düm tek tek sizce nasıl?

Sponsorlu Bağlantılar

Hadise'nin Erovizyon Şarkısı sizce nasıl

• Kullanılan toplam oy
    12
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Pure Life

Pure Life

Üye
    Konu Sahibi
düm tek tek sizce nasıl?

by_hükümdar

by_hükümdar

Üye
Çok Beğendim Şarkıyı.Güzel Bi Koreografi İle İlk 3e Gireceğiz İnş.

Catty

Catty

Emekli Yönetici
Şarkıyı bilmem ama Hadise One Number..:ehe:ehe

Pure Life

Pure Life

Üye
    Konu Sahibi
Şarkıyı bilmem ama Hadise One Number..:ehe:ehe
hadise değil şarkı anketi yapıyoruz:allalla:

--------------- Ekleme ---------------

niye hadisenin fizigine bakıyorsun yaw:( orada bır sürü güzel kadın olacak ama güzel şarkı 1 tane olacak ;)

Solamente

Üye
şarkıda güzel kızda :)

Catty

Catty

Emekli Yönetici
hadise değil şarkı anketi yapıyoruz:allalla:

--------------- Ekleme ---------------

niye hadisenin fizigine bakıyorsun yaw:( orada bır sürü güzel kadın olacak ama güzel şarkı 1 tane olacak ;)

tamam ne bağırıyon özür:ehe

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
begenmedim

Pure Life

Pure Life

Üye
    Konu Sahibi
aynı fikirdeyim

Mustafa Furkan

Mustafa Furkan

Üye
Bence Güzel..

İlk 3 Garanti.. :)

Salihyet

Salihyet

Üye
Güzel, beğendim.. Çok iyi ama harika sayılmaz.. Kısaca güzel ama şıklarda beğendim yok :) :) yorumsuzca beğendim, oynak şarkı her zaman iyidir..

Mustafa Furkan

Mustafa Furkan

Üye
Ama Ne Yazık ki Eurovision Güzel Şarkılara Değil Hatır Gönül İlişkisine Bakıyor..
Genelde Komşu Ülkeler Birbirlerine Tam Puan Veriyor..

Bize Tam Puan Verecek Ülkeler Belli Zaten..
Azerbaycan, Almanya, Arnavutluk.. Ayrıca Bosna Hersek, Makedonya'dan da Tam Puan Beklenebilir.. Tabi Katılımı Olursa Kosova'yı da Unutmamalı..

Ermenistan, Güney Kıbrıs, Yunanistan Gibi Ülkelerden Puan Beklemek Biraz Saçma Olur..

Gelin Görün ki Puan Beklemediğimiz Bu Ülkelere (Dostluk Kazansın Bâbında) Yüksek Puanları Biz Veriyoruz..

Pure Life

Pure Life

Üye
    Konu Sahibi
hayır canım ülkeyle bir alakası yok sertap erener birinci olmazdı dedıgın gibi olsaydı yaa bence şarkı güzel ama eurovision için yetersiz normalde dinlediğimiz ne kadar güzel şarkılar ne kadar başarılı şarkıcılar var onlara göre

DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Kesinlikle ülkeler belirliyor. Güzel olması 2.planda her zaman ;)

Şarkı oldukça hoş. Başarılı olacağımızı düşünüyorum.

Pure Life

Pure Life

Üye
    Konu Sahibi
dedıgınıze göre başarılı falan olamayız o zaman şarkının bir önemı yok nasılsa.

işte geçen sene birinci olmuş şarkı

DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Burcu, kazanını kimler belirliyor ? + Ülkeler değil mi?

Birbirine yakın ülkeler birbirine fazla vermiyor mu? Haksızlıklar olmuyor mu ? Sadece iyi söyleyen kazanmış olmuş olsaydı geçen sene videosunu koyduğun kişi kazanmazdı..Şarkı 1 numara mı değil..Demek ki ülkeler belirliyor ;)

Pure Life

Pure Life

Üye
    Konu Sahibi
Sadece ülke sempatisi üzerine iş bitseydi rusya geçensene bu yarışmayı kazanamazdı çünkü sertap erenerin girdiği sene eurovisiona protesto çektiler. Yine dediğiniz gibi olsaydı ertesi sene Rimi rimi ley le en azından bir puan alırdık ama hiç bişi alamadık niye?

Solamente

Üye
ya yok şimdi şöyle bi durum var göz ardı edilemez en çok şayibenin olduğu ermeni soykırımın en çekişmeli olduğu bir dönemde Sertap erener şarkısıyla Fransadan 12 tam puan almıştı tüm dünya şok olmuştu şarkının güzelliğine elbet bakılıyor şarkılar klasik cazip olmayan türden ise millet oyumuz yabancıya gitmesin diye uğraşıyor ;)

DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Peki burcu sence kaçıncı oluruz tahmin et bakalım.

Üstadsın ya hani bu konuda. :ehe

Fikrini alayım dedim.

Pure Life

Pure Life

Üye
    Konu Sahibi
Bu konuda ustayım dediğimi hatırlamıyorum.Müzik evrenseldir herkes bu konuda beyendim yada beyenmedim türünden yorum yapabilir.Ayrıca illaki merak edenler için söylüyorum 2 sene türk sanat musiki dersleri aldım müzik kulağım iyidir :oke: Bu anketide kimseyle polemik yapmak için açmadım.Bunu özellikle belirtmek isterim.Lütfen sadece eurovision şarkısı hakkında düşüncelerinizi yazınız.

Mustafa Furkan

Mustafa Furkan

Üye
Burcu Demek İstediğini Anlıyorum..
Sertab Erener'in Başarısı Elbette Bariz Ortada..

Rimi Rimi Ley Türk Dostu Ülkelerin ve Türkler'in Yoğun Yaşadığı Ülkelerden Puan Almasaydı Gerçekten " 0 " Çekerek Zoru Başaracaktı Ama Olmadı Yanlış Hatırlamıyorsam 92 Puanla 13. Tamamladı..

Bana Kalsaydı O Şarkıya Hiç Puan Vermezdim..

Ama Şarkının Güzelliğine Oy Veren Ülkeler de Var..
Belçika, Hollanda, İsveç, İspanya Gibi Tarafsız Ülkeler Asıl Kazananı Belirliyor..

Cevabı İlk Mesajımda Verdim Yine Söyleyeyim Düm Tek Tek Şarkısı Eurovision'a Damgasını Vuracak Diye Düşünüyorum..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt