6630 yada e 250 sizce hangisi?....

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
wertyytrew

wertyytrew

Üye
    Konu Sahibi
6630 yada e 250 sizce hangisi?....
:bilmem:
arkadaşlar 2. bir telefon olarak 6630 mi daha iyi yoksa e250 mi?
beklentilerimi söyleyeyim ekranla kamerayla hiç işim olmaz. sadece kulaklıktaki ses kalitesi iyi olsun yeter
ucuz olsun stereo olsun.... e250 nin artı olarak radyosu var fakat nasıl kalitelimidir?
yada sizin önerebileceginiz telfon varmı?
dediğim gibi sadece kulaklıktaki ses kalitesiyle ilgileniyorum
şimdiden teşekkürler

Catty

Catty

Emekli Yönetici
Valla ses kalitesine bakacak olursan Samsung al ...Çünkü 3D sound onda var..6630 da yok diye biliyorum...

wertyytrew

wertyytrew

Üye
    Konu Sahibi
Catty

Catty

Emekli Yönetici
Evet var diye biliyorum:)

eQooo

eQooo

Üye
o d900i de var e250 de yok...

Emre-45

Emre-45

Üye
o d900i de var e250 de yok...
D900 de de var ama E250 de 3D sound yok.Ama 6630 çok iyi bir telefon E250 ye göre bence.Program,tema,oyun vs. herşey yüklersin.Ama samsunglarda zor.

Catty

Catty

Emekli Yönetici
Hmm sağolun arkadaşlar yanlış biliyormuşum

emre_kalay

emre_kalay

Üye
ya 6630 1 numara ya e250 dandigin ötesi iki gün sonra elinde kalır cok arıza cıkarır sana bilmiş ol ya e250 den 5 tane alsan 6630 geçemez her yönde hafıza ses kamara ses yönunden stero proram oyun açısından tema fln
bunların hiçbiri e250 yapamaz sen e250de avi video izleyezsın 3d oyunlar oynayamasın ogg çalamassın flv mpeg oynatamasınsın temalarda icon deyistrimessin font yukleyemesin daha ne söyleyem pdf word açamassın istegin playeri yukleyemessin yaaaa:D:oke:

.::Burgess::.

.::Burgess::.

Üye
Kullanma amacına göre degişir yanlız oyun, internet, program amaclı fln kullanacaksan tabiki 6630 yada Symbian başka bi tel al nokia E250 - 6630 dersen 6630 derim bnm arkadaşlar hala 6630 arıyolar mesela

wertyytrew

wertyytrew

Üye
    Konu Sahibi
şöyle bir açıklama getireyim symbian olması önemli degil benim için, program yüklemeyecem..
video kamera ve ekran ile hiç işim olmayacak... sadece ve sadece kulaklıktaki ses kalitesi beni ilgilendiriyor.. dışarıya verdiği sesinde bir önemi yok... şimdi bana "meşe odunu var istermisin?":bangin: diye soracaksınız... tamam cevap yazanlara tesekkür ediyorum ama benim için çok önemli... acaba en berrak bir sesi hangi telefondan alabilirim..?..
cevap kısa ve net olsun

Catty

Catty

Emekli Yönetici
Valla o zaman N99i derim kardeşim en berrak sesi ondan alırsın veya sony ericcson walkman serisi

wertyytrew

wertyytrew

Üye
    Konu Sahibi
Valla o zaman N99i derim kardeşim en berrak sesi ondan alırsın veya sony ericcson walkman serisi
:hmmm
sony ericcson walkman serisini daha öncede öneren olmuştu... ama ericcson telefonlar tamamen dandik oldukları için hiç bulaşmak istemedim.... şimdi sesi güzelse eğer kullananlardan öneren olursa sevinirim... dediğim gibi sadece ses.... nu arada n99i telefonunu bilmiyorum... biraz araştırayım..

oguzhan_446

oguzhan_446

Üye
sen e250 yi boşver sorunlu telefon çünkü 6630 iyi tel

emre_kalay

emre_kalay

Üye
o zaman mp3 çalar al yaa:@:nono:

wertyytrew

wertyytrew

Üye
    Konu Sahibi
o zaman mp3 çalar al yaa:@:nono:
ya biraz garip olacak ama mp3 üm var.... benim sorunum taşınabilirlik.... o kadar şeyi cebimde yada çantamda taşıyacak imkanım yok.... yoksa mp3 playerimden memnunum ama 3 aydır evde duruyor.... kulaklığı pili filan hepsini taşımak benim için zahmetli..... yinede şiddetli tavsiyen için teşekkürler

--------------- Ekleme ---------------

evet yokmu telfon.... şöyle sesi güzel... full bass

Catty

Catty

Emekli Yönetici
Ya dediğim gibi N99i'den memnun kalırsın ekolayzır var full bass seçiyorsun öyle işte:)tv side var

oguzhan_446

oguzhan_446

Üye
N99 ün sesi biraz fazla bide tvsi var başka bi işe yaramaz

wertyytrew

wertyytrew

Üye
    Konu Sahibi
ya biraz inceledimde n99i nin tel özellikleri iyi değil...... şebeke sorunu görüşme sırasında ses kalitesizliği filan...... teknik servisleri bile biraz daha para varin garintili tel alın diyor..... ama şimdiye kadar zannedersem ses için herkes için 6630 un daha iyi sesi var..... peki hiç 6230 a 6230i kullanan varmı?

Catty

Catty

Emekli Yönetici
Sen biraz zor çocuk yaparsın:ehe bu kararsızlık ne abi ya :)

Topal Sinek

Topal Sinek

Üye
ya 6630 derım bn bır aralar e250 kullanıyordum o telefon fasla sesıde yemıyor yanı hoparloru cok kısa surede patlıyor ve sesler bozuk cıkartıyor ama 6630 da kullanmadım sadece tahmın yanı 6630 ondan daha ıyıdır herhalde :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt