çok ucuza internet kartları

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sweety_boy_43

Üye
    Konu Sahibi
çok ucuza internet kartları
ARKADASLAR;
sıfre kartı almak ısteyen varsa yazsın bana.
VERDIGIM SIFREDE;

50 MB(10KNTR)
100MB(20KNTR)
150(35NTR)
kac mb cıkarsa ona gore ucretini ödersiniz
ırtıbat ıcın:PM atabılırsınız
saygılarımızla...

• Beğen
Tepkiler: celilcemre, e_korn ve arşiment

imece iletişim

imece iletişim

Üye
türkcelden aldıgım internet kartları boş cıkıyor nedenini merak ediyorum.......eger haksız kazanc elde edenler var ise hakkımı helal etmiyorum..... eger var ise diyorum yanlış anlaşılmasın....saygılarımla....

orgeneral2203

orgeneral2203

Üye
türkcelden aldıgım internet kartları boş cıkıyor nedenini merak ediyorum.......eger haksız kazanc elde edenler var ise hakkımı helal etmiyorum..... eger var ise diyorum yanlış anlaşılmasın....saygılarımla....

sitemizin bazı vatandaşları bazı numaralar sallayıp kendilerine haksız kazanç sağlıyorlardı. hatta bunun için konu bile açtılar. ama bunun kul hakkı olabileceğini kimse düşünmedi. herkes bişeyler atıp tuttu. babacan sonuna kadar arkandayım......

--------------- Ekleme ---------------

ARKADASLAR;
ELIMDE 20 ADET INTERNET PAKETI ICIN SIFRE KARTI MEVCUT.
ARKADASIM VERDI BURDAN IHTIYACI OLANA VEREBILRIIM.
ŞİFRELERDE KAC MB OLDUGU BILINMIYOR.
ÜCRET TABLOSU:
VERDIGIM SIFREDE;
2 MB (5KNTR)
50 MB(15KNTR)
100MB(30KNTR)
150(45KNTR)
1GB(150 KNT)
cıkarsa paketın mb durumuna gore bana kntr atarsınız.
ırtıbat ıcın:PM atın goruselim
saygılarımızla...
:(:agla:mahcup:
dostum mesajım sana değilki.bunla ilgili bi konu açmışlarıdı. konudan kastım orası idi. sen nie üstüne alınıonki ??

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici

Öncelikle geçmiş olsun. Bu tür konu sitemizde açılmıştı. Fakat kısa süre içinde aldığımız kararlar sonucu bunun hakka riayet olmadığını kararlaştırdık, duyuru konusunda bunun duyurusunu yaptık. Açılan konuları silerek bu işi yasakladık. Tekrar açılabilecek konuları ise haber vermeksizin sileceğiz, gerekirse ceza puanı bile verilebilir.

e_korn

e_korn

Üye
Dostm bna 1gb lasım elinde mevcutmu şuan ?

kopgit

Üye
be bu konu da turkcell müşteri hizmetlerine mesaj atmıştım çünkü buradan ögrendiklerimle 150mb tutturmuştum ama sonra içim rahat etmedi ve bildiklerimi söyledim onlarda araştıracagız dedi en son geçen gün gelen mesajda bilgilendirme için tşk ettiler ama 8 haneli şifrelerle ilgili bişey bulamadıklarını söylediler....

yeniçeri_53

yeniçeri_53

Üye
Oflurecep bişi demiyorum toprağım sana

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
Arkadaşlar güvenli olduktan sonra bir sorun çıkmaz. Konuyu açan arkadaş benimle iletişime geçebilirse iyi olur! Eğerki bu gibi durumlarda bu sitede açılan konular sonrası başınıza bir sorun gelirse sizde benimle iletişime geçebilirsiniz. Hemen müdahale edilecektir. Fakat sadece 1 kişi ile bu alış verişi yapmanızı uygun görüyoruz, üst konudaki güvenlik duyusularinda duyurulmuştur.
Diğer kişilerden yapılan iletişimler sonucu biz mesul değiliz. Haksız kazanç elde eden ve dolandırıcı kişilerde fırsat verilmemektedir.

Iletişim adresi msn: [email protected]
mail :[email protected]

orgeneral2203

orgeneral2203

Üye
bana 1 tane net paketi lazım sweety_boy abi. yardımını beklerim.....

abi sana cvp atcam ama hata verio. şifreyi at özelden !!!

yeniçeri_53

yeniçeri_53

Üye
oflu recep silip duruyon mesajlarımı :) neyse bende açıp satıyorum paket o zaman bendeki şifrelere de süpriz ama şifre 10 knotor :D.. :)

e_korn

e_korn

Üye
Peki ne çıkacağını bilmiyorsanız ve karttan 2mb çıkarsa 1 ay paket satın alamayacakmıyız ? :s

sweety_boy_43

Üye
    Konu Sahibi
8 kntre 30 mb satın alabılrısnız.hıc bır paketınız olmadan bunu alırsanız gunluk kullanırsınız .
paketınız olunca uzerıne eklenır ve 1 ay kullanırsınız..
denendı...

Cumaa

Üye
slm arkadaşım.bana acil 50mblık paket lazım hemen yollayabilirsen iyi olur.

telefon no 5547****** (türkcell)

tamam oplur kardeş sen - yolla.peki ben sana kontörü 1-2 gün içerisinde gönderirsem bir sorun olmaz demi.herşey için şimdiden sağol.

abi biraz çabuk ol zamanım kısıtlı.

Cumaa

Üye
slm. ben sana o gün birsürü mesaj attım ama birtanesine cevap vermedin maalesef...yani hata bende değil.

arkadaşım pm nedir bilmiyorum ama bana o dediğinden gelmedi

gizemligenc

Üye
Mrb ben 1gb almayı düşünüyorm. . .
Pm ile msn adresi atabilirseniz görüşelim

eren37600

Üye
Arkadaşlar 150 mb lık pakete ihtiyacım acil yardımcı olursanız sevinirim numaram 05384605571..şimdiden teşekkür ederim

gizemligenc

Üye
Mrb arkadaşm ben sana pm atamıyorum. . .
Sen bana msn adresini pm den yolla online görüşelim. . .
Asker olduğum için bol miktarda int paketlerine ihtiyacım oluyor fakat ben turkcell'in werdiği 30 kontöre 2 aylık 100mb paketini kullanıyorum şuan acaba bu paketin üstüne yükleme olur mu int paketleri?

sahinkp

Üye
LÜTFEN DESTEK ÇIKIN

pegasus_baba

Üye
dostum bana 2 mb lik kart lazım

superstar_live

Üye
Bende istiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt