yaptığınız bir paylaşıma kaç kere tıklanmış görüyor musunuz?
Eğer özgün-kendi yazdığınız ve bir de aranan bir paylaşım yapıyorsanız google'de en üstte çıkıyorsunuz
Bu arada,
Yönetimden yana şikayeti olan mı var?
Varsa gelsin;
msnim:
sonşikayetedenzincirlikuyudayatıyor@liven't.com