Samsung Kodları Kullan Türkiye

Sponsorlu Bağlantılar

nakata6161

Üye
yalan dolan şeyler yazıyorlar **** yha :@

ism@il 54

ism@il 54

Üye
bi kaç tanesini denedim oluyo ama diğerlerini bilmem:)

sefa_170

Üye
Değerli arkadaşlarım öncelikle hepinize saygılar samsung m620 cep telefonum war ve bu arızayı 2. yapışı arkadaşıma mesaj atarken gönderiliyor diye ytazı çıkıyor ardından telefon tamamen TAMAMEN KİTLENİYOR hiçbir tuş telefona etki etmiyor bende bekledim 5dk uğraştım baya bi ama deişmedi durumu bende bataryayı çıkardım sonra tekrar taktım telefon açıldı ve SGH-M620 SAMSUNG yazısı çıkıyor ama kitleniyor hiç bir değişiklik yok:'( daha önce yapmıştı aynı arızayı bende teknik servise yolladım leventtekine ve 1.5 ay gelmedi telefonum faturayı inceledim biraz önce aynen şöle yazıo:'SOFTWARE YÜKLENDİ;TESTTEN GEÇİRİLDİ OK' sanırım software yüklemek gerekiyor ama nasıl yükleniyor bende bilmiyorum? Bana yardımcı olursanız çok mutlu olurum çünkü teknik servise hiç hiç hiç vermek istemiyorum telefonumu ŞİMDİDEN İLGİNİZE ÇOK TEŞŞEKÜR EDERİM ARKADAŞLAR :):oke:

ism@il 54

ism@il 54

Üye
belki internetten indiriyolardır...tıpkı güncallaştirmeler gibi:D

ozi456

Üye
samsungların gizlilik kodunu kırabilirmiyiz? e250 var gizlilik kodunu unuttum

dogancanko

dogancanko

Üye
e250 de işe yaramıyor...

TELEFONDA MÜZİK ÇALARI ARKA PLANA ALMA

Telefonda ayarlardan güvenlik ayarlarına gizlilik e girin ve hafıza kartını işaretleyin kaydet e basın ve telefonun güvenlik -ni girin(eğer güvenlik -ni değiştirmediyseniz 00000000 dır (sekiz tane sıfır) )
Müzik çalara girin istediğiniz şarkıyı açın ve yukarı tuşuna basın albüm e girecektir. Seçenek- şarkı eklenecek yer-hafıza kartını seçin şifre soracak. ******* girmeyin No tuşuna basın(kırmızı tuş) müzik çalardan çıkıp ana ekrana dönecektir(arama ekranına) ve tabiî ki arka planda müzik çalarak

ism@il 54

ism@il 54

Üye
e250 de işe yaramıyor...

TELEFONDA MÜZİK ÇALARI ARKA PLANA ALMA

Telefonda ayarlardan güvenlik ayarlarına gizlilik e girin ve hafıza kartını işaretleyin kaydet e basın ve telefonun güvenlik -ni girin(eğer güvenlik -ni değiştirmediyseniz 00000000 dır (sekiz tane sıfır) )
Müzik çalara girin istediğiniz şarkıyı açın ve yukarı tuşuna basın albüm e girecektir. Seçenek- şarkı eklenecek yer-hafıza kartını seçin şifre soracak. ******* girmeyin No tuşuna basın(kırmızı tuş) müzik çalardan çıkıp ana ekrana dönecektir(arama ekranına) ve tabiî ki arka planda müzik çalarak
güzel bilgi teşekkürelr;)

sahmar

sahmar

Üye
saol

musa304

Üye
GERÇEKTEN ÇOK SAĞOL YAA TEŞ..:d:d

burock_68

Üye
kardeş hatsız modda işe yaramıyor bide şu arka pilanda müzik çalarda bi işe yaramıyo denedim olmadı bidaha açıklarsan ama tel e250

ism@il 54

ism@il 54

Üye
denedim nerdeyse hepsi oldu,çok saolasın;)

esrarengiz...

Üye
her şeyi yaptım ama şarkı kapandı arka plana almadı

ince_memed

Üye
teşekkürler güzel bir paylaşım daha

youdeads

youdeads

Üye
m620 diyince ne anlıyosunuz hayatında telefon mu görmedin yha bu kodlar bi telefon için modelini de yaz da bari milletin işine yarasın boş boş konu açıp durmuşsun bu kodlar tahminimce sadece e250 de olur bak tekrar soyluyorum m620 m620 m620 m620 m620 m620 m620 m620 m620 m620 belki anlarsın ....
ümidim yok ama ...

babax0

Üye
tşk ederim

ekremm12

Üye
öncelikle konuyu açan arkadaşa teşekkür ederim ben kodlagirdim sesi arttıracam noktayı belirleyemedim tel i750 işletim sistemli yardım eder seniz sevinirim

forumcan

Üye
müzik çalar olayı olmuyo:(

Bora

Bora

Üye
müzik çalar çalışmadı denedim ellerine sağlık yinede :)

burak1011

Üye
arkadasım aynı sorun bendede oldu garantiye gonderdim ve telefona format atmıslar sende garantıye gonder derim

--------------- Ekleme ---------------

tsk ederim. cok işime yaradı. en cokda arka planda müzik calma... m620 de yüzde yüz calısıyor.

Marchegiani

Marchegiani

Üye
Güzel paylaşım.

Üst Alt