Dünyada kızlar olmasaydı?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tksharmely

tksharmely

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Dünyada kızlar olmasaydı?
Dünyada kızlar olmasaydı ne olurdu arkadaşlar çok merak ediyorum :)
Sizce ne olurdu ? :)

• Beğen
Tepkiler: ism@il 54 ve Dawn

Pure Life

Pure Life

Üye
toplar çoğalırdı:ehe üreme olmazdı, insan nesli tükenirdi vs vs

faruk66

Üye
Fairy e katılıyorum.Birde Hem iyi olurdu hem kotü, iyi olurdu cunku başımız dırdırlarından rahat ederdi. :) Kotu olurdu cunku yokluklarindan eksiklignden sıkılırdık. :( Bir bakıma alıştıgımızdan olsa gerek yokluklarini duşunmek biraz ters. Bizleri birbirimize tamam eden yüce yaratıcımıza şükür.Allah (C.C) saliha hanimlari nasib eylesin.

-YARINIYOK-

-YARINIYOK-

Üye
onu biz yanıtlayamayız erkeklere sormak lazım :ehe

Solamente

Üye
Güzelliklerin tümünden mahrum kalırdınız :ehe :ehe :ehe herşey bizimle anlamlı çünkü
örn: çiçek bir bayana verilmedikten sonra ne işe yarar
en basiti bu :ehe :ehe

kutalmis

Üye
bence sıkıcı bi yer olurdu :)

Catty

Catty

Emekli Yönetici
toplar çoğalırdı:ehe üreme olmazdı, insan nesli tükenirdi vs vs

mesela şuan örnekleri var ...Burdaki bir dersanede çoğu sınıfta kız olmadığı için Erkekler birbirine sulanıyor:ehesonumuz hayır olsun :D

Topal Sinek

Topal Sinek

Üye
dünyada yaşanmasdı ya

DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Hiçbirşey olmazdı. Çalışmaya yaşamaya devam ne olacak. :oke:

tksharmely

tksharmely

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
поэт;1330270' Alıntı:
Güzelliklerin tümünden mahrum kalırdınız :ehe :ehe :ehe herşey bizimle anlamlı çünkü

Çiçek sadece bayanlara mı veriliyor. Hastalara da veriliyor :D
Hem ne alaka bayanlarla çiçekler :) Bayanlar çiçektir su ister mi diyorsun :kop:
Hem erkekler birbirine güzel görünürdü o zaman bayanların güzelliğine gerek olmazdı :ehe

Solamente

Üye
Çiçek sadece bayanlara mı veriliyor. Hastalara da veriliyor :D
Hem ne alaka bayanlarla çiçekler :) Bayanlar çiçektir su ister mi diyorsun :kop:
Hem erkekler birbirine güzel görünürdü o zaman bayanların güzelliğine gerek olmazdı :ehe

BEN ÖRNEK VERDİM MAHMUT ABİ :D örneğin diye yazdım :D da anlamadıysan ben napim :ehe :ehe

:D Erkekler birbirine güzel görünür hmmm doğrudur ne diyim erkekler üremede sağlardı belki baba yerine anne olurdu bi kısmı :kop::kop::kop:

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
поэт;1330270' Alıntı:

Hayır güzelliklerin tümünden degil birinden mahrum kalırdık...Cünkü tümüyle işimiz olmaz...Harem kurmuyoruz...:ehe

İkincisi de ; çiçekleri ineklere de verebilirdik yani alternatif çok...Bence fazla kıymete binmeyin...:ehe
:islik

Pure Life

Pure Life

Üye
Hayır güzelliklerin tümünden degil birinden mahrum kalırdık...Cünkü tümüyle işimiz olmaz...Harem kurmuyoruz...:ehe

İkincisi de ; çiçekleri ineklere de verebilirdik yani alternatif çok...Bence fazla kıymete binmeyin...:ehe
:islik
Kıymete binmeyelim öylemi alternatifde çok peki yerimizi neyle dolduruyorsunuz merak ettım:islik

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
Kıymete binmeyelim öylemi alternatifde çok peki yerimizi neyle dolduruyorsunuz merak ettım:islik

поэт;1331749' Alıntı:

İnanın eğer bir yeriniz olsaydı doldurmak isterdim...Hayatta o kadar çok başka alternatiflerim varki onlara kavuşmak için sizlerle tanışma fırsatım olmadı...:islik

GoDLoVe

GoDLoVe

Üye
inanın eğer bir yeriniz olsaydı doldurmak isterdim...hayatta o kadar çok başka alternatiflerim varki onlara kavuşmak için sizlerle tanışma fırsatım olmadı...:islik

[sıze=4] ( . )[/sıze]

Solamente

Üye
İnanın eğer bir yeriniz olsaydı doldurmak isterdim...Hayatta o kadar çok başka alternatiflerim varki onlara kavuşmak için sizlerle tanışma fırsatım olmadı...:islik

Bizden bahsetmiyoruz biz burda genel bağlamda bayanlardan bahsediyoruz !!!!
Anlamamak konusunda nasıl bu kadar direniş gösterbiliyorsunuz şaşırdım
:( Annenin olmayışına bir alternatifin varmı veyselcim ? oda bi bayan. Evlenmeyecekmisin bunun alternatifi varmı soyunu sürdürebilmek için baba olmamana alternatif varmı ? ! Ne alternatifinden bahsediyorsun biz burda feminizm muhalefeti yapmıyoruz bu kadar kıskanç olmayalım lütfen .
Erkekleri bayanlar tamamlar ne erkek olmadan ne bayan olmadan olmaz olacak olsa kainat zaten erkek ve bayan ayırt edilerek yaradılmazdı .

--------------- Ekleme ---------------

İkincisi de ; çiçekleri ineklere de verebilirdik yani alternatif çok...Bence fazla kıymete binmeyin...:ehe :islik

Çiçek örnek dedim sadece örnekti şık yada seçenek değil ;) !!!!!

Pure Life

Pure Life

Üye
поэт;1332150' Alıntı:
Bizden bahsetmiyoruz biz burda genel bağlamda bayanlardan bahsediyoruz !!!!
Anlamamak konusunda nasıl bu kadar direniş gösterbiliyorsunuz şaşırdım
:( Annenin olmayışına bir alternatifin varmı veyselcim ? oda bi bayan. Evlenmeyecekmisin bunun alternatifi varmı soyunu sürdürebilmek için baba olmamana alternatif varmı ? ! Ne alternatifinden bahsediyorsun biz burda feminizm muhalefeti yapmıyoruz bu kadar kıskanç olmayalım lütfen .
Erkekleri bayanlar tamamlar ne erkek olmadan ne bayan olmadan olmaz olacak olsa kainat zaten erkek ve bayan ayırt edilerek yaradılmazdı .

--------------- Ekleme ---------------

Çiçek örnek dedim sadece örnekti şık yada seçenek değil ;) !!!!!

Haklısın bebem bir insan hayatta herşeye sahip olsun yinede eşinin eksikliğini duyar.Dünyada kadın ve erkekden daha güzel bişi yok.Hiç bişi babamın yerini abimin yerini ve aşkımın yerini dolduramaz.

Catty

Catty

Emekli Yönetici
Ya ne derseniz deyin ben bütün bayanları seviyorum...En iyi onlar anlıyor benii:)ne erkek ne bayansız olmaz,birbirimiz için yaratıldık biz:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt