Arkadaşlar Ses Yükseltme

Sponsorlu Bağlantılar

Sequieros

Üye
bu konuya başka forumlarda da rastladım..Boşuna denemeyin arkadaşlar..O işlemi yaptığınızda *Servis Bilgileri
*Servis Testleri
*Yazı Kodları
gibi şeyler çıkıyor..Hoparlörde sesi yükseltiyorsunz ama kaydetmiyor yani sonunda hiç bir değişiklik yok..Benden söylemesi..:))

xem_9849

Üye
--------------- Ekleme ---------------

arkadaşlar ben size kesin yöntemi söyleyim. belki verildi biilmiyorum ama konuyla direk alakalı olduğu için yazıyorum.
-müzik çaların ekolayzer ayarlarını sonuna dayayın
-müzik çalardan herhangi bir şarkıyı oynatın
-müzik çaları seçimden küçültün
-menüden ayarlara ve ses ayarlarına geçin
-zil sesini müzik çalarda çalan müzik olarak ayarlayın
-zil sesi seviyesine girin ve 2 defa * (yıldız) a basın (sesi tamamen kapatıp açar)
-sesin keyfini çıkarın

kendim denedim ve çoğu zaman uygularım. kesinlikle işe yarıyor.

ufak bir hatırlatma: dikkatli olun hoparlörü patlatmayın.

not:benim telefonum k750i %100 oluyor fakat arkadaşımda w200i var aynısını denedim olmadı. w serisinde olmayabilir fakat k750 de kesinlikle işe yarıyor

lütfen emeğe saygı

----------------kardeşim kesinlikle w810i de işe yarıyor bu durum cok sinirimi bozuyordu ellerine sağlık
:oke: :oke:

--------------- Ekleme ---------------

yalnız bişey sorcam çoğu zaman uygularım demişsin;??????

bi süre sonra eski haline mi geliyo ki,???

favorit

Üye
EWT BEN YAPTIM AMA HİÇ BİR ŞEYE YARAMADI DAHA DETAYLI BİLGİLER OLSA BENİM İÇİN DAHA İYİ OLUR?? BEN KA 750 İ KULLANICISIYIM ÇOK MEMLUNUM
:oke:

ercancag1992

Üye
lan bu gizli menüyü testleri felan açıyo

suskun_21

suskun_21

Üye
:sopa:teşekürler

hakan0456

hakan0456

Üye
bende anycooln 101 var sesi gayet güzel no problem

onurgsli

onurgsli

Üye
ya bu sürümünü fln gösterir. servis menüsüdür yani ;)

SMALL44

Üye
arkadaşım saol ben yaptım servis testinde höperlöre girdim oradan yükseldi
:oke::oke::oke::oke::bann::aman2::sopa:

hasbi_muharip

hasbi_muharip

Üye
kmi kandırıosun sen yaa bilmeden yardım yapmaya kalkma bu gizli menü

duygusal.1984

Üye
emegıne saglık tsk

xtreme25

Üye
sesle alakası yok arkadaşların dediği gibi gizli menü sesi acustik yükleyerek yükseltebilirsin

tanimazsinki

tanimazsinki

Üye
arkadasımk okumadan bakmadan konu acmayın bu konu aylardır aynı sey ya bune herkes onune geldıgı gıbı bos konu acıyor sankı ılk defa duyulmus gıbı ben buldum ben buldum hemen bır konu ac ne guzel dunya vallla önce forumu bır dolas bakalım acacagın konu varmı yokmu dıye ondan sonra ac konunu Allah Allah ya

simsek-gs

simsek-gs

Üye
Bu ses yükseltmiyor sadece deneme amaçlı bir şey.

lugan

Üye
saolasın
kardeş

erdiyilmaz

erdiyilmaz

Üye
forumda yeniyim ama ben yardimci olayim size....müzik sesini yukseltmek için kısayola media playeri koyun sonra dinlemek istediginiz parcayi zil sesi olarak ayarlayin..zil sesini çalarken kısa yoldan medi playeri secin telefon coşşsun:D

Doğan

Üye
forumda yeniyim ama ben yardimci olayim size....müzik sesini yukseltmek için kısayola media playeri koyun sonra dinlemek istediginiz parcayi zil sesi olarak ayarlayin..zil sesini çalarken kısa yoldan medi playeri secin telefon coşşsun:D

komiksin

seniunutmak123

Üye
bende oldu ama yukseltıom sonra bakıom yıne inmiş yardınm plssssss ltffFF

birkan11

birkan11

Üye
yav git işine kardeşim adam doğru sölüyor. o adece çalışır programları test etmek için.....
ses yüksetme kodlu olara ksadecee samsunglarda var...
detaylı inceleme istiyorsan esato com da var.....

boztepeli_40

Üye
senin verdigin aklı onu bende biliyorum

Üst Alt