Note 4 - MM 6.0.1 root

Sponsorlu Bağlantılar

eskenaim

eskenaim

Üye
    Konu Sahibi
Note 4 - MM 6.0.1 root
Merhaba arkadaşkar,
6.0.1 e güncellediğim Note 4 N910 C cihazımı tekrar rootlamak istiyorum.
Bunun için önceden yaptığım birkaç deneme başarılı olmadı maalesef ( kingroot vb. apk. ve - chainfire 2.64 zip flaş twrp ile..)
Evvelki root denemelerindeki kalıntılar - ki kalmıştır herhalde-da bu hataya sebebiyet verebilir mi?
(Bunlar nasıl temizlenebilir?)
Sorunsuz bir root ve daha sonra muhtemel bir unroot için nasıl bir yol izlemeliyim ?
Yardımlarınıza teşekkürler.

byAndroid

byAndroid

Üye
Cwm yada twrp yuklediysen cihaza. Öncelikle internetten supersu root diye bi zip indir zaten kendi sitesi var en başta çıkar. Onu da indirdikten sonra cwm menüden yada twrp den flasla

MI 4LTE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

eskenaim

eskenaim

Üye
    Konu Sahibi
Son işlemde yaptım onu; superSu 2,64 zip flaşladım twrp ile.. işlem başarılı oldu mesajı geldi twrp ta...
Bootladıktan sonra SuperSu oradaydı: açmak istedim hata verdi.
çıkan notta şöyle yazıyor:
"There is no SU binary installed, and SuperSU cannot install it. This is a problem!
If you just upgraded to Android 5.0, you need to manually re-root - consult the relevant forums for your device!
"
Halbuki 6.0.1 e terfi ettim..
Daha önce 5. te rootlu çalışıyordu. Unroot edip Smart switch ile 6.0.1 i yukledim.
Ve yine rootlamak isterken takıldım..

byAndroid

byAndroid

Üye
Hmm SU kodu yüklenirken hata olmuş. Demekki Samsung yolu kapatmış. Bi araştırayım bulabilirsem root linkini atarım
ediy:
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
videonun altında gerekli dosyalar mevcut .

MI 4LTE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Son düzenleme:
eskenaim

eskenaim

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşım Sagolasın..
Gönderdiğin videodaki gibi....daha yeni bir SuperSU versiyonu ile v.2,71 ile denedim reflash uyguladım twrp ile ..
Root işi tamamdır şimdi.
Tekrar teşekkür ederim ilgine...

• Beğen
Tepkiler: byAndroid
furyzer0

furyzer0

Üye
Arkadaşlar size tavsiye jailbreak ve rootlu cihazlarınızda çok özel bilgiler bulundurmayın çünkü bu işlmler cihazların güvenliklerini kaldıran işlemler ve uygulamalar rahatlıkla sizin Bilgilerinize erişebilir

Sent from mTalk using lumia950

• Beğen
Tepkiler: eskenaim

kordanadam

Üye
Arkadaşlar J7 android 6 sürümlü cihazıma bilgisayar nasıl root atabilirim. çok araştırdım bulamadım.

vedat1966

vedat1966

Üye
Arkadaşlar J7 android 6 sürümlü cihazıma bilgisayar nasıl root atabilirim. çok araştırdım bulamadım.
Hocam yeni bir konu açın note 4 konusuna yazıyorsunuz çoğu kişi bakmamış bile olabilir.