N73 ile Bluetooth Üzerinden İnternete Giriş!!! (Resimli Anlatım)

Sponsorlu Bağlantılar

d0555d

Üye
arkdaşlar cevap vermek bu kadar mı zor """" program yükleme sertifika tarafından kısıtlanıyor die bi hata verior"""" ne yapıcazzz

ash54

ash54

Üye
bişey soracam pcde bluetooth olması gerekiyormu bir de diyelimki kurdumherhangi bir yerden pcnin olmadığı bi alanda internete girebilirmiyim acaba :islik

Tekyön

Tekyön

Üye
1.Adım : Gnuboxu telefona yükleyin. DİKKAT!! (Sertifika hatası verebilir.İmzalayın öyle yükleyin.)

ben bu işlemi gerçekleştiremedim programı telefona yükleyemiyorum kardeş yardım eder misin

SlashGun

SlashGun

Üye
Arkadaşlar telefonu hackleyin .. Gnubox'u yükleyemen arkadaşlar ..
Hellcarbide işlemi ile hackleyin telefonunuzu
O zaman Sertifika sorunu çıkarmaz .

Tekyön

Tekyön

Üye
Arkadaşlar telefonu hackleyin .. Gnubox'u yükleyemen arkadaşlar ..
Hellcarbide işlemi ile hackleyin telefonunuzu
O zaman Sertifika sorunu çıkarmaz .

tamam bende zaten hellocarbide ile hackli ama yüklenmiyo yüklemek için telefon ya da hafıza kartından birini seçtikten sonra hata veriyo :bilmem: sadece bu program verdi bu hatayı şimdiye kadar :allalla:

Tekyön

Tekyön

Üye
Yardım edebilecek yok mu? :(

Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
guzel bilgi eline saglık

Tekyön

Tekyön

Üye
Madem konu açıp paylaşım yapıyorsun takip et be güzel kardeşim..
Bak kaç gündür haber bekliyorum..

karatas_1802

Üye
sertifika hatası alan arkadaslar tarihi geri alsın lar yada secman diye bi program var yukleyin sertifika sorununu kokten hallediyor

Da®kness

Da®kness

Üye
Güzel anlatım.

ghost_boy_emre

Üye
sertifika nasıl olyo yhaaa :S :S :S imxa nasıl oluoo broooo

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Teşekkürler

turkishforce

turkishforce

Üye
yapabilen bir arkadaş çıkmadı mı şimdiye kadar?

ByOrkO

ByOrkO

Üye
her dedğini yaptm nete bağlanırken zaten kullanılıyor diye bi uyarı veriyor...çöz lütfen...

malik46

malik46

Üye
konuyu açıp yazmaca değil yeterli açıklamam yok saçma sapan şeyler bunlar...

xghostxd

Üye
bu kadar uğraş tam olarak ne için anlamadım hiç birşey yapamıyosan nokia pc suite yükler telefonundan bluetooh açar(bluetooth ayarlarından bağlandığınız bilgisayarı yetkili olarak atayın bilgisayarınız size aitse) nokia pc suite den internete bağlana tıklarsın.bu kadar basit yalnız o cep telefonuna yüklenen programda istediğim portları açabiliyormuyuz bana port açma lazım nasıl açılır bilen varsa yardımcı olsun.

Lord_oF_Dark

Lord_oF_Dark

Üye
çok güzel saol

ali_bilgin

Üye
YA GNUBOXS YÜKLENMİMOR TELEFONA SERTİFİKA HATASI VERİYOR YARDIM EDEN YOKMU :bilmem:

sag0pa

sag0pa

Üye
teşekkürler...

canbazgs58

canbazgs58

Üye
çok teşekkür ederim. n73 kullanıyorum hepsini yükledim. uzun uğraşlarım sonucu bluetooth ile bedavadan internete girmeyi başardım.gnubox baya işe yaradı.opera üzerinden her siteye giriyorum.çok sağol....

Üst Alt