N73 ile Bluetooth Üzerinden İnternete Giriş!!! (Resimli Anlatım)

Sponsorlu Bağlantılar

skara

skara

Üye
valla helal olsun

bbukalemun

Üye
saol çok işime yaradı süper çalışıo

camoluk_94

Üye
2600C de oluomu

furkan_fatih

Üye
tskkkrrr

feleksiz

Üye
şimdi pc nın sadece yanında gireceksem pc var zaten ne gereği var tlf dan girmeye :)

zx6r

zx6r

Üye
bence hic ugrasmayin derim bt en fazla 10 mt alani var o alanda zaten pc ile yakin olmak zorundasin
pc yanindayken neden telle gireyim internete ? emege saygi

mrtkan01

Üye
dostum link ölmüş

şahin1987

Üye
kardeş herşeyi dediyn gibi harfiyen uyguladım bluetooth ilkonu yanıp sönüyor ama m-router ilkonu yanıp sonmüyor benim hatam burada tam olarak nerde olablir herşeyi yaptım bir o kaldı lütfen yardımcı olabilirmisin veya anlayan arkadaşlarım bana bilgi verebilirseniz çok sevinirim şimdiden teşekkürler.

harun_08

Üye
lnk ölü

hllcnr

Üye
link ölmüşşş lütfen yenisini atın acil sadece onu yüklemem kaldı onu yükleyip bitircem hadi bee

kobra_55

kobra_55

Üye
gnubox_46j8z34p.sis

haruntanyeri

Üye
yav kardeş ben bu bluetooth configuration u bulamadım anlatırsan sevinirim
bu arada gnubox un imzalısını bulamayanlar benimle itibarata geçsin yardımcı olmaya çalışırım

--------------- Ekleme ---------------

kardeş bende bu hatayı verdi bluetoot configuration u açarken ne yapmam lazım

halil ibrock

Üye
Allah bin kere razı olsun.

ALF15

Üye
Arkadaşım verdiğin proğram s60 için n73 diye başlık atmışsın bunun s60v3 olanınıda verde herkes yapsın ilgilenirsen sevinirim

OMG LOL!

OMG LOL!

Üye
ALF15 doğru soyluyo s60 icin bu kurulmuyo

YuZaRSiFTaN

YuZaRSiFTaN

Üye
pehhh bu ne ya bir bluetouth dan internete girmek icin cekilen cileye bak ya ayrıca bluetooth un hızı nedirki interneti nasıl kaldırabilirki wireles bile zar zor hallederken sizlerde bluetooth la deniyeceksiniz neyse kolay gelsin sizlere belki olur :)

Freestyle.Cod

Freestyle.Cod

Üye
saol :oke:

habbuj

habbuj

Üye
tüh ben de pc yok:ağlarım:

gadmerli

Üye
Merhabalar kaçgündür Bluetooth ile Internete Beles baglanmayı deniyorum ama nedense olmuyor herşeyi dendığı gıbı yapıyorum ama biryerde eksiklik oluyor
birde merak ettığım Bluetooth ayarlarında ****** port eklemede local servis farklı oluyor
local serviste com3 gözüküyor client aplications da com4 gözüküyor
ama bağlantı yaptığımda olmuyor bana yardımcı olurmusunuz 6220c nasıl internete gırerım

serdar515151

Üye
madem herkes güzel baglanmış yapabilmiş nie hiç kimse baglanmış bi N73 görüntüsünü koymamış siteye... herkes ancak nasıl yapıldıgını göstermiş gnubox u tarif etmiş onu hereks bilio ama işin son halini gösteren hiç yok sizce enteresan deil mi.. bşaka zamn PC nizde yada Telefonunuzda övünülcek bişe olsa belki 1 milyon kere casp larsınız öle deil mi ..............

--------------- Ekleme ---------------

Ayrıca m router progrmaına link verirseniz iyi olur. siz direk kurun yapın kesin biçin demişiniz... ne gariptirki eleamnalrda tmm eline saglı kyaıcaz demiş nasıl nerden alış yapcaklarsa.........

Üst Alt