==> k3 hakkında yardım lütfenn

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

EFSANE98_1

Üye
    Konu Sahibi
==> k3 hakkında yardım lütfenn
arkdaşlar motorolaya karşı acayip bi ilgi duymaya başladım ve bu telefonda kilitlendim almak istiyorum ama alınca pişman olmamak istiyorum sonuçta öğrenciyiz:) kullanan arkadaşlar varsa ve bana yardımcı olursa çok sevinirim
öncelikle merak ettiklerim
1 bu cihazın k1den tek farkı 3G mi (baska fark göremedim)
2 şarjı normal kullanımda (24 saat açık günde 30 40 sms) kaç gün gidiyor ve kaç saatte fll şarj oluyor
3 bi kaç kişiden duyduğum k1 için 9 msj kapasitesi varmış doğrumu ve k3 için geçerlimi max msj hafızası nekadar
4kamerası 2mb nın hakkını veriyormu
bide kutu içi kulaklık veriyorlarmı:naughty:

bu arada formda çok araştırdım aradığım cvpları bulamadım
yardımcı olan arkadaşlara şimdiden tşkrler

EFSANE98_1

Üye
    Konu Sahibi
hiçmi k3 kullanıcısı yok ya sitede:(

Catty

Catty

Emekli Yönetici
İlk sorunuz :K1 de harici bellek 30MB iken K3 te 50 MB'tır..K1 de konuşma süresi 6,5 saat iken K3 de 3,5 saattir..

İkinci sorunuz :Yukarıda şarj durumunu belirttim..K1 in şarjı daha uzun gitmektedir..

Üçüncü sorunuz : K3 ün dahili belleği 50 MB olduğu için mesaj saklama kapasitesi de buna paralel olarak artış gösterir..

Dördüncü sorunuz : Çin malı haricindeki bütün telefonlar kendi MegaPixel'inin Hakkını verir...Siz fotoğraf çekerken ışığın geliş açısını iyi belirlerseniz sorun kalmayacaktır..

Beşinci sorunuz : Mutlaka veriyorlardır...

Not : Daha önce konunuzu görmemiştim.

EFSANE98_1

Üye
    Konu Sahibi
İlk sorunuz :K1 de harici bellek 30MB iken K3 te 50 MB'tır..K1 de konuşma süresi 6,5 saat iken K3 de 3,5 saattir..

İkinci sorunuz :Yukarıda şarj durumunu belirttim..K1 in şarjı daha uzun gitmektedir..

Üçüncü sorunuz : K3 ün dahili belleği 50 MB olduğu için mesaj saklama kapasitesi de buna paralel olarak artış gösterir..

Dördüncü sorunuz : Çin malı haricindeki bütün telefonlar kendi MegaPixel'inin Hakkını verir...Siz fotoğraf çekerken ışığın geliş açısını iyi belirlerseniz sorun kalmayacaktır..

Beşinci sorunuz : Mutlaka veriyorlardır...

Not : Daha önce konunuzu görmemiştim.
cevabınız için çok teşekkür ederim:)

Catty

Catty

Emekli Yönetici
Rica ederim..Her türlü probleminizi konu açarak belirtebilirsiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt