Kotu olurdu cunku yokluklarindan eksiklignden sıkılırdık.
Bir bakıma alıştıgımızdan olsa gerek yokluklarini duşunmek biraz ters. Bizleri birbirimize tamam eden yüce yaratıcımıza şükür.Allah (C.C) saliha hanimlari nasib eylesin.toplar çoğalırdıüreme olmazdı, insan nesli tükenirdi vs vs
sonumuz hayır olsun 
mesela şuan örnekleri var ...Burdaki bir dersanede çoğu sınıfta kız olmadığı için Erkekler birbirine sulanıyorsonumuz hayır olsun
![]()

поэт;1330270' Alıntı:Güzelliklerin tümünden mahrum kalırdınız![]()
![]()
herşey bizimle anlamlı çünkü
örn: çiçek bir bayana verilmedikten sonra ne işe yarar
en basiti bu![]()
![]()

Bayanlar çiçektir su ister mi diyorsun 

Çiçek sadece bayanlara mı veriliyor. Hastalara da veriliyor
Hem ne alaka bayanlarla çiçeklerBayanlar çiçektir su ister mi diyorsun
Hem erkekler birbirine güzel görünürdü o zaman bayanların güzelliğine gerek olmazdı![]()
örneğin diye yazdım
da anlamadıysan ben napim
Erkekler birbirine güzel görünür hmmm doğrudur ne diyim erkekler üremede sağlardı belki baba yerine anne olurdu bi kısmı 

поэт;1330270' Alıntı:Güzelliklerin tümünden mahrum kalırdınız![]()
![]()
herşey bizimle anlamlı çünkü
örn: çiçek bir bayana verilmedikten sonra ne işe yarar
en basiti bu![]()
![]()

Kıymete binmeyelim öylemi alternatifde çok peki yerimizi neyle dolduruyorsunuz merak ettımHayır güzelliklerin tümünden degil birinden mahrum kalırdık...Cünkü tümüyle işimiz olmaz...Harem kurmuyoruz...
İkincisi de ; çiçekleri ineklere de verebilirdik yani alternatif çok...Bence fazla kıymete binmeyin...![]()
![]()

Kıymete binmeyelim öylemi alternatifde çok peki yerimizi neyle dolduruyorsunuz merak ettım![]()

Kıymete binmeyelim öylemi alternatifde çok peki yerimizi neyle dolduruyorsunuz merak ettım![]()
поэт;1331749' Alıntı:bende bende![]()

inanın eğer bir yeriniz olsaydı doldurmak isterdim...hayatta o kadar çok başka alternatiflerim varki onlara kavuşmak için sizlerle tanışma fırsatım olmadı...![]()
İnanın eğer bir yeriniz olsaydı doldurmak isterdim...Hayatta o kadar çok başka alternatiflerim varki onlara kavuşmak için sizlerle tanışma fırsatım olmadı...![]()
Annenin olmayışına bir alternatifin varmı veyselcim ? oda bi bayan. Evlenmeyecekmisin bunun alternatifi varmı soyunu sürdürebilmek için baba olmamana alternatif varmı ? ! Ne alternatifinden bahsediyorsun biz burda feminizm muhalefeti yapmıyoruz bu kadar kıskanç olmayalım lütfen . Hayır güzelliklerin tümünden degil birinden mahrum kalırdık...Cünkü tümüyle işimiz olmaz...Harem kurmuyoruz...
İkincisi de ; çiçekleri ineklere de verebilirdik yani alternatif çok...Bence fazla kıymete binmeyin...![]()
![]()
поэт;1332150' Alıntı:Bizden bahsetmiyoruz biz burda genel bağlamda bayanlardan bahsediyoruz !!!!
Anlamamak konusunda nasıl bu kadar direniş gösterbiliyorsunuz şaşırdım
Annenin olmayışına bir alternatifin varmı veyselcim ? oda bi bayan. Evlenmeyecekmisin bunun alternatifi varmı soyunu sürdürebilmek için baba olmamana alternatif varmı ? ! Ne alternatifinden bahsediyorsun biz burda feminizm muhalefeti yapmıyoruz bu kadar kıskanç olmayalım lütfen .
Erkekleri bayanlar tamamlar ne erkek olmadan ne bayan olmadan olmaz olacak olsa kainat zaten erkek ve bayan ayırt edilerek yaradılmazdı .
--------------- Ekleme ---------------
Çiçek örnek dedim sadece örnekti şık yada seçenek değil!!!!!