_KadirşinaS_
Üye
HP'den bir canavar DV7-1285 dx
Arkadaşlar ABD'den aldığım ve Türkiye'ye gelmeyen bu seri gerçekten bir canavar. Aldığımdan beri hiç bir sorun yaşamadım. Ne o hp'nin meşhur ısınma sorunları, ne en ufak bir donma, ne de başka bir sorun yaşamadım. Uluslararsı garantisi bir yıldır ve başlayalı 2 ay oldu. Satmamın sebebi şu ki boyutu çok büyük geliyor, normalde sorun değildi ama bu aralar çok yoğun bir şekilde interneti kullanıyorum o yüzden bir netbook almayı düşünüyorum.Özellikleri kısaca şunlar:
İşlemci: Intel Core 2 Duo/ P8600/ 2.40 Ghz / 6GB DDR2 bellek / 3 MB L2 chace
Ekran: Nvidia GeForce 9600M GT/ Toplamda 2,5 gb, atanmış olarak 512 mb ekran kartı/ 17" 1440 x 900 çözünürlüklü Parlak ekran
Klavye: Amerikan klavyesi artı board üzerinde "numeric pad"
HDMI video çıkışı
Tümleşik WebCam ve mikrofon
5'li kart okuyucu+ 3USB girişi
Dokunmatik Media Tuşları
500 GB SATA HDD (5400 rpm)
Microsoft Windows Vista Home Premium Edition 64-bit SP1
Özel Krom renk
Dokunmatik Medya Tuşları ve HP Medya kumandası
Altec Lansing hoparlörler ve bir adet subwoofer (çok etkili)
HP Media Kumandası
8 hücreli Li-ion pil ile etkileyici performans
Üstelik yanında da 50$'a aldığım çok dayanıklı ve güzel bir çanta da hediye.
Bu ayarda bir laptopun fiyatı Türkiye'de araştırdığım kadarıyla minimum 2900 ytl den başlıyor ve bu seri henüz Türkiye'de yok.
Fiyatı 1$=1.6o ytl üzerinden 1700$. Ciddi düşünenlere resimlerini yollayabilirim.
Sadece İstanbul içinden satış yaparım. Ayrıca laptop'ı ABD'den aldığım için dili İngilizce'dir.
İşlemci: Intel Core 2 Duo/ P8600/ 2.40 Ghz / 6GB DDR2 bellek / 3 MB L2 chace
Ekran: Nvidia GeForce 9600M GT/ Toplamda 2,5 gb, atanmış olarak 512 mb ekran kartı/ 17" 1440 x 900 çözünürlüklü Parlak ekran
Klavye: Amerikan klavyesi artı board üzerinde "numeric pad"
HDMI video çıkışı
Tümleşik WebCam ve mikrofon
5'li kart okuyucu+ 3USB girişi
Dokunmatik Media Tuşları
500 GB SATA HDD (5400 rpm)
Microsoft Windows Vista Home Premium Edition 64-bit SP1
Özel Krom renk
Dokunmatik Medya Tuşları ve HP Medya kumandası
Altec Lansing hoparlörler ve bir adet subwoofer (çok etkili)
HP Media Kumandası
8 hücreli Li-ion pil ile etkileyici performans
Üstelik yanında da 50$'a aldığım çok dayanıklı ve güzel bir çanta da hediye.
Bu ayarda bir laptopun fiyatı Türkiye'de araştırdığım kadarıyla minimum 2900 ytl den başlıyor ve bu seri henüz Türkiye'de yok.
Fiyatı 1$=1.6o ytl üzerinden 1700$. Ciddi düşünenlere resimlerini yollayabilirim.
Sadece İstanbul içinden satış yaparım. Ayrıca laptop'ı ABD'den aldığım için dili İngilizce'dir.