Google Inc. YouTube 2.2.30 S60v3/v5 SymbianOS9.x Signed

Sponsorlu Bağlantılar

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Google Inc. YouTube 2.2.30 S60v3/v5 SymbianOS9.x Signed
Cepten YouTube sitesindeki videoları izleyebilmek için gerekli program.

Yeni sürüm 2.2.30 eklenmiştir.(05.02.2010)
ayarlardan>>>bağlantı>>erişim noktaları>>ve kullandığınız erişim noktasını düzenle diyorsunuz sonra gelişmiş buyrun proxy (yada vekil sunucu veya yakın kopya diye gecer): 174.142.24.201 ve son kısmı port yada bağlantı nodur: 3128 buyrun burdan deneyin
%100 garantili bir yoldur alıntı değil deneyimdir :d

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: krbkzngldk, weyselow, asiturk16 ve 38 diğerleri

trust-cloud

trust-cloud

Üye
yukledım olmuyo sureklı hata verio

-hasangun-

-hasangun-

Üye
olmaz tabi
niye çünkü youtube engelli?

trust-cloud

trust-cloud

Üye
eski surumden girebılıyosun bunda olmuyooo

Ozan

Ozan

Admin
Wireless ağdan girecekseniz giremezsiniz çünkü eğer wireless ağ Turk Telekoma bağlı bir ADSL ise, sonuçta youtube engelli oldugundan açmayacaktır :)

emesut

emesut

Üye
Önceki versiyon giriyor ama oda java sorgusu yüzünden can sıkıcı bir hal alıyor.
Yeni versiyon java diil güzel ama bu seferde zero results hatası veriyor..
Bu youtube engelini direk modem ayarlarından kaldırma şansımız yokmu?

Silinen Üye 325954

Silinen Üye 325954

Kapalı Hesap
bu you tube programı da sorunlu bağlanmıyor.bağlanmaya çalışıldığında error yazıyor bağlanamıyor..

ArasPoyraz

Üye
eee bağlanıyormu bağlanmıyormu ? Kesin birşey söyleyin lütfen ona göre indireceğim.:oke:

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Yeni sürüm YouTube Mobile v2.0.9 S60v3 eklenmiştir....

muyiddin

Üye
Eklemişsin saol lakin pro.youtube giriyormu???

silop_kms

silop_kms

Üye
girmez bence

mobilactive

Üye
:)m

teknologs

Üye
valla ben giriyor izliyorum telefona ip yi elle verin..dns adresinide opendns adresini verin çatır çatır izleyin

kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
Valla çok güzel bir youtube izleme programı bulmuştum bağlanmıyordu.Cepten izlemenin bir yolu olmalı :(

--------------- Ekleme ---------------

İnternet paketim var o yüzden girip izlemek istiyorum

teknologs

Üye
NOKIA E71 DE YAPTIĞIM YOUTUBE GİRME YÖNTEMİ...

1. ilk önce bu konun başındaki youtube programını indirip telefonunuza kurun...
2.telefonunuzdan bağlantıya girip wlan sihirbazını açın..
3.Size ait olan yada şifresini bildiğiniz wlan bağlatısınına gelip seçenek e basın ordan erişim noktası

tanımlayın a basın..
4.sonra yine aynı wlan bağlantısına seçenek e basın ordan erişim noktası düzenleye girin..
5.karşınıza manuel ayarlar çıkacaktır...örnek( bağlantı ismi,veri taşıyıcı,wlan ağ ismi) bunun gibi...
manuel ayarlara girdiniz...
tekrar seçeneke girin ordan gelişmiş ayarlara girin..

6.IPv4 ayarları yazan yere girin..
8.modeminizin hangi ip olduğunu bilin...(mesela 192.168.2.1 yada 10.0.0.1)
modeminizin ipsini bulmak için pc den bilgisayarım ağ bağlantılarım dan aktif olan ağ bağlantınıza tıklayın
ağ bağlantısı durumu açılacaktır.üstte destek yazar oraya girin...orda ip adresi yazan yerde şu anda

kullanmakta olduğunuz pc inin ağ içindeki ip adresi yazar...örnek 192.168.2.5 gibi...
bu ip nizi not edin...varsayılan ağ geçidide modeminizin ip adresidir...örnek 192.168.2.1 gibi.bunuda not

edin....
şimdi tekrar telefonumuza geri dönelim...
7.telefonumuzun ip adresine kendi pcnizin ipğ adresinin son rakamının 5 fazlasını verin..örnek pc miz

192.168.2.5 idi o zaman telefonumuza 192.168.2.10 veya katları şeklinde ip verin...farklı verin ki ipler

çakışmasın yoksa olmaz...
8.alt ağ maskesi ne 255.255.255.0 yazın
9.standart ağ geçidine modeminizin ip adresini yazın..örnek modemimizin ip si 192.168.2.1 idi..bunun gibi

yazın sizin modeminizin ip adresi ne ise onu yazın...
10.dns adresine girin: birincil dns adresine 208.67.222.222 yazın ikincil dns ye ise 208.67.220.220 yazın ve

tamam deyip ayarları kayıt edip çıkın...sonra youtube programımızı telefondan açın...
11.youtube programından menu den change connection a basıp kendi wlan ağınızı seçin...ve karşınızda

youtube...biraz uzun ama atlamadan yapın sorun olmaz...doya doya izleyin...

önemli not: daha önceden wlan ağınız tanımlı ise lütfen silin ...daha önceki wlan ağınızı düzeltme yöntemine

girmeyin...bende olmuyor yeniden wlan ağı tanımlayınca youtube giriyor..bilginiz olsun..

Catty

Catty

Emekli Yönetici
Teşekkürler.

@n!wa+*R

@n!wa+*R

Üye
:oke::)züppppprrrrrrr:)

lenovo

lenovo

Üye
bu metod sadece bu youtube programı için mi geçerli acaba, yoksa browstan da youtube ye bu şekilde bağlanabiliyomuyuz

lenovo

lenovo

Üye
teknologs......eyvallah...çok güzel hareket..

Takipçi Satın Al

Üst Alt