babacım aramızda bi tatsızlık yok dimi yoksa benmi oyle algılıyorum eger yanlış anlıyorsam affet açtıgım her konuya farklı özelikle set cıkışlı yorumlar yapıyorsun buda beni rahatsız ediyor seninle bir tartışma yaşamadıgmı hatırlamıyorum yaşın geregi tartışma konusuna bile gremem seinleUçulunabilecektürkçesini öpeyim arkadaşın xD
![]()
babacım aramızda bi tatsızlık yok dimi yoksa benmi oyle algılıyorum eger yanlış anlıyorsam affet açtıgım her konuya farklı özelikle set cıkışlı yorumlar yapıyorsun buda beni rahatsız ediyor seninle bir tartışma yaşamadıgmı hatırlamıyorum yaşın geregi tartışma konusuna bile gremem seinle
İyi forumlar...yok ababan sorun yokDostum salih kardeşimiz öyle söylemek istememiştir...Belkide yazıları senin yazdıgını bilmiyordur...Eger sen yazmıssan bile salih'in kötü bir niyeti oldugunu zannetmiyorum...İyi forumlar...
![]()
zaten benim konu alıtıdır kötü niyetle yazdıgını sanmam sahlih kardeşimin malatyanın nersinensin
ben doganşehir dogumluyumda ama mersinde yaşıyorumyok ababan sorun yokzaten benim konu alıtıdır kötü niyetle yazdıgını sanmam sahlih kardeşimin malatyanın nersinensin
ben doganşehir dogumluyumda ama mersinde yaşıyorum
ben dogansherin köyünde dogdum yuvalı köyü battal gaziyede gelmişligim var orda türbe felan vardı hatırlarsam oraya cok geldim doğanşehirde akrabam var doganşehir otogarının usttarfında erkek berberi var ibrahim o benim kuzenim oluyorMalatya'nın Battalgazi ilçesinde doğdum ve orda yaşıyorum...Var mı şuan doğanşehirde akrabaların filan...Benim orda tanıdıklarım var...