ELDE VAR 1 - Beşiktaş 4 - Fenerbahçe 2 Türkiye Kupası Kartalın.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
    Konu Sahibi
ELDE VAR 1 - Beşiktaş 4 - Fenerbahçe 2 Türkiye Kupası Kartalın.
Beşiktaş, Fenerbahçe'yi farkıl yendi; Fortis Türkiye Kupası'nı alarak bu sezonki ilk şampiyonluğunu kazandı !.. Turkcell Süper Lig'de son 3 haftaya lider giren Kara Kartallar, kupa finalinde Fenerbahçe'yi 4-2 yenip bozguna uğrattı ve son 4 sezondaki 3. kupa şampiyonluğuna ulaştı !..

Beşiktaş finale şok bir golle başladı. 6. dakikada Yusuf Şimşek'in ceza sahasının sağ köşesinden yerden çektiği şutta Fenerbahçe'nin "kupa kalecisi" Volkan babacan büyük bir hata yaptı ve Beşiktaş 1-0 öne geçti.

26 yıldır kupaya hasret olan Fenerbahçe'yu umutlandıran, Beşiktaş'a karşı oynadığı bütün maçlarda gol atan Güiza oldu. 27. dakikada Deivid'in nefis pasında topa ayak koyan İspanyol golcü skoru eşitledi.

Son yıllarda ezeli rakiplerine karşı oynadığı maçlarda açık bir üstünlüğü olan Fenerbahçe, bu sezonki tek kupa şansını değerlendirmek istiyor ve Beşiktaş kalesine geliyordu. Rakibinin saldıracağını bilen Beşiktaş ise temkinli davranıyor ve hızlı akınlarla Fenerbahçe kalesinhi yokluyordu. İlk yarı 1-1 sona erdi.

İkinci yarıda ise futbolseverler Beşiktaş'ın gollerini izledi. 56. dakikada Bobo ceza sahası dışından muhteşem bir şutla Volkan Babacan'ı avladı ve Beşiktaş'ı 2-1 öne geçirdi. Bu golle birlikte Fenerbahçe'nin çöküşü de başladı. 72. dakikada Yusuf nefis hareketlerle ceza sahasına girdi, ortaya çıkardı, havalanan topa son dokunan Bobo oldu: 3-1

Bu gol Beşiktaş'ı rahatlatmış, Fenerbahçe'yi ise bitirmişti. Son darbeyi ise 78. dakikada Holosko vurdu, Beşiktaş'ı 4-1 öne geçirdi.​
Maçın son golü 90. dakikada penaltıdan Alex ile geldi: 4-2​

BEŞİKTAŞ-FENERBAHÇE
STAT: İzmir Atatürk
HAKEM: Bünyamin Gezer

BEŞİKTAŞ: Hakan, İ.Toraman (dk. 46 İbrahim Üzülmez), Sivok, Gökhan Zan, Ekrem, Cisse, Ernst, Yusuf (Dk. 74 Uğur), Tello, Holosko, Bobo (Dk. 82 Nobre)
TEKNİK DİREKTÖR: Mustafa Denizli

FENERBAHÇE: Volkan Babacan, Ali Bilgin, Gökhan Gönül, Lugano, Carlos, Deivid, Selçuk, Emre (Dk. 66 Deniz), Uğur (Dk. 52 Semih), Alex, Güiza
TEKNİK DİREKTÖR: Luis Aragones

GOLLER: Dk. 6 Yusuf, Dk. 27 Güiza, Dk. 56 ve 74 Bobo, Dk. 80 Holosko, Dk. 90 Alex (pen)

SARI KARTLAR: Lugano, İbrahim Toraman, Sivok, Semih

İLK YARIDAN DAKİKALAR
GOL. Karşılaşmaya Beşiktaş, golle başladı. 6. dakikada sol kanattan kullanılan köşe vuruşunda ceza alanı dışında topla buluşan Yusuf meşin yuvarlağı, kaleci Volkan Babacan'ın müdahalesine rağmen direğin yanından ağlarla buluşturdu: 1-0.

