Arkadaşını Getir Kampanyası Hakkında?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Arkadaşını Getir Kampanyası Hakkında?
Arkadaşını getir kampanyasından bugün hattıma 1000 dk tanımlandı, aynı zamanda cayma bedelli kontratlardan 120 dk'da tanımlandı.

Şimdi turkcell aramalarım 1000 dk'dan, diğer aramaların 120'den mi düşecek yoksa 120 bittikten sonra 1000 dk'dan mı düşüşler sağlanacak?

Önemli bir konu, turkcelle 5 saat konuşup ondan sonra her yöne 120'yi bitirmeyelim. :)

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
Oo ahmet sen buralara uğrarmıydın?

Sana istediğin cevabı vermeyi çok isterdim ama malesef beklediğin cevabı veremeyeceğim.

Öncelik cayma bedellidir, yani önce 120 dakikan bitecek sonra 1000dk (16saat) konuşmaya başlayabilirsin.

tksharmely

tksharmely

Emekli Yönetici
120 DK süren diğer operatörlere olduğu için, Diğer operatör aramalarında 120 DK'dan; Turkcell'e doğru aramaların da 1000 DK'dan düşecektir.

sweety_boy_43

Üye
120 DK süren diğer operatörlere olduğu için, Diğer operatör aramalarında 120 DK'dan; Turkcell'e doğru aramaların da 1000 DK'dan düşecektir.

bana da arkadasını getır kazan dan 1000 kntr geldı yurtıcı heryone kullanabılıyorum.
yanı herkes kullanabılır.
once 1000 kntrunuzden duser bıtınce 120 dk nızdan dusecektır.
ıyı forumlar

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Yanlız bana yüklenen kontör değil 1000 dk.

Oflurecep farklı diyor mahmut farklı diyor. 2 yönetici kapışın bakalım, hangisi doğru. :)

piri.reis

piri.reis

Üye
Yanlız bana yüklenen kontör değil 1000 dk.

Oflurecep farklı diyor mahmut farklı diyor. 2 yönetici kapışın bakalım, hangisi doğru. :)

bu konuda en doğru cevabı sen verebilirsin.

deneme yap, hangisinden düşecek bak.

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
120 henüz yüklenmedi, 1000 dk'da son kullanım tarihi yazıyor. Şuanda denersem faturaya yazar orası kesin. Tarihin yazmasını bekliyorum. :)

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
Benim şuan cayma bedelli den 120 dakika var, diğer aylardan devredenle birlikte toplam 220 dakika idi. Bu ayın 22 sinde 1000 dakika yüklendi önce 220 dakika düştü 120 dk olunca durdu, şimdi 1000 dakikadan düşüyor. Bende dedim neden tam 120 dk da durdu yoksa sayaç mı takıldı, 1000 dk dan şuan 650 dk kaldı. Diğer yöne bir arama yapayım eğerki 120 dakikadan düşerse herşey çözülecek, deneme yapayım hem buradan hem msn ile haber veririm.

Salihyet

Salihyet

Üye
Allah cimri etmesin, deneyince yaz :) Kampanya galiba 1 nisanda bitiyordu yanlış hatırlamıyorsam, kendimi yani diğer hattımı getiricem de turkcell e ?

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
Evet arkadaşlar yaptığım test sonucu açıklıyorum.
Turkcell numaraları ile yapılan görüşmelerde 1000dk düşüyor, diğer (ev, iş, vodafone, avea) yönlere yapılan aramalarda ise cayma bedelliden düşüyor.

Mr-Trojan

Mr-Trojan

Üye
Bana gelen 1000kontörden her yöne konuşabiliyordum fakat şöyle birşey geldi başıma 1000 kontörden 50 tane kalmıştı bide *123*4# de 90 kontör vardı neyse aradım konuşuyorum baya uzun sürdü normal hattada 46 kontör var aramayı bi kapattım bi baktım 6 kontörüm kalmış normal hatta bi baktım *123*4#de 90 duruyor sonra bi turkcell numarayı aradım ve 90dan düştü yani aramayı kapatmak lazım hattan kontör düşmemesi için.

sweety_boy_43

Üye
evet ole oluyor hedıye kontorun bıtınce dıger hedıye kontrlere gecmeyıp normal kontorunden dusuyor basıma geldı...

Salihyet

Salihyet

Üye
Son tarih nedir ?

Salihyet

Salihyet

Üye
Off yaa , gitti gül gibi kontörler o zaman..

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Turkcell aramaları 1000 dk'dan,
Diğer aramalar cayma bedelli kontratlardan yani her yöne 120 dk'dan düşüyor...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt