Satılık Internet Paketleri Bulunmaktadır...1gb 100mb 50mb 2mb karışık...

Sponsorlu Bağlantılar

Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
    Konu Sahibi

takeiteasy

Üye
Dostum bende satın almak istiyorum acele.Özel msj atıyorum sana bakarsın ;)

*Ne yazık ki özel mesaj atamıyorum.Sen bana atarmısın msn adresini özel mesajl ile?

sonimparator22

Üye
bu şifre kartlar turkcellin verdiği hediye internet şifre kartlarıdır. yakın zamnda bu şifre kartları ihya olacaktır bilginize...

Yasinnnx

Üye
kardes pm atmissin pmden yazamadim buraya yaziyorum kabul ediyorum sartlarini 3adet sifre gonder sen bizahmet.munkunse 2mb olmasin degilsede sorun degil pm ni bekliyorum tsk.

Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
    Konu Sahibi
Dostum bende satın almak istiyorum acele.Özel msj atıyorum sana bakarsın ;)

*Ne yazık ki özel mesaj atamıyorum.Sen bana atarmısın msn adresini özel mesajl ile?

kardeş pm attım online olunca yazarsın pm ye veya konuya ..

--------------- Ekleme ---------------

kardes pm atmissin pmden yazamadim buraya yaziyorum kabul ediyorum sartlarini 3adet sifre gonder sen bizahmet.munkunse 2mb olmasin degilsede sorun degil pm ni bekliyorum tsk.

pm attım kardeş online olunca cevap verirsin pmden veya konudan..

Soickan

Üye
kardeş 100 mb istiyorum bende pm ini bekliyorum ama 100 mb olması çok önemli ;)

morfrap

morfrap

Üye
Hacı bana 100 mb lazım. Avea kntor verebilirim ama.

Yasinnnx

Üye
kardeş pm attım online olunca yazarsın pm ye veya konuya ..

pm attım kardeş online olunca cevap verirsin pmden veya konudan..

Tamam kardes pmden gonder sifreleri sen ne cikarsa aynen yazarim sana istedigin kontoru atarim bekliyorum pm ni tsk.

Iyide gondermedin gittin 3gundur sfreleri pmden gonder sfreleri dedigin gibi ne cikarsa sfrelerden sana solerim onagore atarim kntrunu...

Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
    Konu Sahibi
Kardeş buraya yaz -ini pmdEn atıorum tmM mı

-i yolladım..

Tamam kardes pmden gonder -i sen ne cikarsa aynen yazarim sana istedigin kontoru atarim bekliyorum pm ni tsk.

Iyide gondermedin gittin 3gundur sfreleri pmden gonder sfreleri dedigin gibi ne cikarsa sfrelerden sana solerim onagore atarim kntrunu...

sfrelerni dün gece gönderdim ve aldın sanırım ..online olunca bi cevap yazarsan sevinirim

kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
correctboys arkadaşımızdan sorunsuzca şifre aldım kendisinede ilgisinden dolayı ayrıca teşekkür eder hayırlı satışlar dilerim :)

Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
    Konu Sahibi
correctboys arkadaşımızdan sorunsuzca şifre aldım kendisinede ilgisinden dolayı ayrıca teşekkür eder hayırlı satışlar dilerim :)

ne demek dostum aldığım paketi iii günlerde harcarsın inşallah.. (;

Yasinnnx

Üye
Kardes dun bana gonderdigin sfreleri daha once baskasinada mi gonderdin 3tane sfre verdin 1inden 2mb cikti oteki sifreleri arkadaslara yaptim ama onlara olmadi gonderdiginiz sfreler daha once kullanilmis kontrol edip tekrar gonderin diye msj geliyo tekrar denedim gene ayni yani 2si bos cikti nasil yapcaz 2mb icin 5knt atayim numarani gonder.Baska sifre gondermene gerek yok.

Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
    Konu Sahibi
Kardes dun bana gonderdigin sfreleri daha once baskasinada mi gonderdin 3tane sfre verdin 1inden 2mb cikti oteki -i arkadaslara yaptim ama onlara olmadi gonderdiginiz sfreler daha once kullanilmis kontrol edip tekrar gonderin diye msj geliyo tekrar denedim gene ayni yani 2si bos cikti nasil yapcaz 2mb icin 5knt atayim numarani gonder.Baska sifre gondermene gerek yok.

ya kardeş ne diyorsun sen sana şifrelerini yolladm hepside kullanılmamıştı neyse tamam hiçbirşey istemiyorum ben 5kntrde birşey istemiyorum ..

Verdiğim ş1frelerin hepsi güvenlik kontrolünden geçmişti vermeden önce hepsi de kullanılmamıştı .. Bundan sonra yeni üyelerle satış yapmayacağım .. Ben 3şifreyle ölecek insan değilim sana hediyem olsun o sfrèler hadi yoluna karşıma çıkma bi daha..

cenk_1910

Üye
arkadasım banada bı 100 mbLık atabılır mısın? Pmden sana cep numaramı gonderıorm oke 100 mbLık 1 gb fLn ıstemıorm

Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
    Konu Sahibi
arkadasım banada bı 100 mbLık atabılır mısın? Pmden sana cep numaramı gonderıorm oke 100 mbLık 1 gb fLn ıstemıorm

dostum arasından çıkartabilirsm vereyim tabi .. Numaranı pm den aldım bulunca ulaşırım sana..

yusfcuk

yusfcuk

Üye
Kardeş bana 100mb lik yollarmısın 20 kontör gönderirim
Mümkünse 100 mb üstü olmasın yoksa kontörüm yok borcumu ödeyemem
Numaranıda sölemeyi unutma

Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
    Konu Sahibi
Kardeş bana 100mb lik yollarmısın 20 kontör gönderirim
Mümkünse 100 mb üstü olmasın yoksa kontörüm yok borcumu ödeyemem
Numaranıda sölemeyi unutma

kardeş üstteki üye gibi bulduğumda haberdar ederim sen pm ile numaranı ilet bana

Üst Alt