GOL. 27. dakikada Fenerbahçe'nin beraberlik golü geldi. Ceza alanına giren Deivid'in kaleye paralel gönderdiği topa kale önünde dokunan Guiza skoru eşitledi: 1-1.
38. dakikada Alex'in düşürülüşüyle, kaleye yaklaşık 25 metre uzaklıkta kazanılan serbest vuruşu kullanan Roberto Carlos'un sert şutunda, kaleci Hakan topu kornere attı.
İlk yarının kalan dakikalarında başka bir gol pozisyonu olmadı. İlk yarı 1-1 sona erdi.

İKİNCİ YARIDAN DAKİKALAR
GOL. Karşılaşmanın 56. dakikasında Beşiktaş, tekrar öne geçti. Bobo, ceza alanı dışından attığı sert şutla, kaleci Volkan Babacan'ın solundan topu ağlara gönderdi: 2-1.

63. dakikada Alex'in sol kanattan ceza alanına gönderdiği topla buluşan Guiza'nın vuruşunda kaleci Hakan topu çeldi. Dönen topa Lugano'nun vuruşunda kaleci Hakan yine gole izin vermedi.

69. dakikada Fenerbahçeli savunma oyuncularının yaptığı hata sonucunda topla buluşan Tello'nun vuruşunda kaleci Volkan pozisyonu önledi.

GOL. 73. dakikada Beşiktaş farkı ikiye çıkardı. Sol kanatta Gökhan Gönül'den topu çalan Yusuf'un ceza alanına gönderdiği topu, Bobo kafayla ağlara gönderdi: 3-1.

GOL. 80. dakikada Beşiktaş'ın 4. golü geldi. Gelişen hızlı Beşiktaş atağında Bobo ile verkaç yapan Holosko, kaleci Volkan ile karşı karşıya kaldıktan sonra düzgün bir vuruşla skoru 4-1 yaptı.

GOL. 90+1. dakikada ceza alanında Guiza'nın kaleci Hakan tarafından düşürülmesiyle kazanılan penaltı atışını gole çeviren Alex, skoru 4-2 yaptı.
Bu dakikadan sonra başka bir pozisyon olmadı ve karşılaşma 4-2 Beşiktaş'ın üstünlüğü ile sona erdi. Bu sonuçla Beşiktaş, Fortis Türkiye Kupası'nın sahibi oldu.

NOT: Beşiktaşı yürekten tebrik ediyorum.:oke: LİGDE DE ŞAMPİYON OLMALARINI YÜREKTEN İSTİYORUM.

• Beğen
Tepkiler: NeedLeFLuff, lovestar ve Feel It

Catty

Catty

Emekli Yönetici
Ben demiştim demeyi severim. :kop:

Feel It

Feel It

Üye
Yürü be KARTAL. Şampiyon oldu helal hoş olsun kardeşime !! Ben bir Galatasaraylı olarak maçı izledim zaten evim maçın yapıldığı yerin 200 metre ilerisinde sevinç ve çoşku tezahüratlarını duyuyordum :) BJK Lehine tezahüratlar attım kardeşim ************ Ama gerçekten çok sevindim sevinç gözyaşı bile döktüm FB alamadı ya o yüzden :) Caddeye çıktığımda BJK lılar diyo hangi takımlısın dedim Galatasaray. Abiler geldi hemen toplandılar. Havaya kaldırdılar beni o kadar birlik ve beraberlik besliyoruz ki iki takım arasında gerçek kardeşlik budur.

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
    Konu Sahibi
Aziz yıldırım bu hocayı sen getirdin değilmi.Bu bunak adam, Gökhan gönülü savunmanın göbeğine koydu sağ kanat ölü beyinsiz Ali Bilginle toprağa girdi,kaleye formdaki VOLKAN DEMİREL dururken hangi akla hizmetse bilinmez babacanı koydu ve bu maçtan sonra o çocukta bitti.Haftalardır oynamayan formsuz Alexi ilk 11e koyarak takımın orta sahasını bitirdin. Gerçekten yazık günah bu taraftara.. Bu oyunculara su bile haram..Nasıl bu kadar yüz verirsiniz bunlara...Neden ceza vermiyorsunuz..Bunları beslerseniz olacağı bu..Allah aşkına Aziz yıldırım Aragonesi al git artık..Bu takım senin eserin.. Yemin ederim ki Türkiye kupasını kaybettiğimizi üzülmüyorum o kadar zaman zaten alamamışlar alsalar ne olacak..Benim kızdığım nokta göz göre göre takımın bu rezilliğe düşürülmesidir:@:@

Beşiktaş takımını her zaman desteklerim severim..GÖNÜLDEN YÜREKTEN BAŞARILI OLMALARINI İSTİYORUM..İNŞALLAH DA bu sende ŞAMPİYON OLURLAR.:oke:

degerli43

degerli43

Üye
Beşiktaş gerçekten çok güzel futbol oynuyor. Maç zaten zevkli ve gollüydü. Finale yakıştı. Bjk lileri tebrik ederim.

Feel It

Feel It

Üye
DiaBLoS™;1374292' Alıntı:
Aziz yıldırım bu hocayı sen getirdin değilmi.Bu bunak adam, Gökhan gönülü savunmanın göbeğine koydu sağ kanat ölü beyinsiz Ali Bilginle toprağa girdi,kaleye formdaki VOLKAN DEMİREL dururken hangi akla hizmetse bilinmez babacanı koydu ve bu maçtan sonra o çocukta bitti.Haftalardır oynamayan formsuz Alexi ilk 11e koyarak takımın orta sahasını bitirdin. Gerçekten yazık günah bu taraftara.. Bu oyunculara su bile haram..Nasıl bu kadar yüz verirsiniz bunlara...Neden ceza vermiyorsunuz..Bunları beslerseniz olacağı bu..Allah aşkına Aziz yıldırım Aragonesi al git artık..Bu takım senin eserin.. Yemin ederim ki Türkiye kupasını kaybettiğimizi üzülmüyorum o kadar zaman zaten alamamışlar alsalar ne olacak..Benim kızdığım nokta göz göre göre takımın bu rezilliğe düşürülmesidir:@:@

Beşiktaş takımını her zaman desteklerim severim..GÖNÜLDEN YÜREKTEN BAŞARILI OLMALARINI İSTİYORUM..İNŞALLAH DA bu sende ŞAMPİYON OLURLAR.:oke:
O kadar zaman alamamışlarsa şimdi almışlarsa demekki BJK hakkıyla alnının teriyle şimdi aldı kupayı. Türkiye kupası senin gözünde birşey ifade etmiyorsa o zaman yabancı takım tut. Göçmen misin anlamadım böyle dedin yani bence iyi bi örnek değildi. + Fenerbahçeli oyuncuları yakın takip izledim sürekli adamlara faul yapmaktan top oynamayı unuttular bu maçta. Hep kötülermi kazanıcak BJK nın adı var adı. Ben BJK yi desteklerken kendi takımımı desteklediğim gibi bir Haz alıyorum o derece yani BJK maçını izlediğimde o kadar duygulandımki sevinçten ağladım ya ne diyom bak sevinç gözyaşı BJK lı olan benim ne anlatmak istediğimi iyi anlamıştır.

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
    Konu Sahibi
Türkiye kupası benim gözümde birşey ifade etmiyor diye nerede yazmışım ? Bjk ile yorumumu büyük yazıyla yazdım onu da göremeyecek kadarsan üzgünüm..:pro:

Ya kardeşim ben ne yazmışım sen bana ne diyorsun ALLAHINI SEVERSEN..Yazdığımı 1 defa da oku tamam mı . ANLAMAMIŞSIN YAZDIĞIMI. :oke:

Feel It

Feel It

Üye
Arkadaşım yazmışsın alsalar ne olcak diye. Sanki Ellerine Oyuncak veriyolar yapma o kadar kupa bu sonuçta. Kupa kupadır yani anlatmak vermek istediğim mesaj bu. + Bunun polemiğine bile girmeyelim ben insanlarla aramın bozuk olduğunu görünce gönlüm el vermez insanları kaybetmeyi sewmiorum tmm. Haklı olduğun konular vardır hak veiorum ama burda eleştiri tartışmalar seviyeli oluyor anlayışın için teşekkür ederim. türk milletine de böyle olay çıkartmadan kazasız belasız sorunlarını çözmek yaraşır/yakışır. tmm ben senle kötü olmak istemiyorum :) Arkadaşım.

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
    Konu Sahibi
Peki güzel kardeşim..Editleyelim msjı. :oke:

JaNbErG

JaNbErG

Emekli Yönetici
İlk defa beşiktaşlı olarak izlediğim en güzel keyif aldıgım bir maçtı.. Sezon basından beri rahat aldıgımız bir maç yoktu şimdi gözüme girdiler gerçekten bugunkü hakemde feneri tutan taraftı yanlıs kararlar vererek feneri kolladıgı goruldu penaltıda penaltı değildi....

Doğan

Üye
Böyle takım...

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
Muhteşem bir maçtı. Kaçan goller de olsa şu an tarih yazacaktık. Hakemin verdiği penaltıyı bir kişi çıksında penaltı desin bakayım, o kişinin insanlığından şüphe ederim. Ama olsun buda bizden olsun. Üzülmeyin bu kupa daha çok düzenlenecek, olurda birgün alırsınız. Ligdeki maçların rövanşını iyi aldık aferin size kartalım. Iyi bir ders verdiniz. Belki akıllanırlarda bizim kim olduğumuzu anlarlar , 26 seneden beri bizi yenemiyolar ve 26 seneden beri kupayı da alamıyorlar. Kupayı almak için önce bizi yenmeniz gerekiyor. Oda biraz zor olacak gibi.

Ben fenerlilerden tebrik bekliyordum ama beklediğim gibi olmadı. Bir çok yayını izledim. Hiçbiri maçtaki pozisyondan bahsetmiyor, sadece penaltının %100 yanlış olduğunu söylediler. Şimdi kutlama zamanı. Iyi forumlar

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
    Konu Sahibi
Kesinlikle penaltı uyduruk alakası olamaz..Sırf iş olsun diye verilmiş penaltıydı..

Gökhan Gönülün acemice verdiği gol pası , yediğimiz ilk saçma sapan gol ,Kalecinin rezillikleri de eklenirse final maçında bunları yaparsan kupayı da bırak 25 sene almamayı 50 senede geçse alamazsın. :oke:

Tebrikler kartal.

kurt bey

kurt bey

Üye
:ehe:ehe:ehe İlahi fener :ehe:ehe:ehe

gknsirtalan

gknsirtalan

Üye
Arkdşlar fenerlilere sormak lazım hiç hayatlarında renkli tv'de kupa görmüşlermi :)

Guiza'nında hedefini gördük :D

JaNbErG

JaNbErG

Emekli Yönetici
hakanın yerinde olsam o penaltıda kaleye gecmezdım :)

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
    Konu Sahibi
Len yeterin bu kadar da rencide edilmez ki. :ehe:ehe

26 Sene oldu artık 1 sene daha bekliyeceğiz sorun değil. :ehe:ehe

Haksız mıyım. ?:kop:

citoyen

citoyen

Üye
aziz pasa sivasi sampiyon yapmak icin oyuncularini motive etmisti inonude maci almisti cok mutlu olmustu sapkani onune alda birdaha dusun aziz marco pasa kralligini bitirmek uzeresin aragonesle birlikte gitme fermanini imzaladin ayrica bulent yildirima ne demeli fenerli oldugunu bir kez daha belli etti penalti karar ile dostum bulent sen o dudugu alda artik istanbulun en islek bir kavsaginda cal federasyon seni fener besiktas macina atayacagina bagdat caddesine trafik polisi olarak atasin helal kartalim kendin icin oynadin ve kazandin hayatta kendin ol baskalarina yalakalik yapma bazilari gibi

Salih Baba™

Salih Baba™

Üye
DiaBLoS™;1374439' Alıntı:
Len yeterin bu kadar da rencide edilmez ki. :ehe:ehe

26 Sene oldu artık 1 sene daha bekliyeceğiz sorun değil. :ehe:ehe

Haksız mıyım. ?En büyük Galatasaray

Bknz: Doğru Yolu Bulmak;)

Saygılar.....

Şaka bir yana Fener çok kötü oynadı...Dede bayağı saçma bir kadro dizilişi yaptı...Sanki gitmek istercesine bir hareketti...Ama birşeyi itiraf edeyim son yıllarda gördüğüm en kaliteli Bjk oyunuydu gercekten müthiş oynadılar...Ernst takımı derleyip toplamış...Yusuf tam bir 10 numara..Holosko-Bobo müthiş bir ikili bu sene şampiyonluk Bjk nin hakkı...:oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...