MobiSystems OfficeSuite v5.0 S60v3 SymbianOS9.1 Unsigned

Sponsorlu Bağlantılar

kurtmaker

kurtmaker

Üye
    Konu Sahibi
MobiSystems OfficeSuite v5.0 S60v3 SymbianOS9.1 Unsigned

Merhaba,
N95 8Gb cihazda denenmiştir, sorunsuz çalışmaktadır :oke:

İyi Forumlar.

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: benliyusuf, osmankara, general-84 ve 11 diğerleri

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
Teşekkürler.

emre3017

emre3017

Üye
çoktan çıkmıştı bu ya maxicepde yokmuydu ? :S

kurtmaker

kurtmaker

Üye
    Konu Sahibi
çoktan çıkmıştı bu ya maxicepde yokmuydu ? :S

Merhaba,
Maxicepte çıkan versiyon "QuickOffice Premier Upgrade v6.0.270"
bu ise "OfficeSuite" :oke:
Aradaki fark ne derseniz ! onu kullanıp görecekseniz, eğer ihtiyaç duyarsanız tabii.

İyi Forumlar.

mami24

mami24

Üye
denedim eski sürümüylee bi fark yok bosa zamanınızı harcamayın

oyuncudragon

oyuncudragon

Üye
Sağol Kardeşim :oke:

emre3017

emre3017

Üye
Ya nasıl eski sürümünden bir fark yok sanamı sorcam deneyip denemiyceğimi kurdum verisyon 4x den ise 5 i kur son versiyon olsun. adamlar boşunamı versiyon çıakrtıcaklar ileri düzeydeki yaşam formu seniii.

Bu arada ne office suite in ne de quick office nin açamadığı doc lar oluyor. geçende tanrıların arabaları isimli kitabı doc formatında attım telefona açmadı ikiside :(

kurtmaker

kurtmaker

Üye
    Konu Sahibi
Ya nasıl eski sürümünden bir fark yok sanamı sorcam deneyip denemiyceğimi kurdum verisyon 4x den ise 5 i kur son versiyon olsun. adamlar boşunamı versiyon çıakrtıcaklar ileri düzeydeki yaşam formu seniii.

Bu arada ne office suite in ne de quick office nin açamadığı doc lar oluyor. geçende tanrıların arabaları isimli kitabı doc formatında attım telefona açmadı ikiside :(

Merhaba,
Haklısınız, bazı dosyaları özellikle "docx" veya "xlsx" dosyaları bende açamadım veya uzun süre
bekletti (açamama olayaı tüm versiyonlarında aynıydı, zannedrsem dosya içinde bulunan
makrolar veya kullanılan bazı formuller etkiliyor)

Ama dediğiniz gibi versiyonda mutlaka bir iyileştirme oluyor, ben şimdilik bununla idare ediyorum.

İyi Forumlar.

GoDLoVe

GoDLoVe

Üye
teşekkürler

cilelikes

Üye
bu demo tam surum yok mu

mami24

mami24

Üye

biz fikrimizi söyledik isteyen ciddiye alır istemeyen yenisini yükler sert çıkmana gerek yok:bann:

celilcemre

celilcemre

Üye
teşekkürler mam çok ağır program

--------------- Ekleme ---------------

teşekkürler

sefine

sefine

Üye
az yaglı bol kaymaklı teşekkür

arven_005

arven_005

Üye
arkadaşlar pro'yu koyarken pro hakkında biraz da bilgi verirseniz tam süper olacak eline sağlık

ForeWeeX

Üye
eywallah

oook

Üye
Saol

fxx

Üye
bozuk dosya

KuT§H@L_®@p©hİ™

KuT§H@L_®@p©hİ™

Üye
Saol

ahmetkaya34

sağollasınŞ

aabener

Üye
Bende samsung i550 var.. Sertifika hatası veriyor kuramadım.(Ayarlardan sertifika konturolu yapmamasını seçiyorum gene olmuyor). Bu nu nasıl halledebilirim yardımcı olursanız sevinirim.

Üst Alt