Turkcell'de Kontor Transferi

Sponsorlu Bağlantılar

paradox1026

paradox1026

Üye
    Konu Sahibi
Turkcell'de Kontor Transferi
Kontör göndermek istediğiniz telefon numarasını yazın, bir boşluk bırakarak transfer etmek istediğiniz kontör miktarını ekleyip 2277'ye kısa mesaj gönderin. 2064'ten gelen onay mesajını EVET yazarak yanıtlayın. Bu aşamada kontör transferi işleminiz gerçekleşecektir.

Cep telefonunuzdan 8075'i veya 444 0532 / 444 0535 Turkcell Müşteri Hizmetleri'ni arayarak, Sesli Yanıt Sistemi'nden veya Web sitemizde bulunan Online İşlem Merkezi'nden de kontör transfer edebilirsiniz.

* Geçici bir süre içinWEB ve WAP Online İşlem Merkezi, 4440532/4440535 sesli yanıt sistemi ve Digiturk kanalları üzerinden kontör transfer yapılamamaktadır.

* 8075 sesli yanıt sistemi iyileştirme çalışmaları nedeni ile geçici bir süre hizmet dışıdır.

Önceki ay konuşma yapmamış aboneler, takip eden 3 ay boyunca kontör transferi yapamaz. Kontör transferi yapabilmeniz için önceki ay en az bir konuşma başlatmış olmanız gerekir. En az bir konuşmaya, 4440532 veya 4440535 Turkcell Müşteri Hizmetleri veya Sesli Yanıt Sistemi’ne yapılan aramalar geçerli değildir. Konuşma yapmadığı için kontör transfer yapamayan abonenin kontör transfer edebilmesi için 3 ay arka arkaya en az birer konuşma yapmış olması gerekir.

Yeni abone olmuş faturalı hat sahipleri, hatları aktif olduğu ilk günden itibaren KontörTransfer servisini kullanabilir. Faturalı hat sahibi abonelerin servisi kullanabilmeleri için, hatlarının en az 2 ay (60 gün) hiç kapatmaya girmemiş olması gerekir.

Bir abone, 1 ay içinde en fazla 250 kontör transfer edebilir. Yeni hat alan aboneler ilk 4 ay boyunca 1 ay içinde en fazla 50 kontör transfer edebilir. Bir abone, bir defada en az 5, en fazla 70 kontör transfer edebilir. KontörTransfer işlemi yapacak Hazır Kart ve Muhabbet Kart abonelerinin hesabında, transfer etmek istediği kontör miktarının en az 2 fazlası kadar kontör bulunmalıdır. (Fazladan 2 kontör, KontörTransfer işlemi içindir.)

Bir abone, 1 takvim ayında farklı kişilerden ve kanallardan toplamda en fazla 250 kontör transfer alabilir. Bir hattan 1 ay içinde transfer edilen veya bir hatta 1 ay içerisinde transfer edilen kontör miktarını öğrenmek için, KONTOR yazarak 2277'ye kısa mesaj göndermeniz yeterli. O ay içinde o hattan transfer edilen kontör adedi, kalan transfer edilebilecek kontör adedi, o hatta transfer edilen kontör adedi ve kalan transfer edilebilecek kontör adedi kısa mesaj ile bildirilir.
 


Hellboy®

Hellboy®

Üye
oncelıkle bılgı ıcın tesekkurler bıde bısey soracagım annemin telinden benim tele knt transferi yapcaktım soyle bır mesaj gldı
son 1 ay icinde arama yapılmadıgı ıcın knt transfer ıslemı gecıcı olarak durdurulmustur

ama arama yapıldı kı hem de defalarca :S
 
NobLe

NobLe

Üye
ewt bu benim teldede oldu arkadaşa yollayacaktım oysaki hergün saatlerce konuşma yapıyorudum:S
 
iskenlii

iskenlii

Üye
bilgi için teşekkürler
 
ennes2

ennes2

Üye
bu kontnr transferi acaba neden ucdetsiz değilllll:(
 
cem532

cem532

Üye
Tşk Konturu Olmayan Neden Telefon Ta:)aşiyorrrrrr
 
DJ GENTLEMAN

DJ GENTLEMAN

Üye
kontör transfer 4 kontör neden :S
 
XMEN_43

XMEN_43

Üye
saol bilgi içinnn
 

coksaol

Üye
cok saol kardes :op::oke::sn::)

--------------- Ekleme ---------------

car nasıl (hr türlü ws olur)[email protected] eklesin ilgilenenler (her türlü kontör aktarılır):):naughty:
 

aslabala

Üye
çok tşkkr edrim yaa allah razı olsun :D
 

Benzer Konular

yeumyang
Cevap
0
Görüntüleme
395
yeumyang
gonyalı
Cevap
2
Görüntüleme
1K
gonyalı
Doğuş Pertez
Cevap
0
Görüntüleme
8K
Doğuş Pertez
Doğuş Pertez
Cevap
15
Görüntüleme
2K
Buğra
Cevap
1
Görüntüleme
2K


Üst Alt