Google Inc. YouTube 2.2.30 S60v3/v5 SymbianOS9.x Signed

Sponsorlu Bağlantılar

-ORKA-

-ORKA-

Üye
ben BOLT adlı bir pro kullanıyorum sıkıntısız izliyorum n N81

civcivim76

civcivim76

Üye
Arkadaşlar bu yeni sürüm bağlanmıyor boşa indirip kurmayın eskisine devam

fordmuro

Üye
lütfen arkadaşlar umutsuzluga kapılmayalım ayarlardan>>>bağlantı>>erişim noktalrı>>ve kullandığınız erişim noktasını düzenle diyorsunuz sonra gelişmiş buyrun proxy (yada vekil sunucu veya yakın kopya diye gecer): 174.142.24.201 ve son kısmı port yada bağlantı nodur: 3128 buyrun burdan deneyin
%100 garantili bir yoldur alıntı değil deneyimdir :d
dostum bu ayarları nasıl buldun çok merak ediyorum.. gerçekten deha sın..tebrikler..

yasin61

Üye
çok saol işe yaradı n95 8g

Muratti1905

Üye
eline bilegine yuregine saglik :) e71 de sorunsuz calisti ayarlarla

HAINAVCISI

Üye
:ağlarım:

--------------- Ekleme ---------------

çok teşekkür ederim e 71 de oldu ve şunu söyleyeyim youtube yeni versiyon deneyin .....2.2 verisyonu arkadaşım çok makbule geçti...helal sana 100 üzerinden 100 ...arkadaşın dediğini yapın olacak.tavsiye olarak arkadaımın verdiği ayardan sonra google you tube mobile gir eski versiyon varsa yenisi var yükleyyeim mi diyecek tabi ki yükle dedikten sonra sorunsuz girecek eddyredline arkadaşa tşk

--------------- Ekleme -------------

göksoy

Üye
tebriklerrr:oke:

docka21

Üye
eyw...

wrxx

Üye
eline sağlık..

altumcan

Üye
teşekkürler arkadaşım.
nokia e71 de denedim oldu.
senin söylediğin ayarları yaptım.
sonra eski sürümü yenisi ile değiştirdim.
proğramı kapatıp açınca bana "lokasyon" umu sordu.
"united kingdom" seçtim.
hem wireless hemde turkcell internet paketi ile bağlandım.
nokia e71 için bende çalışan ayarların hepsini yazayım ki benim gibi cahillere yardımcı olsun.
neticede 10 gündür "ağ geçidi" sorunlarından dolayı wireless bile bağlanamamıştırm.
belki diğer arkadaşlara yardımcı olur.

wireless bağlanmak için ayarlar:

1)) menü/araçlar/ayarlar/bağlantı/erişim noktaları/wireless bağlandığınız modemin adı bulunacak
bağlantı ismi :hangi ağı seçmişseniz o isim gözükür
veri taşıyıcı: kablosuz LAN
WLAN ismi: seçtiğiniz ağ ismi gözükecek yine
ağ durumu : genel
Wlan ağ modu: altyapı
WLAN güvenlik modu: WPA/WPA2
Wlan güvenlik ayarı: seçildiğinde yeni sayfa açılıyor ..........WPA/WPA2: ön.paylaşlmş. anht.
.........Ön paylaşlmş anht: şifre yazıyor
.........Yalnızca WPA2 modu: Kapalı
anasayfa : yok

2)) menü/araçlar/ayarlar/bağlantı/erişim noktaları/wireless bağlandığınız modemin adı bulunacak/seçenek/gelişmiş ayarlar

IPv4 ayarları : telefonun ip adresi otomatik ve DNS otomatik (yani hiç bir değişiklik yok)
IPv6 ayarları : DNS otomatik
yakın kopya su. adresi : 174.142.24.201
yakın kopya port no : 3128

umarım işinize yarar.

baba3232

baba3232

Üye
Teşekkürler nokia e71 kullanıyorum sorunsuz yükledim ve şuan videoları izliyorum :oke:

habbuj

habbuj

Üye
sağollll

grumm

Üye
Arkadaşım saol süper paylaşım ben eski sürümünü denedim videoları çok rahat izliyorum saol

realosman

Üye
lütfen arkadaşlar umutsuzluga kapılmayalım ayarlardan>>>bağlantı>>erişim noktalrı>>ve kullandığınız erişim noktasını düzenle diyorsunuz sonra gelişmiş buyrun proxy (yada vekil sunucu veya yakın kopya diye gecer): 174.142.24.201 ve son kısmı port yada bağlantı nodur: 3128 buyrun burdan deneyin
10 numarasın
sen harikasın
ajan uğraşttım uğraştım %100 yolu sayende bulduk saol saol saol : )

telefonum nokia e72

ismetoz

Üye
önce bunu yaptım olmadı... sonra dns leri yaptım yine olmadı

.4.2.2.2
ikincil
4.2.2.1
tel kapatıp açtım superrrrr ellerinize sağlık tavsiye ederim denemeye değer 5800 da

snuggler

Üye
ben vtap kullanıyorum
bu ayarları yaptım vtap'te de youtube bağlantıları geliyordu araştırma yapınca onları açamıyordu
sadece google videos metacafe dailymotion'ları açabiliyordu
şimdi youtube olanları da açabiliyorum
vtap çok iyi tavsiye ederim
sitede aratın bulursunuz
telefonum e71....
paylaşım için teşekkürler emeğe saygı....

masal_prensi

masal_prensi

Üye
etkileyici
teşekkürler dostum

YAŞAMANIN ANLAMI PAYLAŞMAKSA
PAYLAŞMAK SEVGİYSE
SEVGİ DOSTLUKSA
DOSTLUK VE PAYLAŞMAK
BURADA www.maxicep.com

erciey50

Üye
paylaşım için teşekürler eski sürümü saklı kalsın yenisini yüklemedende gayet iyi çalışıyor.. ellerine sağlık..

mustafa272

Üye

kardeşim harikasın sen:oke::evet::bye2::oke::d:

sportmens

Üye
N95 8 gb de denedim ayarları yaptım luyor harika çalıştı

Üst Alt