dikkaaaaaaaaaaaaaaaattt

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mehmetş21

Üye
    Konu Sahibi
dikkaaaaaaaaaaaaaaaattt
selam arkadaşlar sizi uyarmak için bu konuyu açtım
ben turcell den 50 mb lik internet paketine üyeyim ve internet paketim bitti
bende kontörlü msn eye gireyim dedim (TURBO MSN YLE VODAFONE YLE GİRİNCE DURMADAN YAZIP ALIYORDUM EN FAZLA 2 KONTÖR ÜM GİDİYORDU) kontör miktarım 47 ydi msn bağlantım bir anda kesildi ve kalan kontör -30 diye sirvis cevabı geldi.AMAN AMAN ARKADAŞLAR İNTERNET PAKETİ OLMAYANLAR SAKIN TURKCELL LE MSN YE İNTERNET E GİRMESİN:@

Salih Baba™

Salih Baba™

Üye
Turkcell böyle kardeş insanları bu internet konusunda cok sömürüyor uyarın için çok sağol...
Bendede sadece bir kere cep telefonumdan maxicepe girdiğimde 15 kontor almışlardı ....

cool_eagle

Üye
turbo msn çok yer zaten onunla msne girmek akıl karı değil. paketsiz girmek hiç değil geçmiş olsun...

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
Geçmiş olsun. Kullandığının msn programı az yese sorun olmaz. Buna dikkat edelim.

Mr-Trojan

Mr-Trojan

Üye
Aynen öle geçen bi siteye girdim çıktım baktım 20 kontör gitmiş hemen sömürüyor.

sublieutenant

sublieutenant

Üye
Vodafone kilobyte hesabını günlük, Turkcell ise anlık kesiyor..
Vodafone 100kb. = 1kontör
Turkcell 60kb. = 1kontör

Bu yüzden gözgöre göre kazıklanmayalım....:ehe:oke:

cannnnner

cannnnner

Üye
bu turkcell anasının gözü valla

anilakarsu93

anilakarsu93

Üye
Vodafone kilobyte hesabını günlük, Turkcell ise anlık kesiyor..
Vodafone 100kb. = 1kontör
Turkcell 60kb. = 1kontör

Bu yüzden gözgöre göre kazıklanmayalım....:ehe:oke:

Yanlışın var.. Turkcell'le paketsiz internete girmek 30 KB = 2 Kontör :nono:

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
Yanlışın var.. Turkcell'le paketsiz internete girmek 30 KB = 2 Kontör :nono:

aslında arkadaş doğru söyledi 60 kb =1 kontör. Ama "Turkcell internet" bağlantısı ile bağlanırsan tabiki. Turkcell wap veya GPRS ayarlarıyla bağlantı yaparsan 30 kb=2 kontör olarak ucretlendirilirsin..

kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
bana kalırsa ınternet paketı olmayan turkcelde mig33 e dahı gırmesın hatta eliniz telefonun wap menusune dahı gıtmesın ben mıg33 e gırıyorum fazla durmuyorum bı bakıyorum 2 kontoumu yemısler onceden bole degıldı ıyıce azıttılar mılletı ınternet paketı almaya tesvık edıyorlar:nono:

anilakarsu93

anilakarsu93

Üye
Ama fazla durup durmaman hiç önemli değil.. Sen bir şey yazmadıktan sonra 2 gün de dursan mig33'te 2 kntr gider.. 30 KB az değil sonuçta ve de yaklaşık 30000 harf'e denk geliyor ;)

Solamente

Üye
Acaip üçkağıtçı oldu bu turkcel yaa :@

mehmetş21

Üye
    Konu Sahibi
30 kb 2 kontör anlayacağımız turkcelle internet e girmeye hayır

tksharmely

tksharmely

Emekli Yönetici
Turkcell bu yaptığı ile mantıkı bir işleyiş sunuyor aslında bizlere. Yaptığına göre " Benim GPRS servisimi paketsiz kullanmayınız! " diyor. Bu yüzden de GPRS paketleri arasında günlük paket dahi ekliyor. Düşündüğümüzde ise 30 MB günlük paket ücreti olan 10 kontör'ü almak daha mantıklı geliyor. Çünkü paketsiz olarak 1 kere GPRS'i kullanmamız demek en kötü ihtimalle 5 kontörümüzün gitmesi demek.

Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
E gene idare eder arkadaslar eskiden 2okb a 2kontor alıyorlardı.. Bu arada bu mailimi cepten yazıyorum.. :) ii forumLar

anilakarsu93

anilakarsu93

Üye
E gene idare eder arkadaslar eskiden 2okb a 2kontor alıyorlardı.. Bu arada bu mailimi cepten yazıyorum.. :) ii forumLar

Ama ondan önce de 60 kb 1 kontördü ve sabahtan akşama kadar mig33te takılmama rağmen en fazla 2 kontör veriyordum :)

Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
Msn dedin de kankamsn i kullanmanızı tavsiye ederim arkadaşım.. çok az kb yior

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt