Trident E71 Uygulama Yükleme Yardım

Sponsorlu Bağlantılar

DEViL_X_

Üye
    Konu Sahibi
Trident E71 Uygulama Yükleme Yardım
Trident E71 Telefonum var
Program , oyun Vs Nasıl yuklerım + pc suite ne ıse yarıor yardım edersenız sevınırım baska konuya yonlendırmeyın benı butun konular boş boş mesajlarla Dolu
!! !! TesekkurLer Şimdiden :coold:

• Beğen
Tepkiler: sevence

kanarya92

Üye
aynen

Catty

Catty

Emekli Yönetici
PDA bölümümüze uğrayabilirsiniz.

salims52

Üye
arkadaslar triedent E71 titresim calismiyor ne yapabilirim yardimci olanlara simdiden tesekkurler

uguronur

Üye
at o telefonu çöpe git adam gibi bir nokia E71 al. ben öyle yaptım. bu çin mallarının alayı çin işkencesi gibi telefon... ben pişman oldum aldığıma..

cemoooooooo

Üye
arkadaşlar bende tredent kna75d war acaba nasıl oyun yükleye bilirim

battal1

Üye
ya ne bu çin mallarından çektiğimiz ya üye olmadığım forum kalmadı trident e71 midir nedir bu lanet çin mallarının henpsini atacan çöpe sonra bir benzin sonra yak gitsin yeter yaa delirtcek beni tlf alalı 6 ay oldu bi çözemedin lanet olsun şu çin mallarına AMAN HAA ÇİN MALLARININ YANINDAN BİLE GEÇMEYİN SAKINAAAA

--------------- Ekleme ---------------

HHAAA BİDE PC SUİTE YUZUNDEN DELİDİM :vur:deal::bann::emzik::dover::2agla::gun1:TUM ÇİN MALLARINAAA

farukagam

Üye
arkadaşlar, bilmediğiniz yapamadığınız konuları bir bilene sorun lütfen.hemen kötülemeyin.ewet bunlar orijinalleri gibi değil fakat gayet güzel iş görüyorlar. bazı arkadaşlar şanssızlık yaşamış olabilir fakat bu hepsininde aynı olacağı anlamına gelmez.

Takipçi Satın Al

Üst Alt