Böyle Rezillik Görülmedi..( Estağfirullah )

Sponsorlu Bağlantılar

Catty

Catty

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Böyle Rezillik Görülmedi..( Estağfirullah )

Almanya bu ensest ilişkiyi konuşuyor. 18 yaşındaki çocuk, annesiyle erkek kardeşini yatakta sevişirken yakaladı.18 yaşındaki Michael adlı çocuk annesini öz kardeşiyle yatakta sevişirken yakalayınca şaşkınlıktan ne yapacağını şaşırdı.
Anne Karin R. ilişkilerini kimseye söylememesi için öz oğlunu ölümle tehdit etti. Ölüm tehdidi alan Michael R. annesine ve 19 yaşındaki abisine ensest ilişkiye girmekten ve ölümle tehdit suçundan dava açtı.

İlişki 4 yıl önce başladı. Bebek yaşta iki oğlunu çocuk yuvasına veren Karin R. 4 yıl önce iki oğlunu geri aldı. 15 yıl son annesini gören büyük oğlu Mark, öz annesine aşık oldu. İkisi ensest ilişki yaşamaya başladı.

Küçük oğlu Michael, ikisin yatakta yakalayınca polise şikayette bulundu. İlişkilerini ortaya çıkardığı için anne ve kardeşi, 18 yaşındaki çocuğu ölümle tehdit etti. Mahkeme şu anda Almanya'da devam ediyor.

Alıntıdır :)

• Beğen
Tepkiler: CrazyqiRlAL�ynA ve silop_kms

mihman

mihman

Üye
dünyanın sonu geliyor galiba

-YARINIYOK-

-YARINIYOK-

Üye
:@:@ ve suphanallah

Salih Baba™

Salih Baba™

Üye
Kıyamete yaklaşıyoruz....Tövbe tövbe....

gotich

Üye
çok doğru

Catty

Catty

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Almanya da olması daha ilginç

turkordu

turkordu

Üye
Bunlarıda mı görücektik Allah sonumuzu hayır etsin.

NeedLeFLuff

NeedLeFLuff

Üye
Nese bişe demiyim burda benim aklımdan geçenler sizin aklınızdanda geçiyordur zaten...

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
Benzer o kadar çok olay var ki artık şaşıramıyorum...Hani bi tabir vardır "hayretim şaştı" diye...Hakikaten benimde hayretim şaştı , artık bu tür olaylar hiç garip gelmiyor...

Mustafa Furkan

Mustafa Furkan

Üye
Onlar Avrupalılar ve Batılılar..
Uygar Milletiz Deyip de Bizi Beğenmeyenler Değil mi Bunlar ?

_KadirşinaS_

Üye
İnsanlığın eridiği nokta bu olsa gerek. Her dibe vuruşun bir çıkışı vardır diyerek, bu olayın artık bu tarz yozlukların dip noktası olduğunu umut ediyorum.:(

ash54

ash54

Üye
diyecek söz bulamıyorum pes artık.bu kadar fazla ama:oha::cnfsd:

ism@il 54

ism@il 54

Üye
Allah sizin.......:@

Lion's Claw

Acınacak haldeler.

Catty

Catty

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
burak9400

burak9400

Üye
bunu geçen gün mynet'te okudum

derya58

derya58

Üye
Onlar Avrupalılar ve Batılılar..
Uygar Milletiz Deyip de Bizi Beğenmeyenler Değil mi Bunlar ?

Kesinlikle Katılıyorum Arkadasım... Yemedikleri Pislıkler Yok...Onlar Bizim Gİbi Bİr Millete Kurban Olsunlar Rezillerr:@

Takipçi Satın Al

Üst Alt