neden niçin :/

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
neden niçin :/
yönetici arkadaşlar imzanın neden kaldırıldıgını ögrenebilirmiyim 2 tane cocuk resimindnmi rahatsız olundu yuh yani ........................:@:@
inşallah bu konuda bilgi alma hakım vardır

Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
Sıkıntı 2 tane çocuk resmi değil... Resimin boyutu kuralı aşıyordu... Bu yüzden kaldırılmıştır... ;)

--------------- Ekleme ---------------

Gerekli bütün bilgilendirmeler BURADA mevcuttur...

Solamente

Üye
banada oldu :D :D kural dışı imza diye açıklama yapmışlar işte :) neden dert ediyorsunki en azıdan sana kibar davranmışlar bana yapılan aynen şuydu

Kural dışı imza .. :ehe

seninki daha masum ben o sebepten uyarı aldım yöneticiler tarafından inadına aynı imzayı tekrar eklediğim için ;)

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
İmzanızı hangi yöneticimiz sildiyse açıklama yapacaktır, şuanda panele ulaşamıyorum yoksa bilgiyi verirdim size. İmza kurallarının dışında olduğu için (muhtemelen boyut) silinmiştir. Ayrıca imza ve avatar ihlali 1 uyarı puanı verilmesi demektir fakat yönetici insiyatifine bağlıdır. Ben sildiğim her imzaya uyarı verken (1 puan) bazı arkadaşlar vermeyebilir bu da doğal bir durumdur.

Noet sana karşı yapılmış bir haksızlık yok ortada, uyarı için pm vs atmıştın gerekli açıklamaları yaptığımızı hatırlıyorum, imza boyutun kuralların 3 kat üzerindeydi. Bu durumda imzanızın silinmesi ve uyarı verilmesi kadar normal bir şey yoktur.

Bilginize...

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Siyah değil lacivertti o yazı noet :ehe
Ben yazmıştım sana şakayla karışık bir uyarı olsun diye, zira 1/2 oranında küçültülmüş eyfel kulesi boyutlarındaki imzan adeta altı nokta körler derneği üyelerine destek için konulmuş gibiydi :ehe

Ben, üye sürekli olarak inatlaşmadığı sürece bu cezayı vermem.
Ama veren veriyor işte...
Keşke tekrar koymasaydın :)

İmza boyutuna dikkat ediniz. Ahmet arkadaşımın da bahsettiği gibi bu konu yönetici insiyatifindedir. Ceza alabilirsiniz.

Solamente

Üye
Ben haksızlık olduğunu ima etmedim farkında olduğunuz üzre ; sadece imzam silinip

Kural dışı imza .. :ehe

yazıldı diye bozuldum biraz yanında o smiley olmasa zaten tekrarda yapmazdım ki yapmamda kural dışına çıkacak aykırı bi zihniyet sahibi değilim ;)

Yinede açıklama ve pm için teşekkürler !!!

--------------- Ekleme ---------------

Siyah değil lacivertti o yazı noet :ehe
Ben yazmıştım sana şakayla karışık bir uyarı olsun diye, zira 1/2 oranında küçültülmüş eyfel kulesi boyutlarındaki imzan adeta altı nokta körler derneği üyelerine destek için konulmuş gibiydi :ehe

Ben, üye sürekli olarak inatlaşmadığı sürece bu cezayı vermem.
Ama veren veriyor işte...
Keşke tekrar koymasaydın :)

İmza boyutuna dikkat ediniz. Ahmet arkadaşımın da bahsettiği gibi bu konu yönetici insiyatifindedir. Ceza alabilirsiniz.

Ah benim canım abimm keşke sen söyleseydin yada sen uyarsaydın yaa :( ne bilim ben sen şaka yapmak istedin :agla

eyfel kulesi hee :ehe :ehe 6.körler derneği alem adamsın vesselam :kop::kop::kop:

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Yahu benden başka hangi yönetici koyu lacivert kalın yazı stili kullanıyor ki Pınar :)
Bir de o cezayı verdiğimiz alana o yazı tipinde yazı koymak da iş yani.
Ben anlarsın demiştim ama...
Neyse, boşver artık :)

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Öyle bir gülme ifadesi vs ben eklememiştim, orada bir yanlış anlaşılma var kesinlikle. Benim yaptığım normal bir yazı ve uyarıydı, onun haricinde bir şey yazmadım...

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Ben koydum Ahmet onu :)

Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
ya arkadaşlar tamamda bi not yazar hebr verir insan...... ben senin imzanı sildim kardeşim senin imzan şu şu nedenlerden dolayı hatalı yada kural dışı yada soyle yada gözünün üzerinde kaş var duzelt der bende allah razı olsun tşk ederim uyrdıgı için bak bazı yönetici arkadaşlar sağolsunlar özel msj atıyormus bildiriliyormuş kişilere...... boyle kestirip silmek kırıcı oluyor yakışmıyor sonucta burda beli kişiler var herkes birbirini az cok tanıyor yakışmıyorr kim imzmı sildi ise lutfen acıklama yapsın ....

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Çok haklısınız enginkktc.
Biraz bekleyelim bakalım :hmmm

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Sıkıntı imzanızdaki iki çocuk değil, resimlerin boyutunun 250 px dolayında olmasıydı. Son üç dört aydır imza düzeltmelerimde üyeye PM gönderiyorum, ancak bazen yollayamayabiliyorum. İnternete bağlandığım yerde bağlantı yavaş oluyor genelde ve ben dün imzanızı 5 dakikada güncelleyebildim. Doğru düzgün işlem bile yapamıyorum ve çok pasif kalıyorum şu aralar bu yüzden. Durum benden kaynaklı olmasa da özür dilerim. İyi forumlar.

Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Sıkıntı imzanızdaki iki çocuk değil, resimlerin boyutunun 250 px dolayında olmasıydı. Son üç dört aydır imza düzeltmelerimde üyeye PM gönderiyorum, ancak bazen yollayamayabiliyorum. İnternete bağlandığım yerde bağlantı yavaş oluyor genelde ve ben dün imzanızı 5 dakikada güncelleyebildim. Doğru düzgün işlem bile yapamıyorum ve çok pasif kalıyorum şu aralar bu yüzden. Durum benden kaynaklı olmasa da özür dilerim. İyi forumlar.
abim benim estafurullah sende haklısın sanada hak veriyorum yani sadece ufak bir özel msj ile uyrarıla bilirnir sözum tüm yönetici arkadşlara ..... ok acıklama için tşk ederim saol :):):)

Odysseus

Odysseus

Üye
Preator yanlış anlama ama imzandaki ifade gerçekten Atatürk'ün bir sözü mü.

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Praetor. :)
Gerekli açıklama profilinize yazılmıştır.
Konu ile alakasız mesajlar yazmayınız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt