E-250 Alıcağım Sizce Nasıl?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kemal21

kemal21

Üye
arkadaş 6230i alsan daha iyi olur

ism@il 54

ism@il 54

Üye
bence istersen al ama k750i tavsiye ederim:)

oflu250

oflu250

Üye
arkadaş pro yüklemek dışında bi anormalliği yok SÜPER FİYAT+MÜZİK+BLUETOOTH+FM RADYO+MP3+1GB MC SD ARTTIRILABİLİR HAFIZA+MSN YÜKLENİR+MOBİL İZLEYİCİ+RENKLİ AKRAN VE KULLANICI ARAYÜZLERİ+YAZI BOYUTU VE RENK DEĞİŞİKLİĞİ+SES KAYDI+(GÖRÜŞME SIRASINDA BİLE)+PROGRAMSIZ İSTEDİĞİN YERE ŞİFRE KOYMAsadece bpro yüklemek bi zahmetli aama ben telefon kullanacaksan güzel tlfn şarjıda hiç rahat bırakmazsan her dakka bütün gün mp3-radyo dinlersen son ses hergün şarj-ama 1-2 saat dinleyip yani ara ara bırakırsan 2gün eğer yanımda telfn taşıycam dersen 4-5 gün rahat gider bide bizim forumda pil ömrünü uzatma yöntemleri var onlara da bi bakarsın

ism@il 54

ism@il 54

Üye
arkadaş pro yüklemek dışında bi anormalliği yok SÜPER FİYAT+MÜZİK+BLUETOOTH+FM RADYO+MP3+1GB MC SD ARTTIRILABİLİR HAFIZA+MSN YÜKLENİR+MOBİL İZLEYİCİ+RENKLİ AKRAN VE KULLANICI ARAYÜZLERİ+YAZI BOYUTU VE RENK DEĞİŞİKLİĞİ+SES KAYDI+(GÖRÜŞME SIRASINDA BİLE)+PROGRAMSIZ İSTEDİĞİN YERE ŞİFRE KOYMAsadece bpro yüklemek bi zahmetli aama ben telefon kullanacaksan güzel tlfn şarjıda hiç rahat bırakmazsan her dakka bütün gün mp3-radyo dinlersen son ses hergün şarj-ama 1-2 saat dinleyip yani ara ara bırakırsan 2gün eğer yanımda telfn taşıycam dersen 4-5 gün rahat gider bide bizim forumda pil ömrünü uzatma yöntemleri var onlara da bi bakarsın
teşekkürler bazen konu tartışırken bile faydalı oluyor;):oke:

atar123

atar123

Üye
ya kardeş çin malı al ama e 250 alma:sn::coold:

--------------- Ekleme ---------------

aklın varsa m620 al:kop:

enes6128

enes6128

Üye
YAkın çevremden biliyorum alan kişiler var hiç memnun degil telefon beyaz ekran oluyo kendi kendine kapanıyo en iyi ornegim annem e250 aldı sadece konusuyo ama telefon kendi kendine kapanıyo beyaz ekran oluyo coook dandik paran var 6300 var ben kullanıyorum super telefon 2 gb hafıza kartıda kaldırıyo cok telefonun acmadıgı .wma dosyasını acıyo simdi zaten 6300 250 felan vardır okey ....

DİETRİCH

DİETRİCH

Üye
kessinlikle ve kesinlikle alma derim bin pişman olursun çoook adi insan ne kadar temiz kullansada elinde kalıyo

Bora

Bora

Üye
maximum çıkabileceğin fiyatı soylersen ona gore bi samsung ayarlarım sana

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt