Samsung E-250 Hafıza Kart Sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

c4mb4zz

Üye
    Konu Sahibi
Samsung E-250 Hafıza Kart Sorunu
nde samsung e 250 var hafıza kartını takınca Biçim Geliyo başka hafıza kartı taktım belllek kartına girdim
İzin Verilmiyor dedi eski hafıza kartını da kaybettim ne yapacam yeni hafıza kartı alsam olur mu?

c4mb4zz

Üye
    Konu Sahibi
Ilgilenen yok mu

Ellemon

Ellemon

Üye
aynı hata bendedee oluyor hafıza kartını 2 3 kere takıp cıkartıyorum telı kapayıp acıyorum gerı eskı halıne gelıyor:oke:

ixxet

Üye
teşşekür ederim karta yapmadığım kalmadı kapayıp açtım teli hemen çalıştı teşşekürler:)

shadowy light

Üye
yhaa keşke ilk buraya baksaydım bi tane ******** yüzünden telefona format attım mezuniyet resimlerim de gitti allah ******** versin onların:agla:@:agla

Bora

Bora

Üye
Kartı pc ye takarak herhangi bir onarım programı kullanarak tamir ediniz veya içindekileri yedekleyip biçimlendiriniz Telefonu aç-kapa yapmak veya kartı sokup çıkartmak biraz nası desem.... Profesyonel bir çozum olmuyor.

barbar19

Üye
aynı sorun bendede var düzelmiyor

mertcan2771

Üye
lan en çok arza yapan telefonnn E250 çok arıza yapan bi telefon bende kullanıom ama bendeki 2009 sürüm ve e250i 1 yıldır daha arıza yapmadı :10numara:

The Lich King

The Lich King

Üye
aynı hata bendedee oluyor hafıza kartını 2 3 kere takıp cıkartıyorum telı kapayıp acıyorum gerı eskı halıne gelıyor:oke:
aynı sorun bende de vardı dediği gibi yaptım düzeldi

kmgr_x

kmgr_x

Üye
Kapa aç 3 kere tekrar tak olur.

mskmen

Üye
bilgisayara takınca bazen görüntüleyemiyo..
bunu nasıl çözerim hangi programlarla..?!

maxi_frk

Üye
aynı bende oldu hafıza kartına cıkart telefonu kapat hafıza kartını kur bir bezle sil tak sonra telfonu düzlecek düzelmsse bunal işlemleri telefonu kaptmadan yap

Üst Alt