Çok Ucuz! ! Internet Paketleri kapış kapışa gidiyor! Teklifi Siz Verin!!

Sponsorlu Bağlantılar

Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
    Konu Sahibi
Kardes mesela 25 kntre (50 mb) 1 haftalık ınternet paketı alcaksan ve mevcut paketın varsa dıyelım kı 35 mb var onun uzerıne eklenır..
Ve 35 mb lık kullanımının bıtımıne kadar 50 mb kullanabılırsın...
Benım oyle oldu normalde 1 haftada 50 mb uyelıgı bıtmesı gerekıyordu ama oyle olmadı dıger paketle beraber 1 ay kullandım

evet arkadaşımız dediği gibi .. Sen mesela dün aylık paket aldın ve senin paketinde bulunan mblar bitti günlük 1o kontore 3o mb alıyorsun sen bu günlük paketi 3o gün boyunca (aylık paketi aldığın gün ) kullanabilirsin.. Zaten bi konu açtım.. Inceleyebilirsiniz

takeiteasy

Üye
Dostum msn adresini verdin ancak girmiyorum dedin. Bende özel mesaj atamıyorum sen özel mesajla cep numaranı atarmısın?

Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
    Konu Sahibi
maivesiyah

maivesiyah

Üye
Epeydir bu paketlerden arıyordum arkadaş çok hesaplı ve hızlı bir şekilde almama yardımcı oldu. Çekinmeden alış-veriş yapabileceğiniz sağlam bi arkadaş.

Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
    Konu Sahibi
Epeydir bu paketlerden arıyordum arkadaş çok hesaplı ve hızlı bir şekilde almama yardımcı oldu. Çekinmeden alış-veriş yapabileceğiniz sağlam bi arkadaş.

Allah Razı Olsun Dostum sayende Sizin gibi dürüst insanlar beni mutlu ediyor .. teşekkür ederim (;

Dark_Knight61

Dark_Knight61

Üye
Sağol Kardeş

sportrebul

Üye
Correctboys merhaba bende bu internet şifresinden alcamda nisanın sonuna dogru 1gb lazım bana bulabilirmisin birde kaç kntre anlaşırız... Şuanda mevcutta paketim var o yüzden nisan sonuna dogru :)

Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
    Konu Sahibi
Correctboys merhaba bende bu internet -nden alcamda nisanın sonuna dogru 1gb lazım bana bulabilirmisin birde kaç kntre anlaşırız... Şuanda mevcutta paketim var o yüzden nisan sonuna dogru :)

1gb yok şu an olursa 45kontore veririm

sportrebul

Üye
Tamam kardeşim kntrde anlaştık eline 1gb geçerse bi köşeye ayır kesin alıcam... Eger olmazsa 1gb - 100mb fln da olur...

sportrebul

Üye
Correctboys kardeşim bulabildin mi 1 GB Paket Merak ettim bi sorıyım dedim :)

habacioglu

Üye
SELAM,

Aylık internet paketi alırsam eğer GPS ile navigatora her yerde bağlanabilirmiyim?
Tesekkurler

hamdi001

hamdi001

Üye
50 mb istiyorum kac kontör =?

çam tere

Üye
evet gzl begendim ama hala var mı ki

Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
    Konu Sahibi
100mb var ..

cemil.tr

Üye
100 mb nekadar kardeş sende

Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
    Konu Sahibi
5kontorden aşağı verirdim ancak 5ten aşağı kontor atılmıyor biliyorsunuz , 5kontor

cemil.tr

Üye
ok dostum saol peki bişey sorcam şimdi alsam 100mb 15 gün sonra kullansam bunu yine 1 ay kullanabilirmiyim yoksa 15 günlük zamanımmı kalır

Üst Alt