Samsung Kodları Kullan Türkiye

Sponsorlu Bağlantılar

dburak

Üye
eline sağlık

askmmm

Üye
TELEFONDA MÜZİK ÇALARI ARKA PLANA ALMA

Telefonda ayarlardan güvenlik ayarlarına gizlilik e girin ve hafıza kartını işaretleyin kaydet e basın ve telefonun güvenlik koduni girin(eğer güvenlik koduni değiştirmediyseniz 00000000 dır (sekiz tane sıfır) )
Müzik çalara girin istediğiniz şarkıyı açın ve yukarı tuşuna basın albüm e girecektir. Seçenek- şarkı eklenecek yer-hafıza kartını seçin şifre soracak. girmeyin No tuşuna basın(kırmızı tuş) müzik çalardan çıkıp ana ekrana dönecektir(arama ekranına) ve tabiî ki arka planda müzik çalarak

böle yapınca benim tel donuyo

tutkun07

Üye
bide bana yazın ya d900den bilgisayarıma usb kablosuyla atamıyorum cd side yok

ekzek

Üye
arkadaşım bana samsung gt c5510 java kodu lazım bulursan çok makbule geçer şimdiden çok teşekkür ederim

halitilyasss

Üye
hersey güzelde bi müzik dinlerken arka planı yapamıyorummmm

mtl74100

Üye
hacı hatsız modu denedim oldu şimdi müziği arkatara almaya o da olursa eywallah :D:D:)=)

swat45

Üye
TŞK

deterministtttt

deterministtttt

Üye
ellerinize sağlık ama samsung starda ses yükseltme falan işe yaramadı. Yinede teşekkürler

silentwolf

silentwolf

Üye
Yawwwww arkadas sen yeni cıkan yada kameralı telleri söylüyon ya bu ilk cıkan kamerasız kapaklı renkli ekranlı modeller icin ne olcak ???

servan1998

Üye
tşk

dedereis123

dedereis123

Üye
t y

Figo_78

Üye
teşekkürler

zosrekarub

Üye
#*22671# yazınca denediğim tüm samsung lar ses kaydı yapıyor, benimki şu hatayı veriyor "pcm recording error error v_cause: -15 error on unknow session" bir türlü beceremedim, bilen varsa bir sevaba girsin.
(hafıza kartı, telefon belleğinde falan yer var)

turgut basar

turgut basar

Üye
m620 de denedim sonuç yok *#8999*8378# YAPSAKTA FAYDA YOK

Zurna.

Üye
Java hatası dıyo :S:S

batuxd

Üye
bennde şifre sormadı

andora_34

Üye