!!!...faturalı hatları olan dikkate alın bni..!!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

seninleilkdefa

Üye
    Konu Sahibi
!!!...faturalı hatları olan dikkate alın bni..!!!!
:megafon:GEÇEN AY FATURALI AVEA HAT ALDIM TARİFESİNEDE HERYÖNE 150 DK YAPTIRDIM ÜÇRETİ 25 TL TUTUYORDU AMA AY SONUNDA BANA Bİ FATURA GELDİ Kİ KİMSENEN BAŞINA GELMESİN 251 DK KONUŞMUŞUM AMA BANA 113 TL TUTARINDA FATURA GELDİ HERKES YALAN SÖYLÜYOR BU NASIL OLUYOR BÖLE 150 DK (25 TL) 251 ((113 TL)) GELİYOR BİRİ BUNLARA DUR DESİN DÜNYANIN SONUNU GETİRECEK AVEA AVEA KADAR KÖTÜ BİR HAT YOK DÜNYADA......:@:@

papi40

papi40

Üye
:@ :islikesefle kınıyorum aveayı:deal::huhu:

greenmile

greenmile

Üye
acaba 150 dk dan sonra ne kadar ücretlendirme yapılıyor vardır bunda bir iş...

catex2

catex2

Üye
kötü olmuş en ii turkcell :D

sgenc4

Üye
keske vodafoneden 150 kontor yükleyip hepsi bir tarifesine gecseydin sonuc olarak 150 dakika ve 26 ytl

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
:megafon:GEÇEN AY FATURALI AVEA HAT ALDIM TARİFESİNEDE HERYÖNE 150 DK YAPTIRDIM ÜÇRETİ 25 TL TUTUYORDU AMA AY SONUNDA BANA Bİ FATURA GELDİ Kİ KİMSENEN BAŞINA GELMESİN 251 DK KONUŞMUŞUM AMA BANA 113 TL TUTARINDA FATURA GELDİ HERKES YALAN SÖYLÜYOR BU NASIL OLUYOR BÖLE 150 DK (25 TL) 251 ((113 TL)) GELİYOR BİRİ BUNLARA DUR DESİN DÜNYANIN SONUNU GETİRECEK AVEA AVEA KADAR KÖTÜ BİR HAT YOK DÜNYADA......:@:@

paket aşım ücreti fazla olduğu için öyle oldu. Ama dakika başına 1 tl almışlar, buda şaşırtıcı.

Catty

Catty

Emekli Yönetici
ben turkcelli boş yere savunmuyorum :ehe

kutalmis

Üye
sanki turkcell paketini aşınca ultra ucuz tarifeden ücretlendirmeye devam ediyor, peh. onlar da peketi bitene mini mini yazdıkları uyarılarda geçen kallavi fiyatları veriyolar merak etmeyin.

metallica_82

Üye
merhaba arkadaşlar, bakın ben 1 yıldır öğretmen hattı kullanıyorum hiç bir zaman öyle uçuk rakamlar gelmedi,ayrıca ben müşterilerimize sık sık uyarıyorum kesinlikle aveadan olsun turkcelden olsun gelen msjlara evet demeyin faturalı hatlarda.Ama maalesef öyle müşterilerimz varki tekrar tekrar uyardığım halde dikkat etmiyor sonrada faturam neden normal gelmedi,kusura bakmayın ama sizler dikkatli kullanmazsanız faturalı hatları bunda operatörlerin suçu yoktur.Kim bu tarifeyi yapabilirdi 14 yıllık öğrtemen hattı lütfen yani birazda elinizi vicdanınıza koyun.Ve şuan benim avea sınırsızımda var inanın ne diyorsa onu alıyor avea, yeterki sez dikkatli olun biraz.Gelen msjlara kesinlikle cevap vermeyin okuyun ve silin.Bir muhasabeci abimiz var 2 aydır heryöne 150 dk tarifesinde cok memnun.Benim size tafsiyem eğer cok konuşmak ve ucuza konuşmak istiyorsanız faturalı hatlarda avea derim.Ankaradan isteyen olursa yardımcı olurum.

