ELDE VAR 1 - Beşiktaş 4 - Fenerbahçe 2 Türkiye Kupası Kartalın.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
lovestar

lovestar

Üye
Türkiye kupasında bjk show şimdilik bitti.Seneye görüşmek üzere...

ya galatasaraylı arkadaşlar sizin kanalda bir marş duydum hoşuma gitti müziği falan nerden bulurum acaba?

sözleri söyle aklımda kalan;Mademki bu milletin tacıdır yıldızla ay.Yüksel ta arşa kadar şanlı Galatasaray...güzel bi beste gercekten arşivime almak isterim.

BaşıBozuk

BaşıBozuk

Üye
Türkiye kupasında bjk show şimdilik bitti.Seneye görüşmek üzere...

ya galatasaraylı arkadaşlar sizin kanalda bir marş duydum hoşuma gitti müziği falan nerden bulurum acaba?

sözleri söyle aklımda kalan;Mademki bu milletin tacıdır yıldızla ay.Yüksel ta arşa kadar şanlı Galatasaray...güzel bi beste gercekten arşivime almak isterim.
galatasarayımızın resmi sitesine bak ordanda taraftar locasını seç istediğini dinle ( indirme var mı bilmiyorum ) :)

lovestar

lovestar

Üye
vay locanın interaktif görüntüsü güzelmiş.ama orda bulamadım...tşk ederim...

arslansem

arslansem

Üye
Fenerbahçe yi eleştirmekten kötülemekten artık yorulduk usandık.Hiçbişey diyemeyeceğim ve beşiktaşı yazacağım :) 2.yarıda harika top oynadılar ve maçı hak ettiler.Mustafa Denizli beşiktaşta kimliğini ve kariyerini ortaya koydu konuşturdu..Tebrik ediyorum ve şampiyonluk yolunda başarı diliyorum.
Kupa geyikleri adı altında resimler internette bayağı bi komik fenerbahçe olmasa biz kiminle dalga geçecez :ehe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...