Nokia N81 Son Version ile Sistem / Sertifika Hack Sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

leprek0n

Üye
    Konu Sahibi
Nokia N81 Son Version ile Sistem / Sertifika Hack Sorunu
Selam Arkadaşlar,

Benim telefonum version güncelleme işlemi sırasında bozulmuştu, servise göndermek zorunda kalmıştım. Servistekilerde benim telefona son versiyonu yükleyip göndermişler.
Bundan sonrada HelloCarbide yönteminide, TRK ile Secman yöntemlerini de yemedi.
Ancak N96 için çıkan TRK yi telefona kurabildim fakat ona uygun Secman i bulamadım belki bulursam öyle o sorunu halledebilirim ancak emin değilim.
Telefonun şu anki versiyonu ise;

V 21.0.010
07-01-09
RM-223
Nokia N81 (02.01)

Yardım eden arkadaşlara şimdiden teşekkürler ;)

• Beğen
Tepkiler: erkanuz78

kaan0

kaan0

Üye
kardeş opda.net ten sertifika alacaksın benim de n81 v 21.0.056 telim var tek çare bu ben aldım şu an çok güzel her prog. yükleniyo... :oke:

leprek0n

Üye
    Konu Sahibi
kardeş opda.net ten sertifika alacaksın benim de n81 v 21.0.056 telim var tek çare bu ben aldım şu an çok güzel her prog. yükleniyo... :oke:

Artık oradan da alınamıyorki :( gerçi siteside şu an patlamış görünüyor ve son zamanlarda sertifika almaya çalışanlar günlerce beklemiş ama alamamışlar.
biz orjinal telefon aldığımız halde niye böyle sertifika olayıyla uğraşıyoruz onuda anlamış değilim :S

>>OnurBaba<<

>>OnurBaba<<

Üye
opda.netten nasıl sertifika alınıyor kardeş onuda söylermisin:s ben girdim yazılar karman çorman hiç bir şey anlaşılmıyor.Telefonumda N81...

darkfire_77

darkfire_77

Üye
evet bmn de tel n81 hç bi işlem yemedi özellikle hellocarbide açıorm kapanıo secman girişte sorun werio vs vs . napcm bilmiormm :S

Hilary DUFF

Hilary DUFF

Üye
bende n81 kullanıyorum güncelleme yaptıktan sonra hangi yöntemi denediysem olmadı. Program vs. yükleyemiyorum doğru dürüst:(

gokberkgovercin

gokberkgovercin

Üye
Arkadaşlar sanırım hack olmuyor bizim n81ler.. Gerçekten n-gage oyunlarını özler oldm...:)

ffatihh23

ffatihh23

Üye
ben bu telefonu üretenleri hele de bu versiyonu yapanları saygı ile anıyorum arkadaşlar her setika hatası verdiğinde anıyorum !

neoplan9645

Üye
arkadaşlar nokia n81 telefonlarınızın setifika sorununu çözmek için önce son versiyonu V.21.0.010)yükleyin (ama önce yedek alın) daha sonra format atın ve bakın programlar nasıl yükleniyo.

Godfather

Godfather

Üye
arkadaşlar nokia n81 telefonlarınızın setifika sorununu çözmek için önce son versiyonu V.21.0.010)yükleyin (ama önce yedek alın) daha sonra format atın ve bakın programlar nasıl yükleniyo.

denedim hiç bir işe yaraamaadıııı

Godfather

Godfather

Üye
Allah çözdüm önce opdadan sertifika alın signsis programını indirirn hellox2 programınıda indirin sonra signsis programı ile sertifikalayıp yükleyin son versiyonlu n81 imi hackledim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt