Telefonu 3 ay kullandıktan sonra msne giremiyorum lütfen yardım edin

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

osmansadi

Üye
    Konu Sahibi
Telefonu 3 ay kullandıktan sonra msne giremiyorum lütfen yardım edin
arkadaşlar telefonu alalı ortalama 3 ay civarında oldu msni açıyorum oturum açıldı görüküyor ama sadece bende diğer başka kişiler de çevrim dışı görüküyorum bendede zaten herkez çevrim dışı görüküyor bilerek bide pc den açıyorum msni bazen telefonda profiliniz güncelleniyor diyor o zaman pc deki msn düşüyor başka pc den oturum açtınız diyor ama gene olmuyor çepteki açılmıyor abimin de n 95 8 gb vardı ondada aynısı oldu bendede n 78 var büyük ihitmal başkalarındada var lütfen çok acil yardım lazım başka sürüm denedim telefonu format attırdım yani daha önce 3 ay kullandıhım msn şimdi bu sorunu yaşatır yor...:bilmem:

ahenk

ahenk

Üye
kullandigin msn programini degistir
Fring veya agile kullan
Hangisini kullandigini belirtseydin birsuruvar baska pro dene

osmansadi

Üye
    Konu Sahibi
msn live messenger kullanıyorum

--------------- Ekleme ---------------

n78 e göre agile bulamadım agilede msn adresimi şifremi yazıp bağlan dediğimde connecting to msn diyor kalıyorr bu abimde giremiyordu böle yapıyordu agilede nasıl ayar falanmı var bi yardım cı olsanız

ahenk

ahenk

Üye
Agilenin herhangi ayari yok sen eger
Vadafon hattindan baglaniyosan normaldir ama wlan uzerinden baglaniyosan sorun var sana tavsiyem fring veya im kullan agileyide kendi sitessinden tel modelini secip 7 gunluk deneme surumunu indirirsin
1 adresini pcde dene
2 erisim noktani kontrol et
3 telefon hattin uzerinden baglaniyosan normaldir herkezde olur bi arkadasindan ayarlari iste hepsi aynidir yada setting wizarttan internet icin ayarlanmis erisim noktasini kullan yapamassan yini yaz

osmansadi

Üye
    Konu Sahibi
wlan dan bağlanıyorum ondan demekki onun çözümüde yok heralde

benim anlamadıhım bu msn neden böle yapıyor belli süre geçince kullanılmıyor sertifikadır bişilerir alakası varmı çözümü yokmu bunun ben msn i seviyordum

im dedihin şu programmı:http://www.maxicep.com/s60-3rd-mess...implus-v7-12-s60v3-symbianos9-1-a-141748.html

fring ingilizce ayrıcam sndeki kişiler göremedim bi türlü ya :D Teldeki telfonları gösteriyor msn liste tarzına geçmiyor

windows live dan başka adam akıılı pro yok bence çok dandik bu neya ya i ng yada garman çurman :D

ahenk

ahenk

Üye
kardeşim live cok hantal bensadece e postaları eşitlemek icin kullanıyorum
tabi seçim senin bence fring hemsesli görüsmede var biraz kariştir cözersin
im de o yukarda belirtigin
fringten setting/personalden rehberi kapatabilirsin show olan rehperi hide yap

osmansadi

Üye
    Konu Sahibi
teşekkür ederim kardeşim çok yardımcı oldun bana msnde ama görünüş türkçe olaması çok güzel özellikler

bana sana zahmet senin dediğin frinkin linkini versen dolaştımda senden almam garanti olucak

ahenk

ahenk

Üye
teşekkür ederim kardeşim çok yardımcı oldun bana msnde ama görünüş türkçe olaması çok güzel özellikler

bana sana zahmet senin dediğin frinkin linkini versen dolaştımda senden almam garanti olucak

buyur n78 için kariştir biraz çözersin

osmansadi

Üye
    Konu Sahibi
kardeşim seni gerçekten çok meşgul ediyorum ama link açılmıyor :D

ahenk

ahenk

Üye
kardeşim seni gerçekten çok meşgul ediyorum ama link açılmıyor :D

mailiver oraya göndereyim
:oke:
sen eniyisi burdan indir
hem burdada var mesenger /chat bolumunde

osmansadi

Üye
    Konu Sahibi
çok SAĞOL kardeşim bu iyiliğini unutmıycam teşekkür ederim

osmansadi

Üye
    Konu Sahibi
ayıpsın ya hemen hallederiz anında yeterki sen iste

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt