en berbat türkselin bana sorarsanız yanından bile gecmeyin ama en iisi vodafon çünkü avea 65 tl vodafon 45
görüşme sürelerini ve arama yönlerini dikkate alıp mı söylediniz vodafone diye...?
--------------- Ekleme ---------------
ya ben hep söylüyorum kurumsaldaki arkadaş tabi kaynağından cevap verebilir ama reklamlara onlarca para verileceğine avea nı şebeke sorunlaraını acilen çözmesi lazım telefon var hat var konuşamıyorsun neye yarar hattınız çalındı yarım saatte müşteri hiz. bağlanamıyorsunuz neye yarar ama tarkan reklamlarına onlarca lira verilir bence avea iyi güzel de altyapı yok denecek kadar sıkıntılı cihaz kampanyaları o yüzden en son yapacak avea dır die düşünüom...
Altyapı derken kastınız nedir?
Bu mesajı okuduktan sonra 444 1 500 ü arayınca kaç dakika içinde müşteri hizmetleri yetkilisine bağlanabiliyorsunuz.. bir de turkcell i arayın bakalım.. Hangisi daha çabuk bağlanacak

) Lütfen yazarsanız sevinirim.. ?
Hiçbir operatör bedava cihaz vermez.. Ya pahalı fiyattan konuşturup telefonun parasını kat kat sizden taksit taksit her ay faturanızdan uçuk fiyatlı konuşma sürelerindizden tahsil eder

) Avea Pazarlama biriminin düşüncesi ise ucuz konuşun gidin istediğiniz telefonu kendinize alın üstelik aylarca taahhüt verip bağlanmadan ...

buyrun kıyaslayın..
--------------- Ekleme ---------------
Peki Avea nın bu kadar sınırsız konuşturmasından mutlu musunuz?Şebeklerin bu kadar sömürülmesine cep aranlardan kontör almak için telefonların açık bırakılıp saattlerce şebekenin meşgul edilmesine acil işi olanların kullanamamasına altyapısının yeterli olmadığı halde hala bu kadar ısrar etmesine hiç anlama veremiyorum Avea nın.Bence yanlış sınırlandırmalı ve insanların tasarruflu olmasına teşvik etmeli ama tam aksine istediğiniz kadar konuşun diyor ve bu bir nevi savurganlık.500 tl fatura ödeyen bir insan ile 70 tl fatura ödeyen insaları aynı kefeye koymamak lazım.Bakalım önümüzde ki 3G ve internet teknolojileri üzerinde hangi operatör daha çok uygulama yapacak.Bu arada cihaz konusunda neden Avea hiç kampanya yapmıyor.Turkcell ve Vodafone Samsung Nokia İphone ile sürekli kampanya yapıyor Avea ise çok duyulmadık TTN Mobile mı öle bir cihaz ile yaptı gerisinde bişey yok.Bu konuda bir düşünceniz yada bir hareket varmı Avea da.
Kurumsal Satış Danışmanı olarak sınırsız olmasından ben de rahatsızım açıkçası.. Fakat insanların belirli bir konuşma limiti vardır. Ben kendi hattımdan heryöne giden çağrı olarak maximum 1200 - 1500 dakika, bir o kadar da gelen çağrı cevaplıyoorum ay boyunca.. Oldukça yoğun konuşuyorum kısacası... Yakın bir gelecekte ses görüşmelerinde ortalama standart bir fatura ödeyecekler diye düşünüyorum.. Turkcell veya Vodafone nasıl yapıyor.. Şartlarını incelediniz mi bu bahsettikleri telefonları alırken dakikası için kaç kuruştan konuşuyorsunuz ? Kaç ay sözleşme yapıyorsunuz..? Lütfen operatörlerin şartlarını ve dakika ücretlerini kıyaslayın bakalım aylık kaç para fazla fatura ödeyeceksiniz.. ve avea ile kıyaslayınca kendinize kaçar tane samsung, iphone veya blackberry alabiliyosunuz

)