Sertifika Sorununa Son !! - SecMan -Security Manager

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

osmankızılkaya

Üye
lınkı bulamıyorum

kaan_tk

Üye
Eyw. işe yaradı emeğe saygı...

alidede

alidede

Üye
Dahili bileşen hatası diye kaç kişi yazmış neden cevap verilmiyor çözümü yoksa çözüm yok yazın yada konuyu kilitleyin bir program eklenmiş tüm site adminler uyuyor bu kadarda olmaz!

nentt

nentt

Üye

leshburn

Üye
niye hala cevap yok bu dahili bileşen sorunu için???

redevil84

Üye
kardes ben n78 kullanıcısıyım ve bildigim kadarıyla s60 9.3 kullanılıyor n78 de. ekteki dosyalardan hangisini indireceğim 9.1 9.2 var ekte...???

alidede

alidede

Üye
Dahili bileşen hatası diye kaç kişi yazmış neden cevap verilmiyor çözümü yoksa çözüm yok yazın yada konuyu kilitleyin bir program eklenmiş tüm site adminler uyuyor bu kadarda olmaz!

Yönetici konuyu açan niye kimse cevap yazmıoyor birde sabitlenen konu! !

mcanbas78

Üye
selam acamıyım kusra bakma 5800 da olurmu bu program tesekkurler

punkdeath

Üye
5800 da olmuyor bilginize.

xxaero

Üye
kardesim emeğin için teeşkkürler çok basit ve açıklayıcı bir çalışma yapmıssın benm telefonum n81 8gb
daha önceden ben n gage oyunlarını yükleyebiliyordum
telefonum 4kattan düştü ve düzelmez sorunlardan bitanesi usb sorunu =)
şuanda ngage oyunu yükleyebilmek için apptr krogramını kurmam gerekiyor ama bunu yapamıyorum
bluetooth çözümü varmı? yardım ederseniz sevinirim...

firatliv

Üye
bendede dahili bir bilesendir hatasi verdi. ne yapmam gerekiyor? n95 8gb kullaniyorum

--------------- Ekleme ---------------

boşuna dahili bilesen hatası ne yapıcam demeyin konuyu acanda bilmiyo ne yapılcagını sadece yabancı kaynaklı siteden çeviri yapıolar. kendi hazrladıgı bi çözüm sanmayın:)

street9x

Üye
n 96 icin OS 9.2 yimi sececez acaba?os 9.3 yok:)

hakan9292

Üye
n 85 OS9.2 mi

beyzade34

Üye
arkadaşlar ben APP TRK kurdum cihazda çalıştırdım PC Suite modunda bağlıyken Security Manager v1.0 kurmaya çalıştığımda ''Unknown Device'' diye hata veriyor bilgisi olan cevap verebilirmi ltfn.

Mızrap Mefisto

Üye
N95 8GB var fakat yapamadım bi türlü ya bi yardımcı olsan ?

MasterDiver

Üye
bendede dahili bir bilesendir hatasi verdi. ne yapmam gerekiyor? n95 8gb kullaniyorum

--------------- Ekleme ---------------

boşuna dahili bilesen hatası ne yapıcam demeyin konuyu acanda bilmiyo ne yapılcagını sadece yabancı kaynaklı siteden çeviri yapıolar. kendi hazrladıgı bi çözüm sanmayın:)
Aynı problemle karşı karşıyayım. Dahili bileşen hatasını firmware versiyonuna istinaden veriyor olabilir. V31.0.017 yüklü bende, bir önceki firmware'i başka yöntemle hacklemiştim. Bunu hackleyemiyorum, elin çin-japon sitelerine de imei'mi vermek işime gelmiyor.

hekaton

hekaton

Üye
Burda milyon tane adam bağırıyoruz dahili bileşen sorunu diye, bari yok kardeşim bulamadık sorunun çözümünü diye bi mesaj atın...

bark_41

bark_41

Üye
ferret senden öğrendik telefonla ilgili bir çok şeyi,ama görüyorum ki sertifika sorunları ile ilgili 50 yakın mesaj yazılmış çogusuda senin söylediğin şekilde yüklenemediğinden dert yanıyor,ama hiç bir cvp yazmamışın...en azından bir şeyler yazabilirisin...EVET ARKADAŞLAR BENDE ÇİN SİTESİNDEN SERTİFİKA OLAYINI ÇÖZDÜM,ama her proğramda hep singüsüs proğramıyla sertifika yapmak zorunda kalıyorum buda çok zaman alıyor....bunun için ferretin siteye sundğu bu yöntemi denemek istedim,tabiki bende de sizlerdeki gibi sorunlar çıktı..hello garbi de menu1'e girdiğimde bana soru falan sormuyor ve kapanıyor,ferret 18 soru soracağını yazmıştı.APP TRK proğramı bendede^^Bu dahili bir bileşen." diye hata verdi.SANIRIM TELEFONLARINI BENİM GİBİ SON SÜRÜM VERSİYONA YÜKSELTENLERDE BU SORUN OLUYOR..ESKİ VERSİYONLARDA BU HACKLEME OLAYI KULLANILABİLİR GİBİME GELİYOR:)

serser1

Üye
versiyonu son yapmadan önce kullanıyordum bunu iki gün önce versiyonu güncelledim şimdi bu program çalışmıyor yani son versiyonda bu secman çalışmıyor. son versiyonda hackleyen varsa yazsın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt