Turkcell-YARDIM lütfen

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sweety_boy_43

Üye
    Konu Sahibi
Turkcell-YARDIM lütfen
Slm arkadaslar sizlere su sorumu yöneltmek istiyorum.almanyada bi arkadasim var hergün konustgum birisi beni +49... İle başlayan bi numarayla arıyordu. Ancak bugün beni aradığında numara tùrkcel olarak 0537... İle başlıyordu arkadaşıma sordum türkiyede olmadığnı söyledi bende biliyorum türkyede olmadığnı.zaten 2-3 saat önce knuştğmda +49... İle aramıştı.peki siz değerli arkadaşlarıma soruyorum beni alman hattından aradığı halde nasıl oluyorda karşıma turkcell numarası çıkıyor.bunun sebebi nedir?ve 2 saat knuştum arayan numara alman ancak bana gelen numara turkcell olunca knuştuklarım arankazan dakikalarmın üzerne eklenirmi yani kontör kazanabilirmiyim.yorumlarınızı bekliyorum?iyi forumlar dilerim

ilo53

ilo53

Üye
hic bir bilgim yok ama yurt ici diger opertorler ve sabit hatlardan kazanildigini biliyorm.

PASAOGLU1

PASAOGLU1

Üye
Bizim valide ile babam hacıya gittiğinde; oradan arabistan gsm hattı aldılar.Bu hatla beni ilk aradıklarında cepte numara gözükmüyordu. Sadece ekranda "ARA" yazısı çıkmıştı. Şaşırdım tekrar arattım aynı yazı geldi. Bir kaçgün sonra numara gözükmüştü.Ben bunu türkcellin iletişim geçikmesi olarak düşünmüştüm. Berki hattı uluslararası bilgi güncellemesi geçikmiştir dedim. Seninkide onun gibi olabilir.

sweety_boy_43

Üye
    Konu Sahibi
Bizim valide ile babam hacıya gittiğinde; oradan arabistan gsm hattı aldılar.Bu hatla beni ilk aradıklarında cepte numara gözükmüyordu. Sadece ekranda "ARA" yazısı çıkmıştı. Şaşırdım tekrar arattım aynı yazı geldi. Bir kaçgün sonra numara gözükmüştü.Ben bunu türkcellin iletişim geçikmesi olarak düşünmüştüm. Berki hattı uluslararası bilgi güncellemesi geçikmiştir dedim. Seninkide onun gibi olabilir.

ben her arandığmda numara çıkıyordu ama bazen "ara" yazısı da çıkıyordu ama bu gelen aramada turkcell nosu çıktı.görüşmeyi bitirdikten snra aynı numarayı geri aradığımda"aradığımız numarayı YANLIŞ tuşladınız" diyor şaşırdım kaldım

osnakli

osnakli

Üye
Abi bu turkcellden korkulur.hem aran kazan yapar hemde sen kontör kazanmyasın die türlü türlü numaralar icat eder.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...