Reklammatik kontör ve hediye dağıtıyor...

Sponsorlu Bağlantılar

cool_eagle

Üye
    Konu Sahibi
Reklammatik kontör ve hediye dağıtıyor...
Reklammatik Nedir?

---ÜSTTEKİ LİNKTEN ÜYE OLAN HERKESE (YANİ DAVETLE) 500 PUAN HEDİYE---
DAVETSİZ ÜYE OLANA PUAN YOK MALESEF:(

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
Bilgi için teşekkürler. Bunlar insanın canını alırlar sonrada sabredersen 20 30 tl verirler. Ben şu an depacco sitesi ile ilgileniyorum. Tıklama başına 10 euro veriyor toplamda 5000 olunca anlaşmalı bankalara yatırıyor. Oda tutmazsa bu işlerle daha ilgilenmiyeceiğim.

cool_eagle

Üye
    Konu Sahibi
Bilgi için teşekkürler. Bunlar insanın canını alırlar sonrada sabredersen 20 30 tl verirler. Ben şu an depacco sitesi ile ilgileniyorum. Tıklama başına 10 euro veriyor toplamda 5000 olunca anlaşmalı bankalara yatırıyor. Oda tutmazsa bu işlerle daha ilgilenmiyeceiğim.

burası daha basit ve kullanışlı enazından ne olduğu belli yani ;) yinede üyeler bilir tabiki :)

cannnnner

cannnnner

Üye

senn önerinle az önce üye oldu ama tıklama başına 5 euro verdi????

--------------- Ekleme ---------------

ayrıca reklammatiğede üyeyim bu sıralar reklamların puan değerleri arttı ve bu çok fayda sağladı 24 yerine artık 36 puan alıyorum ve 2 günde yaklaşıp 1000 puan yapıyorum bakalım duruma parayı alabilcek mym çok merak ediyorum

cool_eagle

Üye
    Konu Sahibi

--------------- Ekleme ---------------

ayrıca reklammatiğede üyeyim bu sıralar reklamların puan değerleri arttı ve bu çok fayda sağladı 24 yerine artık 36 puan alıyorum ve 2 günde yaklaşıp 1000 puan yapıyorum bakalım duruma parayı alabilcek mym çok merak ediyorum

ewet reklammatik çok faha karlı gibi gözüküo :)

Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
Ya bunlar için sabır gerek..!

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici

Site üzerinde bulunan ikinci bölüm var o reklamlara 5 euro veriyor. E-mail ile yolladığı reklamlara tıklamaya ise 10 euro veriyor. Günde ise şu an 4 mail yolluyor,

cannnnner

cannnnner

Üye
toplam ne kadarda ücret ödüyor ?

cannnnner

cannnnner

Üye
arkadaşalr birde böyle bir yer var. telefonlara reklam msjları gönderiyor. ne kadar çok tel numarası yazarsan o kadar çok para kazanıyosun. ben üye olalı 2 gün oldu 50 $ gibi bi para kazandım şok oldum denemenizi tavsiye ederim

cool_eagle

Üye
    Konu Sahibi
search-earn ödeme yapmıyo diye duymuştum ama doğru mu bilmiyorum :S

use2000

use2000

Üye
İnternet kullanıcılarına reklam izleterek para kazandıran ilk platform olarak yayına başlayan Reklammatik, reklam filmlerini seven ve izlemekten hoşlanan herkes için potansiyel bir site olarak ilerki zamanlarda karşımıza çıkacak gibi gözüküyor. Artık ailecek hem reklam izeleyeceğiz hem de para kazanacağız.

Şimdilik günde 10 tane reklam izleme imkanı sağlayan Reklammatik, reklamlardaki kalitelerle gelecek vaadediyor. Bu büyük markaların reklamlarının bulunması bize bu siteyle çalışmamız için yeteri kadar güven veriyor. Zaten sitenin bir diğer amacı da firmaların kendi reklamları hakkında hedef kitlelerine ne kadar başarılı hitap edebildiklerine dair bilgi edinmek.

Gelelim ne kadar kazanacağınıza. Dediğimiz gibi şu anda sitede sadece 10 reklam mevcut ve bu reklamların her biri 32 puan değerinde. 1000 puan 1YTL anlamına geliyor. Bu durumda 10 reklam seyrederek 32 kuruş kazanıyorsunuz. Başkasının davetiyle üye olduğunuz takdirde de 500 puan hem kazanıyorsunuz hem de kazandırıyorsunuz. Sistem henüz yeni olduğu için reklam sayısı biraz az ama daha önce de belirttiğimiz gibi hem reklamların kalitesi hem de tasarım oldukça güven veriyor. Bir de üstüne ek olarak bu iş için hiçbir ücret ödememeniz gerektiğini düşününce en azından denemek ve hergün 3 dakikanızı ayırmamanız için hiçbir sebep yok. Ayrıca hemen belirteyim ki 10 gün önce ben yaklaşık 1 ay önce de kuzenim 50 TL aldık.

İşte ek gelir kazanmak bu kadar kolay. Aşağıdaki linkten üye olarak kazanmaya başlayabilirsiniz. Herkese bol kazançlar..

• Beğen
Tepkiler: Mr-Trojan
yeniçeri_53

yeniçeri_53

Üye
Kendi linkin :-D 20 KİŞİ üye olsa 10 TL en cepte

use2000

use2000

Üye
Evet aynen öyle :coold:

sercan_gulova

sercan_gulova

Üye

benim link de bu üye olmak isteyenler için,ek gelir isterseniz tıklayın, bu devirde beles para iyi oluyor...