Internet paketi olanlar bırakın msn e haftada 7 kontor vermeyi

Sponsorlu Bağlantılar

yeniçeri_53

yeniçeri_53

Üye
    Konu Sahibi
Internet paketi olanlar bırakın msn e haftada 7 kontor vermeyi
ARKADAŞLAR İNTERNET PAKETİ OLUPTA MSN E KAYIT YAPTIRDIYSANIZ.. BOŞUNA KONTOR SAYMAYIN :)) yasininyeri.wen.ru dan mig33 programını indirin hem msn e bağlanın hemde dünyaya açılan chat odalarında gezintiye çıkın :)) hemde turkcellin msn programından daha güzel bence...:) wede güzel chat sitesi bilen var mı telden girilecek :D:mahcup:

• Beğen
Tepkiler: savaşçı2, atom239 ve C01aY

tksharmely

tksharmely

Emekli Yönetici
Symbian OS 9.X İşletim sistemi kullanan arkadaşlar için de Slick MSN Programını öneririm arkadaşlar :)

cool_eagle

Üye
java olanlarda ebudy kullansın. hem türkçe hemde özellikleri çok.

kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
N73 kullananlar java msn i sorunsuz kullanabiliyorlar mı ikide bir şebeke onayı istiyormu

Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
Arkadaşlar onlar çok mb yiyor size kanka msn e i tavsiye ederim mükemmelin üstünde bi msn programı .. Java uzantılı bi programdır ,bilginize...

asidelimavi

asidelimavi

Üye
arkadaslar turkcell kullanıcısıyım normal wap ayarlarımı aldım ama kanka msn ile baglanamıyorum sorun ne olabilir ?
telefonum nokia 7610

piri.reis

piri.reis

Üye
bende nokia 3310 var. ben ne kullanayım.

yeniçeri_53

yeniçeri_53

Üye
    Konu Sahibi
o telfon aklımda yok ama eğer indirdiğin programlar hafıza kartına aktarılyıorsa nimbuz u kullan aktarılmıyosa mig33 ü indir :(

anilakarsu93

anilakarsu93

Üye
Bence de mig33 en kullanışlı olanıdır..

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
m.ebuddy.com en iyisi internet paketi sahipi olanlar için.

Catty

Catty

Emekli Yönetici
mig33 süper ayrıca slick çok kontor yiyor

ilo53

ilo53

Üye
cepte msn .ebudd bunlar cok super bende e250 var gırıyorum ınternet paketınden dusuyo telefonlarına uyumlu olmaynlar ebuddy sıtesınden gırsın.

yeniçeri_53

yeniçeri_53

Üye
    Konu Sahibi
wap.getjar.com a girin orda istediğiniz programı indirebilirsiniz nimbuz varr orda resmi koyabiliyon titretiyo falan msn gibi pc den nasıl giriyosanız gibi diyebilirim :))

anilakarsu93

anilakarsu93

Üye
Arkadaşlar paketsiz internete girilmez diye bir şey yok.. Eğer her gün kullanmayacaksanız msn'i mig33 kurun ve rahat rahat istediğiniz zaman kullanın.. Ama eğer her gün msn'e girecem diyorsanız alın bir paket ve ebuddy mobile kullanın ;)

erfc20

erfc20

Üye
mig 33 en ucuzu

Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
KankaMSN 12saat boyunca 1kontor bile yemedi o kadar kullanışlı yani..

seafight33

Üye
arkadaşlar ben msn i indirdim ama bağlanamıyorum nasıl olcak?

Üst Alt