Lınderoth The End!!!!!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Salih Baba™

Salih Baba™

Üye
Lınderoth The End!!!!!!!
LINDEROTH THE END!!!!!

Galatasaray’ın İsveçli oyuncusu ikinci kez bıçak altına yatacak...

STAR'ın haberine göre kalçasından ameliyat edilecek olan Tobias Linderoth’un böylece futbol hayatının da sona ereceği belirtildi.

CİM-BOM’UN yüzünü bir türlü güldürmeyen Linderoth sona yaklaştı.

Kalça kemiğinde büyüme teşhisi ile daha önce ABD’de ameliyat olan ve bir süre rehabilitasyon dönemi geçiren İsveçli futbolcu yeniden sahalara dönse de Kayseri maçında ayak bileğine darbe alıp yine takımdan ayrı kaldı. Ancak Linderoth’un asıl sorununun yine kalçasında olduğu ve ikinci kez ameliyat edileceği belirtildi. Galatasaray Sağlık Kurulu bu gelişmeleri kamuoyundan gizlerken, Linderoth’un ameliyatından sonra futbol hayatına devam edemeyeceği kaydedildi.

Geçen sezon 2.5 milyon euro bonservis bedeli ile alınan Linderoth’a yılda 1.2 milyon euro ödeniyor..

arslansem

arslansem

Üye
Şahsen linderothun iyileşmemesini ve gönderlimesini istiyorum.Ayhan ve Mehmet Topal süper ikili ve Topal hem gs adına hem de milli takım adına yıllarca hizmet verecek bi futbolcu bence..Bu yüzden hep oynaması şart :oke:

DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Fenerbahcenin josico su aynen. Boşyere paralar çöpe atılıyor..Derhal gönderilmeli gsdan. ;)

redLine~

redLine~

Üye
Josicoyla kıyaslanamaz ama Futbol hayatı biticeği doğru çok yazık Herzamanki Yalnış Transferlerden Biri daha... :oke: :maxicep:

degerli43

degerli43

Üye
oyuncuyu doğru dürüst izleyemedik bile. belki de iyi oyuncuydu yazık oldu...

Salih Baba™

Salih Baba™

Üye
Bencede yazık oldu kaliteli bir topcuydu...

redLine~

redLine~

Üye
Çok Büyük Talihsizlik Maliyeti 3.5 Milyon $ dı yazık oldu ?

Lion's Claw

Çok yazık..
nedir şu sakatlık belası anlamadım.
bi turlu gtmedi kara bulut gbi indi tepemize..:(

ÖZc@N GRaffİTi

ÖZc@N GRaffİTi

Üye
adam sahaya çıkıyo 2.dakkada spiker 2 ay sahalardan uzak kalcak diyo yaw neapalım lindo ve caruuzcayı gitsinler meiraya kurban olsunlar adam 6 ml. kazandırdı yaaawww:ehe

Salih Baba™

Salih Baba™

Üye
adam sahaya çıkıyo 2.dakkada spiker 2 ay sahalardan uzak kalcak diyo yaw neapalım lindo ve caruuzcayı gitsinler meiraya kurban olsunlar adam 6 ml. kazandırdı yaaawww:ehe

Walla ya Meira gider ayak iyi para kazandırdı....:oke:

hidayet

hidayet

Üye
meira transferine çok sevinmişdim ama linderoth un sakatlığına üzüldüm sakatlığı olmasa çok başarılı bir oyuncu ama kısmet değilmiş gnderilmesi ve yerine alternatif bulunması şart :pro:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...