solgun50

solgun50

Üye
merhaba arkadaşlar, bakın ben 1 yıldır öğretmen hattı kullanıyorum hiç bir zaman öyle uçuk rakamlar gelmedi,ayrıca ben müşterilerimize sık sık uyarıyorum kesinlikle aveadan olsun turkcelden olsun gelen msjlara evet demeyin faturalı hatlarda.Ama maalesef öyle müşterilerimz varki tekrar tekrar uyardığım halde dikkat etmiyor sonrada faturam neden normal gelmedi,kusura bakmayın ama sizler dikkatli kullanmazsanız faturalı hatları bunda operatörlerin suçu yoktur.Kim bu tarifeyi yapabilirdi 14 yıllık öğrtemen hattı lütfen yani birazda elinizi vicdanınıza koyun.Ve şuan benim avea sınırsızımda var inanın ne diyorsa onu alıyor avea, yeterki sez dikkatli olun biraz.Gelen msjlara kesinlikle cevap vermeyin okuyun ve silin.Bir muhasabeci abimiz var 2 aydır heryöne 150 dk tarifesinde cok memnun.Benim size tafsiyem eğer cok konuşmak ve ucuza konuşmak istiyorsanız faturalı hatlarda avea derim.Ankaradan isteyen olursa yardımcı olurum.

ya dostum ilk açılım vergileri felan vardır yoksa o kadar paranın gelmesi saçma hem araştır belki de yanlış hesapama vardır eğer öyle olursa avea yı öttürürsünüz...

protonox

protonox

Üye
birde ödemesen faiz yaptırıolar..aveayı kınıorum

Ersclk

Üye
aynı duruma ben 5 ay katlandım ve sonunda turkcell'e geçtim avea bunu hep yapıyor..mesleğimden dolayı zaten çok fazla telefon kullanabilme imkanım olan birisi değilim..avea heryöne 150 tarifesini kullanıyordum ve inanın değil 150yi doldurup aşmak ilk 50 dkyı bile harcayamazken fatura 60 liradan aşağı gelmiyodu..sözde vergiler dahil 36 lira gelicekti kocaman bir yalan..avea'yı insanları kandırdığı için kınıyorum..

kobra13

kobra13

Üye
avea nın ben cok kotu bir öperator gecmıs olsun seninleilkdefa

Da®kness

Da®kness

Üye
aynı duruma ben 5 ay katlandım ve sonunda turkcell'e geçtim avea bunu hep yapıyor..mesleğimden dolayı zaten çok fazla telefon kullanabilme imkanım olan birisi değilim..avea heryöne 150 tarifesini kullanıyordum ve inanın değil 150yi doldurup aşmak ilk 50 dkyı bile harcayamazken fatura 60 liradan aşağı gelmiyodu..sözde vergiler dahil 36 lira gelicekti kocaman bir yalan..avea'yı insanları kandırdığı için kınıyorum..

suç gerçekten operatördemi yoksa bizim herşeye atlayan insanlarımızda mı ? Nedir sizdeki bu şirket düşmanlığı anlamış değilim. Yanlış anlaşılmasın avea da falan çalışmıyorum. Hissem de yok. sadace bu şirket düşmanlığı yapan insanları anlamaya çalışan sade bir vatandaşım . Adamlar ne yapsa yaranamıyor.

imece iletişim

imece iletişim

Üye
cok hoşuma gitti.demokrasi bu işte her kes konuşuyor avea susuyor :) icraat yok sınırsız vatandaş gelll kimse yapmadı yapamaz 55 tl ye sınırsız amma 10.000 dk ya kadar ee nasıl sınırsız pazar günü gölcük kocaelinde avea yoktu ne oldu yagmur yagdıdamı yok oldu cook şikayetler var avea gölcükte bitmeye başladı kacış türkcele neden acaba çünkü ALTYAPISI var sende yap sende müşterini kacırma gölcükte pazar günü 05,07,2009 günü tlf larad avea logosu yoktu cekmiyordu nedeni herkes sınırsız aldı altyapı yetmedi...düzelirmi bilemem.bende aveadan kacıyorum sınırsızım var iptal ettiriyorum neden altyapı ve konuşmaların kesilmesi 10 000 dk yı rüyamda görrrüm artık saygılarımla.......

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt