düm tek tek sizce nasıl?

Sponsorlu Bağlantılar

Hadise'nin Erovizyon Şarkısı sizce nasıl

• Kullanılan toplam oy
    12
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Catty

Catty

Emekli Yönetici
1. Olamayız Ama 3-4 Bizim için ii !

daRkadoLeSCeNt

daRkadoLeSCeNt

Üye
Harika nın ötesinde

Pure Life

Pure Life

Üye
    Konu Sahibi
Burcu Demek İstediğini Anlıyorum..
Sertab Erener'in Başarısı Elbette Bariz Ortada..

Rimi Rimi Ley Türk Dostu Ülkelerin ve Türkler'in Yoğun Yaşadığı Ülkelerden Puan Almasaydı Gerçekten " 0 " Çekerek Zoru Başaracaktı Ama Olmadı Yanlış Hatırlamıyorsam 92 Puanla 13. Tamamladı..

Bana Kalsaydı O Şarkıya Hiç Puan Vermezdim..

Ama Şarkının Güzelliğine Oy Veren Ülkeler de Var..
Belçika, Hollanda, İsveç, İspanya Gibi Tarafsız Ülkeler Asıl Kazananı Belirliyor..

Cevabı İlk Mesajımda Verdim Yine Söyleyeyim Düm Tek Tek Şarkısı Eurovision'a Damgasını Vuracak Diye Düşünüyorum..
Benim kızdığım nokta şu aslında o kadar iyi bestekarlar var o kadar iyi sanatçılar var Euravisiona çıkanlara 10 basar niçin bunları kullanmıyoruz.Tamam hadise iyi şarkıda iyi kabul ediyorum ama hepsi bu işte Rimi rimi ley de görüntü vardı ama ses yok şamanların dansı büyülendim tabi kulaklarımı tıkayarak:kop: niçin böyle olsun? Elimizde o kadar zenginikler varken niye gülserenle rezil olalım yada hadiseyle yetinelim?

sublieutenant

sublieutenant

Üye
iyi...

Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
BencE haRika ya heM paRçA hem dE hadiSe..

Mustafa Furkan

Mustafa Furkan

Üye
Benim kızdığım nokta şu aslında o kadar iyi bestekarlar var o kadar iyi sanatçılar var Euravisiona çıkanlara 10 basar niçin bunları kullanmıyoruz.Tamam hadise iyi şarkıda iyi kabul ediyorum ama hepsi bu işte Rimi rimi ley de görüntü vardı ama ses yok şamanların dansı büyülendim tabi kulaklarımı tıkayarak:kop: niçin böyle olsun? Elimizde o kadar zenginikler varken niye gülserenle rezil olalım yada hadiseyle yetinelim?

Haklısın..
Ama Dediğin Gibi Kolay Olmuyor O İşler.. :)
Önce TRT Teklif Ediyor Sanatçıya Sonra Sanatçı Düşünmem Lazım Deyip Zaman İstiyor..
E Tabi Teklife Balıklama Atlayacak Sanatçı Bulmak Zor Olduğu İçin TRT Nerede Gülseren, Sibel Tüzün Gibi Şarkıcılar Var Onu Bulup Getiriyor..
TRT Tarkan, Candan Erçetin, Yonca Evcimik, Mustafa Sandal, İzel Gibi Sanatçıların da Az Peşinden Koşmadı..
Ama Kimse Kabul Etmiyor..
Sebep mi ?
Eurovision Gibi Dünya'da Avrupa'dan Başka Kimsenin Varlığını Bile Bilmediği Bu Yarışmada Kötü Puan Aldığı Zaman Prestiji Sarsılır Diye Kabul Etmiyor..
Ayrıca Sen Avrupa'nın Beğeneceği Bir Parça Yapmalısın ki Puan Toplayasın ve Eurovision'u Türkiye'ye Taşıyasın..
Şimdi Bülent Ersoy'u Çıkarsak Olur mu ? :)
Beste Olarak Sezen Aksu, Nazan Öncel Gibi Sanatçılara Başvurulsa Bence Daha Güzel Eserler Çıkar Ortaya..

Son Söz Olarak..

Sertab Erener, Athena, Kenan Doğulu'dan Sonra TRT'nin Doğru Seçim Yaptığını Düşünüyorum.. Umarım Seneye de Ülkemizde İzleriz Eurovision'u..
;)

Pure Life

Pure Life

Üye
    Konu Sahibi
Gülserenden sonra Haluk Leventin ben ülkemi rezıl edemem eurovisiona katılmak istiyorum dediğini kulaklarımla duydum.Çıka çıka sibel tüzün çıktı yine hemde berbat bir şarkıyla

Mustafa Furkan

Mustafa Furkan

Üye
Gülserenden sonra Haluk Leventin ben ülkemi rezıl edemem eurovisiona katılmak istiyorum dediğini kulaklarımla duydum.Çıka çıka sibel tüzün çıktı yine hemde berbat bir şarkıyla

Evet..
Hatta Birinci Olan ve Sahneye Tuhaf Maskeleriyle Çıkan Finlandiyalı Grup İçinse " Demek ki İnsanlar Yaratıkları Daha Çok Beğeniyor Ve Onlara Oy Veriyorlar " Demişti.. :ehe

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
İlk 3'e kesin girebiliriz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt