Internet paketi olanlar bırakın msn e haftada 7 kontor vermeyi

Sponsorlu Bağlantılar

erfc20

erfc20

Üye
mig33 en iyisi cok az kontor gidio

kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
3310 mu vay be bir zamanlar onu alabilmek için ansılda yırtınırdım :d

sweety_boy_43

Üye
aga şuan yok mu güldürme yha :D 3310 unu 2 3 yıl sonra tarihi eser diye müze ye koyarlar :)

gülmenz içn yazdım:)
3310 vb. Telfnlar içn msn+internet programları çıkarsa burdan paylaşıcam.
Telefnlarnz bi kenarda dursun koleksyon yaparz

yeniçeri_53

yeniçeri_53

Üye
    Konu Sahibi
gülmenz içn yazdım:)
3310 vb. Telfnlar içn msn+internet programları çıkarsa burdan paylaşıcam.
Telefnlarnz bi kenarda dursun koleksyon yaparz

:D bütün bilim adamları üstünde çalışsa yine adam olamz 3310 :D

minecikcik

Üye
Arkadaşlar bendede turbo msn var fakat ilk yüklediğimde iiydi fakat sonradan sorun oluştu. Artık gidiryorum sounsuz birine bişi yasdıgım zmn otomatikman cıkıo msn den.. Bilgisi olan varmı?

--------------- Ekleme ---------------

wap.getjar.com a girin orda istediğiniz programı indirebilirsiniz nimbuz varr orda resmi koyabiliyon titretiyo falan msn gibi pc den nasıl giriyosanız gibi diyebilirim :))

Acaba kaç knt gidior onda?

hasan192

hasan192

Üye
bence nimbuzz u deneyin. Diyer programlara BİN basar bir indirin ondan sonra cevap yazın :oke:

minecikcik

Üye
bence nimbuzz u deneyin. Diyer programlara BİN basar bir indirin ondan sonra cevap yazın :oke:

Ben indirdim ama msn adreslerimi açmadı ikisinide? neden acaba bi bilgin varmı? Hotmail uzantılı olanıda acmadı baska uzantılı olanıda acmadı? yardımcı olurmusun?

sweety_boy_43

Üye
Ben indirdim ama msn adreslerimi açmadı ikisinide? neden acaba bi bilgin varmı? Hotmail uzantılı olanıda acmadı baska uzantılı olanıda acmadı? yardımcı olurmusun?

nımbuz u ındırmenle ıs bıtmıyor..
once nımbuz hesabı acman gerekır.
nımbuz a kayıt olurken orda e-maıl(msn)adresı sorulur oraya adresını yazarsın bı kullanıcı adı ve sıfre secersın.
kaydın basarılı olduktan sonra nımbuz kullanıcı adın ve sıfrenle gırıs yaparsın.sorna hangı msn ı vererek kayıt yaptıysan o msn ın acılacaktır..
bu yazdıklarım ebuddy mobıle messenger ıcınde gecerılıdır.
ıyı forumlar

minecikcik

Üye
nımbuz u ındırmenle ıs bıtmıyor..
once nımbuz hesabı acman gerekır.
nımbuz a kayıt olurken orda e-maıl(msn)adresı sorulur oraya adresını yazarsın bı kullanıcı adı ve sıfre secersın.
kaydın basarılı olduktan sonra nımbuz kullanıcı adın ve sıfrenle gırıs yaparsın.sorna hangı msn ı vererek kayıt yaptıysan o msn ın acılacaktır..
bu yazdıklarım ebuddy mobıle messenger ıcınde gecerılıdır.
ıyı forumlar

Yapamadım ya :S

yeniçeri_53

yeniçeri_53

Üye
    Konu Sahibi
:D mig33 ü dene sen o daha kolay xD yasininyeri.wen.ru dan indirebilirsin mig33 ü

minecikcik

Üye
:D mig33 ü dene sen o daha kolay xD yasininyeri.wen.ru dan indirebilirsin mig33 ü

valla oda var tlfnumda :ehe abartmıyorum 4 tane msn var hiç biride bi işe yaramıyo :( bitanesini kullanabiliorum oda kntlerimi bitirio saolsun :@

44byarjin

Üye
turkcelın 30 konture olan ınternet paketı ıle msn ye gırmek mumkunmu

sweety_boy_43

Üye
turkcelın 30 konture olan ınternet paketı ıle msn ye gırmek mumkunmu

tabıkıde mumkun turkcellın 7 kntrabonelıklı msn ı harıc dıger msn lere ebuddy kankamsn gıbı programlara gırebılırsınız..
hemdaha gelısmıshemde daha az verı harcar

yeniçeri_53

yeniçeri_53

Üye
    Konu Sahibi
Ama taBiki internet paketin paketin olması lazım az veri harcamasına bakmaz yer kontorleri :)

Recep Özmen

Recep Özmen

Üye
Konu İçin Teşşekkürler

catex2

catex2

Üye
nimbuzz bence hepsinden daha gelişmiş bi program ;) deneyin görüceksiniz

talyan

talyan

Üye
boşverin hepsini inanın denemediğim yöntem kalmadı en güzeli aylık internet paketi yapıp ebuddy msn den girmek gerisi hikaye.:bye2:

Üst Alt