Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Internet paketi olanlar bırakın msn e haftada 7 kontor vermeyi
bütün bilim adamları üstünde çalışsa yine adam olamz 3310
minecikcik
Üye
Arkadaşlar bendede turbo msn var fakat ilk yüklediğimde iiydi fakat sonradan sorun oluştu. Artık gidiryorum sounsuz birine bişi yasdıgım zmn otomatikman cıkıo msn den.. Bilgisi olan varmı?
wap.getjar.com a girin orda istediğiniz programı indirebilirsiniz nimbuz varr orda resmi koyabiliyon titretiyo falan msn gibi pc den nasıl giriyosanız gibi diyebilirim )
Ben indirdim ama msn adreslerimi açmadı ikisinide? neden acaba bi bilgin varmı? Hotmail uzantılı olanıda acmadı baska uzantılı olanıda acmadı? yardımcı olurmusun?
Ben indirdim ama msn adreslerimi açmadı ikisinide? neden acaba bi bilgin varmı? Hotmail uzantılı olanıda acmadı baska uzantılı olanıda acmadı? yardımcı olurmusun?
nımbuz u ındırmenle ıs bıtmıyor..
once nımbuz hesabı acman gerekır.
nımbuz a kayıt olurken orda e-maıl(msn)adresı sorulur oraya adresını yazarsın bı kullanıcı adı ve sıfre secersın.
kaydın basarılı olduktan sonra nımbuz kullanıcı adın ve sıfrenle gırıs yaparsın.sorna hangı msn ı vererek kayıt yaptıysan o msn ın acılacaktır..
bu yazdıklarım ebuddy mobıle messenger ıcınde gecerılıdır.
ıyı forumlar
nımbuz u ındırmenle ıs bıtmıyor..
once nımbuz hesabı acman gerekır.
nımbuz a kayıt olurken orda e-maıl(msn)adresı sorulur oraya adresını yazarsın bı kullanıcı adı ve sıfre secersın.
kaydın basarılı olduktan sonra nımbuz kullanıcı adın ve sıfrenle gırıs yaparsın.sorna hangı msn ı vererek kayıt yaptıysan o msn ın acılacaktır..
bu yazdıklarım ebuddy mobıle messenger ıcınde gecerılıdır.
ıyı forumlar