KampusCell GünBoyu Bedava Mesajlaşma..! YaRDıM . ?

Sponsorlu Bağlantılar

Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
    Konu Sahibi
KampusCell GünBoyu Bedava Mesajlaşma..! YaRDıM . ?
Arkadaşlar bugün günlük bedava sms yapmak istedim tarifem KampusCell 1aylık sürem de dolu değil ilk mesajda 4kısa mesaj daha gönderin günboyu tüm Turkcellilerle mesajlaşın diye daha dün göndermiştim 3Sms gönderdikten sonra ücretsiz olmuştu neyin nesidir günlük 3sms gönderdikten sonra bedava kampanyası 5sms e mi çıkartıldı bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim ..

cool_eagle

Üye
1 aydır kontör yüklemediysen böle olur kardeşim. bu gibi şeyler için yeni konu açmayın

sA'

sA'

Üye
evet bugun bnde de 5 kontor gitti dostum =)

Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
    Konu Sahibi
1 aydır kontör yüklemediysen böle olur kardeşim. bu gibi şeyler için yeni konu açmayın

ya kardeşim daha 2gün oldu kontor yükleyeli niye konu açmayayım öğrenmek istiyorum qırqırına demiyoruz herhal de bak bir üyede de bu sorun var ...

yeniçeri_53

yeniçeri_53

Üye
turkcell oyun bozanlık yapaıyor diğer operatörlere bakın adamların ayrı sms paketleri var üstüne 100 kontor falan yükledin mi 100 sms de üstüne veriyor hemde her yöne !!!! turkcell 200 sms fazla veriyor aradaki fark 35 kontor !!!

piri.reis

piri.reis

Üye
turkcell oyun bozanlık yapaıyor diğer operatörlere bakın adamların ayrı sms paketleri var üstüne 100 kontor falan yükledin mi 100 sms de üstüne veriyor hemde her yöne !!!! turkcell 200 sms fazla veriyor aradaki fark 35 kontor !!!

hangi operatör 100 yüklemeye 100 sms veriyormuş. :pro:

Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
    Konu Sahibi
Ewét hangi operatör bu söylede bizde kazanalım..

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
Aynı sorunu bende yaşadım. Bu bir Turkcell Terbiyesizliği.

anilakarsu93

anilakarsu93

Üye
Aynı sorunu bende yaşadım. Bu bir Turkcell Terbiyesizliği.

Evet ben de kınıyorum bu ayıbı.. Her ne kadar paketim nedeniyle bu durumdan zarar görmesem de bundan sonra kampanyanın 5 msj ile sınırlandırılmasına çok kızdım.. 3 sms ile ne güzel geçinip gidiyorduk işte.. 3000 msj paketini de kaldırdılar.. Normalde kalan mesaj hakkıma dokunmazdım ama şimdi aylık 35 kontöre 10000 mesaj aldığımda sırf Turkcell kazanmasın diye kalan hakkımı boş mesajolarak kullanacağım...

Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
    Konu Sahibi
Turkcell den mesaj çekemiyorum artık 3sms i rahat karşılardım aslında 5sms le arasında fark yokta 10gün mesajlassan bi sürü kontor düzgün bi sms paketleri de yok 3oo sms bana bi gün yetmez !

ilo53

ilo53

Üye
o zaman sınırsız turkcellılerle al

ilo53

ilo53

Üye
aylık 35 kntr yada haftalık 15 kntr al

Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
    Konu Sahibi
Zaten onları diyorum aylık 35kontor ün limiti kaç .. haftalık kontorü olmayanlar için ii bence

ilo53

ilo53

Üye
aylık lımıt 10000 haftalık ıse 3000

Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
    Konu Sahibi
Kardeşim bana birisi 3oo sms demişti ya

s.volkan

s.volkan

Üye
SMS paketi alın arkadaşlar sizde. Çok sorun olmasa gerek bu işler..

Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
    Konu Sahibi
haftalık paket almak iii ya diğerini şimdilik alamam..

--------------- Ekleme ---------------

Cazip olan aslında aylıkta bu turkcell 35kontore çıkarmış pöff

mustafa134

Üye
her zaman öyle diyo ama 3 ten sonra bedava eğer süren dolmadıysa

Üst Alt