поэт;1332150' Alıntı:Bizden bahsetmiyoruz biz burda genel bağlamda bayanlardan bahsediyoruz !!!!
Anlamamak konusunda nasıl bu kadar direniş gösterbiliyorsunuz şaşırdım
Annenin olmayışına bir alternatifin varmı veyselcim ? oda bi bayan. Evlenmeyecekmisin bunun alternatifi varmı soyunu sürdürebilmek için baba olmamana alternatif varmı ? ! Ne alternatifinden bahsediyorsun biz burda feminizm muhalefeti yapmıyoruz bu kadar kıskanç olmayalım lütfen .
Erkekleri bayanlar tamamlar ne erkek olmadan ne bayan olmadan olmaz olacak olsa kainat zaten erkek ve bayan ayırt edilerek yaradılmazdı .
--------------- Ekleme ---------------
Çiçek örnek dedim sadece örnekti şık yada seçenek değil!!!!!
toplar çoğalırdıüreme olmazdı, insan nesli tükenirdi vs vs
Harikaydı Burcu..

Çıplak gezebilirdik.
Ooooh...

#Dünyaya uzaydan bakıldığında futbol topu gibi görünürdü..
#Hiç telefon eden kalmadığı için telefonlar iptal edilir kimsede farkına varmazdı..
#Hiçbir erkek yüzükten korkmazdı..
#Dünya ter kokardı..
#Dünya sigara dumanıyla kaplanırdı..
#Erkekler Darwin'in evrim teorisinin tersini gerçekleştirip maymunlara dönüşürlerdi..
#Bira fiyatları altından pahalı olurdu..
#Hijyenik kadın bağı ile cam silinirdi..
#Her maçtan sonra birileri havaya ateş edeceği için dünya nüfusu hızla tükenirdi...
Kızlar olmasa idi ve üreme olayı bir "zevk" unsuruna bağlı olmasaydı "abazalık" diye bir kavram olacağını sanmıyorum Mustafa.
Karşı cins olunca insan cins cins şeyler yapıyor![]()

Kızlar olmasa idi ve üreme olayı bir "zevk" unsuruna bağlı olmasaydı "abazalık" diye bir kavram olacağını sanmıyorum Mustafa.
Karşı cins olunca insan cins cins şeyler yapıyor![]()

ben de dedim ki üreme-çoğalma da herhangi bir zevk unsuruna bağlı olmasa idi cinsel hayat da olmazdı.

Ben de, "Herhangi Bir Cinsel Hayat Olmasaydı" dediği iddiasında bulunmadım. Onun varsayımına kendi varsayımımı ekleyip bir sonuca vardım. Sonuç da senin,Ama Konuyu Açan Arkadaşımız Sadece "Kızlar Olmasaydı" Demiş..
Herhangi Bir Cinsel Hayat Olmasaydı Dememiş..![]()