W810İ Antivirüs Aranıyor !!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

dangerous28

Üye
    Konu Sahibi
W810İ Antivirüs Aranıyor !!!
Beyler bU modele uygun antivirüs programı bilen varmı aranızda :megafon:

mmkar

Üye
yok arkadaş yaa olsa bana ad lazım :)

Ozan

Ozan

Admin
Sony Ericsson larda etkili bir virüs olduğunu duymadım, virüs mü bulaştı telefonunuza ?

Rulz

Üye
java tabanlı telefonlarda virüs olmaz.

nightdragon35

nightdragon35

Üye
dangerous28 bunca senelik sonyericsson tecrübeme dayanarak söylüyorum ki.sonyericsson gibi java tabanlı tellerde etkin bir virüs bulunmaz.ama söyle olabilir yükledigin içerik özellikle mp3 ler virüslü olabilir buda tele zarar vermez sadece mp3 kalitesini bozar.yapman gereken teli fabrika ayarlarına döndürmek,hafıza kartınıda bilgisayardaki herhangi bir virüs programıyla tarayıp ,virüsleri silebilirsin.

jackal02 nin verdigi link ise sadece reklam amaclıdır henüz java teller için bir virüs programı üretilmedi :)

eldergod

eldergod

Üye
bencede bulaşmaz ama sen genede istiyom diyosan

KRALFURKAN

KRALFURKAN

Üye
bize okulda atıyolar hafıza kartı bozuluyo virüzle silinmiyorddaaaaaaaaaaaaaa

halil_15

halil_15

Üye
ya java için üretilmiş virüs yok onun için boşuna heyecanlanmayın

Catty

Catty

Emekli Yönetici
Bu telefona virüs programına ne gerek var ki java tabanlı virüs olduğunu sanmıyorum

adonis

adonis

Üye
arkadaslar java ıcın yazılan vırus yok rahat olun

KRALFURKAN

KRALFURKAN

Üye
olsa..

--------------- Ekleme ---------------

arkdas dogru soyluyor

öyleyse hafıza zartı neden kitleniyor bu virüs telefona gelince etkilemez diyosunuz bilmeden atıyosunuz kaç kere gördünüz

namlı37

Üye
arkadaşlar benim telefonumda kendi kendine oyunlar siliniyo ve bugün de msn programım silinmis bunun nedeni virüs mü cevabınızı bekliyorum
:hmmm

jeff hardy

Üye
sony ericcsonlara virüs bulaşmaz boşuna program arama kardeş.....

dilbirin

dilbirin

Üye
dangerous28 bunca senelik sonyericsson tecrübeme dayanarak söylüyorum ki.sonyericsson gibi java tabanlı tellerde etkin bir virüs bulunmaz.ama söyle olabilir yükledigin içerik özellikle mp3 ler virüslü olabilir buda tele zarar vermez sadece mp3 kalitesini bozar.yapman gereken teli fabrika ayarlarına döndürmek,hafıza kartınıda bilgisayardaki herhangi bir virüs programıyla tarayıp ,virüsleri silebilirsin.

jackal02 nin verdigi link ise sadece reklam amaclıdır henüz java teller için bir virüs programı üretilmedi :)

aynen katılıyorum

huseyin491

Üye
sony ericssona kolay kolay virus sokamazsın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt