Turkcell görüşmelrmde fazla kontör alıyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
www.ask

www.ask

Üye
    Konu Sahibi
Turkcell görüşmelrmde fazla kontör alıyor
Ben turkcell hazır kart kampüscell kullanıcısıyım. 0531 564 63 ** numarasını kullanıyorum. Bugün sabah 26 adet kontörüm vardı , 17 tonla kazan ve 1850 bedava turkcell içi mesajım vardı. 150 li kontör paketi alıp yükleme yaptım. Yükleme yaptıktan sonra tarafıma 2 adet kısa mesaj ulastı 150 kontör yükledigim için 10 dk. sı 1 kontör ve 2 saat bedava kazandıgım yönünde. toplam kontörüm 176 oldu. 2 saat 17 dakikada bedava arama sürem oldu toplamda. Son 1 saat içinde yaptıgım bir aramada 56dakika 39 saniye görüşme yaptım ve aramayı sonlandırdım. Kontörümü sorguladıgımda 136 kontörüm kalmıstı tonla kazan 0 ve kampüscell 2 saat olarak duruyordu. Bu ne demek oluyor. Görüşmelerim 10 dk sı 1 kontör oldugu halde neden ve arama yapmamın bedava oldugu anda neden görüştügüm her dk için 1 kontör alınıyor anlamıs degilim lütfen en kısa zamanda bosuna giden 40 kontörümü geri istiyorum... Turkcell tarafından aranarak bilgilendirmek istiyorumm Mailimide attım turkcelle:mahcup:

kezman_796

Üye
Arkadaşım hattında tonla kazandan 17 knt bulunuyormş.Konşmalarda öncelik tonla kazandr.Senin konşma esnasnda tonla kazan kontürün bittinde standart tarifeden norml olarak kontür yer yani dksı 4 knt tonla kazan bittiği zaman bedawa dklara geçmez standart tarife üzerinde ücretlendirirler.

sweety_boy_43

Üye
Arkadaşım hattında tonla kazandan 17 knt bulunuyormş.Konşmalarda öncelik tonla kazandr.Senin konşma esnasnda tonla kazan kontürün bittiyse standart tarifeden norml olarak kontür yer yani dksı 4 knt tonla kazan bittiği zaman bedawa dklara geçmez standart tarife üzerinde ücretlendirirler.

arkadaşn dediği doğru tonlakazan knterleri dk da 4kntr olarak ücretlenr eğerki tonlakazan kntôrün bittyse tarifen üzernden yani sen kampuslüsün 1dk/4kntr olarak ücretlenr. bedava kntrlerni bitirdikten sonra türkcel 10dk/1kntre yada kullancğn bdava dakikalara otomatik geçiş yapamaz.sizn yapmanz gerekn bedava kntr/dakika ile ne kadar knuşacağnızı hesaplayarak görüşme yapmanızdır.bedava kntr/dakikalarn bittiğni anladğnız anda aramayı sonlandrın yeniden arayın.knuştğunuz kişinin tarife durumuna göre ücretlendirilrsnz.iyi günler

ilo53

ilo53

Üye
tonla kazan kntr karsı taraf kampusluyse 1 kntr dk bırde tonlakazanda okumustum 17 kntr gorusme yaptıktan sonra arasaydın 2 saatten duscektı 17 kntr gorusmeyı sonlandırmadan yaparsan ana hesabındakı kntrler gıder

www.ask

www.ask

Üye
    Konu Sahibi
Müşteri hizmetlerini aradıgımda beni tam 13 dk hatta beklettiler ben beklemek zorunda degilim . Bedava kontörlerim varken de 17 tonlakazandan sonra dk sı 1 kontör oluyormus turkcell artık sacmalamaya basladı. baska birsey demiyorum..

tksharmely

tksharmely

Emekli Yönetici
Bu Turkcell'in bize göre hatalı fakat Turkcell'e göre haklı bir hatasıdır. Başınıza gelen olayda Turkcell size kontörlerinizi iade etmek zorunda değildir. Çünkü Turkcell'e göre, hatta ücretsiz bakiye varsa, önce ücretsiz dakikalar / kontörler kullanılır. Eğer ki bu ücretsiz dakika ve kontörler biterse, hatta bulunan 2.bir ücretsiz dakika ya da kontör kullanılmak yerine Hatta Bulunan Normal Kontör kullanılır. Başınıza gelen olay bir çok kişinin de sorunu oldu şimdiye kadar. Fakat kontörlerini geri alan maalesef ki olmadı.

Daha önce bu konuda da defalarca arkadaşlarımızı forumda uyarmıştık.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt