DeadSiLeNCe TEBRİKLERRR

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Solamente

Üye
    Konu Sahibi
DeadSiLeNCe TEBRİKLERRR
KARDEŞİMMM

HAYIRLI OLSUN YENİ RÜTBEN :) ÇOK SEVİNDİM CANIM BENİM :oke::oke:

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
:bira:Hep beraber el ele vererek geldik bu noktaya, şimdide tam gaz devam ediyoruz yolumuza.:scooter:

Solamente

Üye
    Konu Sahibi
hayırlısı olsun canım benim :) yolun açık olsun :)

ELECTRONİC

ELECTRONİC

Üye
Hayrılı olsun ama ben konuya birascık fransız kaldım galiba biri yeni rütbemi aldı tekrar hayrılı olsun daha bol bol rütbe alırıs insallah ama ben ne kadar yukselırım bılemem hala üstteğmenım :)

Ozan

Ozan

Admin
Deadsilence artık genel yönetici olarak atanmıstır evet.
Genel Editörlük dısında simdide genel yönetim yetkisine sahiptir.

Hayırlısı olsun site adına

DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Kolay gelsin.

Başarılar

Yasminozz

Yasminozz

Üye
tebrikler doğuş.... ;) sen sen ol üyeleri soğutma siteden... ;) isteyen gider kalan sağlar bizimdir mantığını hiç beğenmiyorum da bu sitenin...küçük bi tavsiye olsun benden sana...abla tavsiyesi.... ;)

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
Tebrikler kardeşim...İyi çalışmalar... :oke:

Salih Baba™

Salih Baba™

Üye
Actığı 3000 e yakın konuyla bu rütbeyi sonuna kadar hakettiğini düşünüyorum...:):oke:
Cok basarılı bir arkadaşımız inşallah kendi adına istediği en iyi yere ulaşır...:)

-YARINIYOK-

-YARINIYOK-

Üye
tebrik ederim doğuş

Ozan

Ozan

Admin
tebrikler doğuş.... ;) sen sen ol üyeleri soğutma siteden... ;) isteyen gider kalan sağlar bizimdir mantığını hiç beğenmiyorum da bu sitenin...küçük bi tavsiye olsun benden sana...abla tavsiyesi.... ;)
Kendi konularınızı genel problem gibi yansıtmanızın hiçbir anlamı yok, şahit olduğunuz olayları hatırlamıyorum ancak maxicep'in sorumlu olmadığı kesin. Sonuçta gidecek kimseye, kalmak zorundasın kimse diyemez bununla birlikte maxicep kimseye , siteden git diyemez, dememiştir. Maxicep tüzel bir kisiliktir ve kişilerin biraz da maxicep yerine kendine bakması gerekmektedir.

Netsky™

Netsky™

Üye
Yeni rütben hayırlı olsun

Yasminozz

Yasminozz

Üye
Kendi konularınızı genel problem gibi yansıtmanızın hiçbir anlamı yok, şahit olduğunuz olayları hatırlamıyorum ancak maxicep'in sorumlu olmadığı kesin. Sonuçta gidecek kimseye, kalmak zorundasın kimse diyemez bununla birlikte maxicep kimseye , siteden git diyemez, dememiştir. Maxicep tüzel bir kisiliktir ve kişilerin biraz da maxicep yerine kendine bakması gerekmektedir.

neyse vazgeçtim bişey demiyorum....fikrim hala geçerli ve bende kalsın neyse...

c3r3n

c3r3n

Üye
Tebrikler..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt